پیدا کردن مسیر دانلود فایل برنامه ها

emad_67

Member
سلام
می خواستم بدونم آیا میشه مسیر اصلی دانلود بعضی برنامه ها که به صورت آنلاین روی کامپیوتر نصب میشن رو پیدا کرد؟
مثلا یاهو مسنجر رو در نظر بگیرید. اگه از سایت یاهو بخوایم دانلود کنیم، یک فایل حدود 400 کیلو بایتی به ما میده که اون فایل میاد فایل اصلی رو دانلود و بر روی کامپیوتر ذخیره می کنه و بعد شروع به نصب اون می کنه. حالا من میخوام بدونم آیا میشه موقعی که اون فایل روی کامپیوتر در حال دانلود هست مسیر دانلود اونو شناسایی کرد؟ یعنی لینک دانلود مستقیم اونو گیر اورد.

the_king

مدیرکل انجمن
جدا از اینکه اکثر برنامه های مشهور در فروم های تخصصی بررسی می شوند و مسیر داونلود شون در اون گفتگو ها
مشخص و اعلام میشه، و باز جدا از اینکه میشه لینک داونلود نسخه کامل خیلی از برنامه ها رو هم در اینترنت پیدا کرد،
ابزارهایی نظیر Filemon می توانند یک برنامه در حال اجرا را زیر نظر بگیرند (Monitoring) و هر نوع دسترسی به فایل
(اعم از باز کردن، خواندن، نوشتن و ...) رو با مسیر دقیق اون فایل اعلام کنند :

FileMon for Windows v7.04

emad_67

Member
ممنون
هدف بنده هم در حال حاضر پیدا کردن لینک دانلود نیست و فقط می خواستم بدونم چه جوری اینکار رو می کنن.
در مورد این برنامه ای که دادین وقتی فایل ها در حال دانلود هست، برنامه فقط مسیر های اونو روی هارد نشون میده ولی نمیگه که از کجا داره دانلود میشه.

the_king

مدیرکل انجمن
صد البته، چون Filemon صرفا دسترسی به فایلهای روی کامپیوتر رو تحت نظر می گیره.
برای مقصود شما ابزار WebMonitor مفید است. البته این ابزار برای جلوگیری از دسترسی برنامه های
غیرمجاز به اینترنت ساخته شده است، درواقع یک نسخه ساده از یک Firewall، اما گزارش Log File اش
دقیقا همان اطلاعاتی را اعلام می کند که شما می خواهید. یعنی اعلام می کند که فلان برنامه به فلان
URL مراجعه کرد. حقیر شخصا از این برنامه صرفا در همین مورد استفاده می کنم.

برنامه Web Monitor Pro 1.2 را ضمیمه این پست کردم.

پیوست ها

• WebMonitor.zip
    124.5 کیلوبایت · بازدیدها: 26

جدیدترین ارسال ها

بالا