پیرمرد

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام میخوام بعد از مدتها یه کاراکتر کامل بسازم (آماده انیمیت)
مدل شیت رو از اینترنت گرفتم البته نمیخوام دقیقا همینو بسازم فقط میخوام یه بیسی وجود داشته باشه
کار رو با مایا و فتوشاپ انجام میدم و قصد دارم با سرعت تمام بسازم.
خوشحال میشم شنونده نظرات دوستان باشم.:rose:

رندر نهایی پیوست شد.
منتظر انیمیت باشید:wink:

انیمیت هم پیوست شد

پیوست ها

• render posted 1024.jpg
    render posted 1024.jpg
    112.9 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • 8 anim walkmp4.rar
    510.9 کیلوبایت · بازدیدها: 59
آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
من خودم خیلی کاراکتر زدنو دوست دارم
چند وقت پیش شروع کردم یه زنو مدل کردن، نصف صورتو که کار کردم دیگه خسته شدم اخه خیلی سخته البته رفرنسم هم خوب نبود ادامش ندادم رفتم سراغ یه صحنه تو اون هفته می زارم گالری

با شناختی که من از شما دارم دوست داشتین با قدرت جلو برین ان شاالله کار خوبی ازآب در بیاد :neutral:
ارزوی موفقیت :rose:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
من خودم خیلی کاراکتر زدنو دوست دارم
چند وقت پیش شروع کردم یه زنو مدل کردن، نصف صورتو که کار کردم دیگه خسته شدم اخه خیلی سخته البته رفرنسم هم خوب نبود ادامش ندادم رفتم سراغ یه صحنه تو اون هفته می زارم گالری

با شناختی که من از شما دارم دوست داشتین با قدرت جلو برین ان شاالله کار خوبی ازآب در بیاد :neutral:
ارزوی موفقیت :rose:

ممنون از نظر :rose:
خوب اگه نصف صورتو کامل کردید نصفشم میرور میگیرید میشه یه صورت کامل :green:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
من 2 تا دست قبلا ساخته بودم و هر کاراکتری که میساختم همونارو میزاشتم روش اما چون میخواستم این کاراکتر آستین کوتاه باشه کل دستو ساختم به خاطر همین خیلی زمان برد تغریبا یک ساعت و نیم .

پیوست ها

• thumb 5.jpg
    thumb 5.jpg
    43.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7

koorosh_kh

باحالترین کاربر
blendshape رو انجام دادم اما یه مشکلی دارم
چه جوری میشه پنل blendshape رو که ساختیم بعد اونو به یه curve منتقل کنیم تا با select کردن curve , پنل تو قسمت attrebute بیاد.

پیوست ها

• thumb 8.jpg
    thumb 8.jpg
    100 کیلوبایت · بازدیدها: 14

Mehran coyote

Well-Known Member
ممنون از نظر :rose:
خوب اگه نصف صورتو کامل کردید نصفشم میرور میگیرید میشه یه صورت کامل :green:

:mad:ینی من میرور بلد نیستم؟

منظورم نصفی از نصفه صورتو زدم :green:بینی و پیشونی کار نشده

سرعت کارت هم عالی بود کاراکتر خوب شده
نظر اصلیمو بعدا می گم باید برم
بای

سلام آفرین سرعتت بالاست مثل خودم فقط هر وقت خسته شدی دست از کار بکش ادامش را بعد انجام بده رفیق این طوری لذت هم از کار میبری در ضمن کارت خیلی خوب شده آفرین :rose:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام آفرین سرعتت بالاست مثل خودم فقط هر وقت خسته شدی دست از کار بکش ادامش را بعد انجام بده رفیق این طوری لذت هم از کار میبری در ضمن کارت خیلی خوب شده آفرین :rose:

خیلی ممنون :rose: اما خودم فکر میکنم که سرعتم زیاد بالا نیست چون کسی رو میشناسم که 3 ساعته سمند رو مدل کرد :shock:
در حالی که من یه ماشین رو 2 تا 3 روز طول میکشه تا مدل کنم. اما پله پله میشه به همه جا رسید :neutral:
بازهم تشکر از توجهتون.

koorosh_kh

باحالترین کاربر
این هم رندر نهایی .
یه صحنه رو هم انیمیت کردم که به زودی میزارم.

