پیدا کردن NGon

arosakkk

New Member
با سلام دوستان من می خوام یه پیچ گوشتی در مایا طراحی کنم یه آموزش رو دانلود کردم که گفته 1- ابتدا لازم است تا دسته پیچ گوشتی را مدلسازی کنیم. در نمای Front سه NGon و یک Star با تنظیماتی که در شکل زیر مشخص شده‌اند ایجاد کنید. نمای Front رو پیدا کردم ولی سه Ngon رو هر کاری کردم پیدا نکردم دوستان می تونن منو راهنمایی کنن ؟

amirghibi

Member
با سلام دوستان من می خوام یه پیچ گوشتی در مایا طراحی کنم یه آموزش رو دانلود کردم که گفته 1- ابتدا لازم است تا دسته پیچ گوشتی را مدلسازی کنیم. در نمای Front سه NGon و یک Star با تنظیماتی که در شکل زیر مشخص شده‌اند ایجاد کنید. نمای Front رو پیدا کردم ولی سه Ngon رو هر کاری کردم پیدا نکردم دوستان می تونن منو راهنمایی کنن ؟
من اکه بخوام دسته بیج گوشتی رو مدل کنم
یه سیلندر میسازم
بعد 2 تا ایج لوب دو سرش میزارم (با اسکیل تنگش میکنم)
بعد ایج های افقی رو بوول میکنم تا دوتا شه -فیس های وسط رو اکسترود میکنم داخل درنهایت به دو سرش یه سری ایج با اسکیل اضافه میکنم که نرم شه
اینی که شما خوندی در مراحل مدل کردن با حداقل بلی کان ها کاربرد نداره
مگه اینکه تو اون امورش داره با نورب ها مدل میسازه که بیشتر تنظیماتش توی منوی سورفیسه

maxscript

Well-Known Member
دوست عزیز قرار نیست همه چیز برای شما داخل نرم افزار اماده باشه شما خیلی راحت می تونید اشکال هندسی رو درست کنید حالا داخل مایا این 6 ضلعی نیست شما می تونی با Line طراحیش کنید:

پیوست ها

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    129.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6

Hamed_8

Member
دوست عزیز قرار نیست همه چیز برای شما داخل نرم افزار اماده باشه شما خیلی راحت می تونید اشکال هندسی رو درست کنید حالا داخل مایا این 6 ضلعی نیست شما می تونی با Line طراحیش کنید:

هست عزیز من ، یه سیلندر بساز سابدیوپژن اکسیز رو بذار روی 6 یا هر ظلعی که خواستی

جدیدترین ارسال ها

بالا