پیشنهادت چیه؟ من 3d رو از کجا شروع کنم بهتره؟

mehboodi

New Member
سلام به همه دوستان
من تازه میخوام کار 3d رو شروع کنم و اگرچه راه نسبتا طولانی در پیش دارم عوضش پشتکار خوبی هم دارم اینجا هم محیط بسیار خوبیه پس رو کمکتون حساب میکنم
دوستان بالاخره هستند افرادی که الان تو مسیری که من تازه میخوام شروع کنم قرار گرفتن و تجرباتی دارن که خیلی واسه من و امثال من مفیده و اون افراد هم کسایی نیستن جز شماها که من و دیگر مبتدیها به کمکتون نیاز داریم اما چه کمکی؟
من تازه میخوام شروع کنم و با توجه به مباحث مطرح شده تو قسمتای مختلف که خوندم تصمیم گرفتم با مایا شروع کنم. شما چطور شروع کردی؟بالاخره یه جور شروع کردی دیگه . کتاب گرفتی خوندی؟رفتی آموزشگاه؟Help برنامه رو خوندی؟ بالاخره چکار کردی؟
اگه کتاب خوندی چه کتابی؟ چه آموزشگاهی؟
پیشنهادت چیه؟ من از کجا شروع کنم بهتره؟
بچه های مکس هم کمک کنن
به امید موفقیت همه جوانان ایرانی

mehboodi

New Member
مرسی bbaniassadi از راهنماییت
راستش من یه خورده هولم
نه فقط تو این موردا تو همه موارد
دوست دارم یهو اونی که تصمیمشو گرفتم بشه. مثلا اگه بخوام برم آمریکا دوست ندارن اول برم ترکیه یا هلند و بعد با پرواز بعدی برم آمریکا. دلم میخواد یهو برم آمریکا
خب میدونم اشتباه میکنم و نباید اینجوری باشم چون رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود ولی ترک عادت هم موجب مرضه دیگه
حرفت کاملا قبول اما چه کنم که خیلی عجله دارم
:eye::eye::eye::eye::eye::eye::eye::eye::eye:

morgh66

Member
راه خیلی ساده تر:
از قدیم میگن تا شاگردی نکنی اوستا نمیشی...
اول برو یه کلاس طراحی و اگه مثل من پولش رو نداشتی بری بازم مشکلی نیست کتاب آموزش طراحی توی بازار زیاده برو یکی بخر و از همین حالا شروع کن...
روزی 5 ساعت تمرین کافیه....یه کم فکر کنم برات مشکله ولی چاره ای نیست...
سر سه ماه یه کم میاد تو دستت...
بعد نیازی نیست زیاد با نرم افزارهای سطح پایین شروع کنی...مستقیما برو سراغ مکس (البته قدرت مایا در انیمیشن غیر قابل انکاره ولی مایا گسترده تر از مکسه ,برای همین یادگیریش بسیار مشکله)
گفتم اول شاگردی پس نخواسته باش برای بار اول شروع کنی به ساختن یه مدل...اول از همه مثل تمام بروبچ یه سی دی کپی شده از اساتید محترم خارجی رو پیدا کن و همراه اساتید پیش برو.کار آسونیه ولی عجیب پشتکار می خواد و یه چیز:)lol::snap:) محکم که بتونی مدت 8 ساعت پشت کامپیوتر دووم بیاری....
حالا شما فرض کن کارمند یه شرکتی و مجبوری روزی 8 ساعت پشت کامپیوتر بشینی(البته اگه مثل من محصلی یا دانشجو,درسها فراموش نشه)...
بعد از یه مدت که این قضیه ادامه پیدا کرد....ورود شما رو به دنیای بی انتها و روئیایی سه بعدی, تبریک میگم:rose:...
که طبق محاسبات من اگه صبور باشی و برای پول به دنیای سه بعدی نیومده باشی و با عشق وعلاقه اومده باشی تقریبا یه یکسالی تا متوسط شدن توی مدل سازی باید وقت بذاری.که البته ارزشش رو داره...
(گوشت رو بیار جلو در گوشت بگم:البته بعدش نونت توی روغنه)
به قول یکی از بچه ها:
ما برای پول کار نمی کنیم,اما تا پول هم نباشه,کار نمیکنیم..........
خوب این نظر من بود...موفق باشی....
اون زیر رو هم بخون تا امید وار بشی و نیرو بگیری....

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا