سلام من یه چیزایی رو تو 7 سرچ می کنم ولی آدرسش رو نمی تونم پیدا کنم لطفا یه راهنمایی بفرمایید:rose:
jafar1374 Active Member Jul 21, 2011 #1 سلام من یه چیزایی رو تو 7 سرچ می کنم ولی آدرسش رو نمی تونم پیدا کنم لطفا یه راهنمایی بفرمایید پیوست ها Untitled.png 186.7 کیلوبایت · بازدیدها: 6
hsajj Member Jul 21, 2011 #2 خوب توی همین عکس هم معلومه که ! زیر هر فایلی که پیدا شده آدرسش رو نوشته اون آدرسایی که زیرشون خط کشیدی مخفی هستن (hidden) آخرین ویرایش: Jul 21, 2011
خوب توی همین عکس هم معلومه که ! زیر هر فایلی که پیدا شده آدرسش رو نوشته اون آدرسایی که زیرشون خط کشیدی مخفی هستن (hidden)
jafar1374 Active Member Jul 21, 2011 #3 hsajj گفت: خوب توی همین عکس هم معلومه که ! زیر هر فایلی که پیدا شده آدرسش رو نوشته اون آدرسایی که زیرشون خط کشیدی مخفی هستن (hidden) کلیک کنید تا باز شود... ممنون من تازه 7 نصب کردم ، چطور میشه از مخفی بودن دراوردش و اون فایل یا پوشه رو پیدا کرد؟
hsajj گفت: خوب توی همین عکس هم معلومه که ! زیر هر فایلی که پیدا شده آدرسش رو نوشته اون آدرسایی که زیرشون خط کشیدی مخفی هستن (hidden) کلیک کنید تا باز شود... ممنون من تازه 7 نصب کردم ، چطور میشه از مخفی بودن دراوردش و اون فایل یا پوشه رو پیدا کرد؟
hsajj Member Jul 21, 2011 #4 my computer رو باز کن ، دکمه Alt رو بزن وقتی منوها ظاهر شدن برو به منوی tools بعد گزینه folder options رو انتخاب کن . حالا توی پنجره باز شده سربرگ view رو باز کن و تیک گزینه ...show hidden files رو بزن . موفق باشی
my computer رو باز کن ، دکمه Alt رو بزن وقتی منوها ظاهر شدن برو به منوی tools بعد گزینه folder options رو انتخاب کن . حالا توی پنجره باز شده سربرگ view رو باز کن و تیک گزینه ...show hidden files رو بزن . موفق باشی