پیشنهاد و انتقاد سایتم text box(جعبه متن)درست کنم

hinatiloos

New Member
با سلام
من میخوام برای قسمت پیشنهاد و انتقاد سایتم text box(جعبه متن)درست کنم,کاربران نظرات خودشون رو در اون جعبه بنویسن ودر آخر دکمه ارسال رو بزنن و این نوشته هاشون به ایمیل سایتم ارسال بشه(در ضمن منظورم این نیست که نرم افزار out lookباز بشه ودر اون نظراتشونو بنویسن)
البته در front page منوinsert--formمیشه این جعبه متن ها رو ساخت ولی مشکل اینجاست که ارسال نمیشه و نمی دونم کجا باید ایمیل رو وارد کنم.لطفاً در این باره کمکم کنید
با تشکر

MJ Rayaneh

Well-Known Member
برای ارسال مطالب به ایمیل سایتت باید یه فرم ساخته و تک تک فیلدهاش رو نام گذاری کنی و آخرش هم فرم رو به یه فایل هسته (موتور) ارسال ایمیل هدایت کنی تا ایمیل ارسال بشه.
کدی هم که باید برای فرم و فایل هسته بذاری قبلا خیلی در این انجمن گذاشته شده یه سرچ کن حتما پیدا میکنی.
موفق باشی.

amin3soot

Member
با سلام
من میخوام برای قسمت پیشنهاد و انتقاد سایتم text box(جعبه متن)درست کنم,کاربران نظرات خودشون رو در اون جعبه بنویسن ودر آخر دکمه ارسال رو بزنن و این نوشته هاشون به ایمیل سایتم ارسال بشه(در ضمن منظورم این نیست که نرم افزار out lookباز بشه ودر اون نظراتشونو بنویسن)
البته در front page منوinsert--formمیشه این جعبه متن ها رو ساخت ولی مشکل اینجاست که ارسال نمیشه و نمی دونم کجا باید ایمیل رو وارد کنم.لطفاً در این باره کمکم کنید
با تشکر

سلام
شما باید روی دکمه submit راست کلیک کنید و گزینه فرم پروپرتیس رو انتخاب کنید
سه آیتم روبروی شماست گزینه اول رو انتخاب می کنید
file name به طور اتوماتیک وارد شده
در قسمت E-mail address آدرس ایمیل خود را وارد می کنید
در قسمت فرم پروپرتیس هم یک نام برای فرمت انتخاب می کنید
البته باید بگم که باید از روی کنترل پنل سایتت قسمت Frontpage Extention را فعال کنی
امیدوارم موفق باشی
امین سلامتی

shnoit

Well-Known Member
دوست عزیز همچین چیزی چندین باز در انجمن مطرح شده.
و نیازی هم نبود که شما در 2 قسمت و با دو عنوان همچین تاپیکی ایجاد نمایید.
اگه یه جستجویکوچیک انجام میدادین زودتر به جواب هم میرسیدین:)

لینک آموزش ساخت همچین فرمی، در قسمت مقالات اصی خود:
http://www.majidonline.com/page.php?page=content&op=cntshow&code=262

موفق باشید.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
پیش از زدن پست، لطفا به تاریخ تایپیک توجه فرمایید

جدیدترین ارسال ها

بالا