پیوست ها

• render posted 1024.jpg
    render posted 1024.jpg
    112.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی کوروش جون :rose:

گوشه ی چشم کاراکتر مشکل داره کاش بیشتر روش کار می کردی ابرو ها رو هم برجسته تر می کردی (قسمت پیشونی) بهتر بود
ولی همین هم عالی شده

دعا کن ما هم کاراکترو بتونیم یاد بگیریم :rose:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
خسته نباشی کوروش جون :rose:

گوشه ی چشم کاراکتر مشکل داره کاش بیشتر روش کار می کردی ابرو ها رو هم برجسته تر می کردی (قسمت پیشونی) بهتر بود
ولی همین هم عالی شده

دعا کن ما هم کاراکترو بتونیم یاد بگیریم :rose:

گوشه چشم طرف بینی یا به طرف بیرون؟
ابرو ها رو راستش میخواستم مو بزارم اما حوصله نداشتم روی حالتش کار کنم چون ابرو رویش خاصی داره البته انجام دادم اما مثل موی سر میشد (ابرو کتلتی :green:) به خاطر همین از تکسچر ابرو استفاده کردم و برآمدگی ابرو رو باید درست کنم که یادم رفته بود مرسی از توجهتون.

من خودم کاراکتر زدنو دیرتر از همه یادگرفتم نه اینکه سخت باشه بلکه باید مجبور بشی که کاراکتر درست کنی اونموقع قلقش بدست میاد..اگه یه بار مجبور باشی که یه کاراکتر بسازی خیلی عالی میشه.

koorosh_kh

باحالترین کاربر
این هم یه انیمیشن از همین کاراکتر

پیوست ها

• 8 anim walkmp4.rar
    510.9 کیلوبایت · بازدیدها: 13
سلام انیمیت را دیدم خوب بود دوست من اما خیلی کار داره :green: میدونم در لغت حرفم خیلی راحته و در عمل خیلی کار کردید واسه همین انیمیت اما حرکاته بدنش به قول معروف همش body part هست یعنی پاش که تکون می خوره بقیه جاهاش مثل ربات ثابته و سرش که تکون می خوره و کلا بادی پارت اینگار کار شده بعدش توپ مثل آهن ربا میاد بالا کلن سعی کنید خیلی بدنش نرم تر حرکت کنه و اکثره اجزای بدن به هم مرتبط حرکت کنه یکی از مشکلات بزرگ اینیمشن کلا تو ایران همین انیمیت هست اگه توش کار کنید خیلی خوب میشه موفق باشید :rose:راستی اون عکسه که هم ازش رندر کردید خیلی خوب شده جر موهاش و انتهای گوشه چشم سمت راست منم تو کاراکتر اولا تو این قسمت خیلی مشکل داشتم البته شما در حد تیم ملی کار میکنید اما انتهای موهاش همه تو هم گره خورده یادم نیست کدون گزینه بود اما تا آخر باید بیاریدش بالا تا موها انتهاش از هم باز بشه فکر کنم clump width scale بود آره خودشه رو این کار کنید نتایج کاملا متفاوتی می گیرید واسه موهاش ...

آخرین ویرایش:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام انیمیت را دیدم خوب بود دوست من اما خیلی کار داره :green: میدونم در لغت حرفم خیلی راحته و در عمل خیلی کار کردید واسه همین انیمیت اما حرکاته بدنش به قول معروف همش body part هست یعنی پاش که تکون می خوره بقیه جاهاش مثل ربات ثابته و سرش که تکون می خوره و کلا بادی پارت اینگار کار شده بعدش توپ مثل آهن ربا میاد بالا کلن سعی کنید خیلی بدنش نرم تر حرکت کنه و اکثره اجزای بدن به هم مرتبط حرکت کنه یکی از مشکلات بزرگ اینیمشن کلا تو ایران همین انیمیت هست اگه توش کار کنید خیلی خوب میشه موفق باشید :rose:راستی اون عکسه که هم ازش رندر کردید خیلی خوب شده جر موهاش و انتهای گوشه چشم سمت راست منم تو کاراکتر اولا تو این قسمت خیلی مشکل داشتم البته شما در حد تیم ملی کار میکنید اما انتهای موهاش همه تو هم گره خورده یادم نیست کدون گزینه بود اما تا آخر باید بیاریدش بالا تا موها انتهاش از هم باز بشه فکر کنم clump width scale بود آره خودشه رو این کار کنید نتایج کاملا متفاوتی می گیرید واسه موهاش ...

سلام حمید جان.
من کییم؟ اینجا کجاس؟ تیم ملی چی ؟:green:
باید بگم که این دومین صحنه ای بود که تاحالا انیمیت کردم و هنوز خیلی کار داره تا حرفه ای بشم حالا ببین اولی چی بوده :lol: این مشگلی که شما گفتید رو تمام تلاشم و کردم تا رفع بشه که بهتر از این نشد اما من همچنان رو همین صحنه انقدر کار مینم تا به یه جایی برسم . من کلاس انیمیت رفتم اما تو کلاس هیچ چیز راجع به شیوه انیمیت نمیگن بلکه فقط میگن که دکمه s رو بزنی کلید میخوره!!!!
برای مو هم خیلی ممنون از راهنماییتون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا