masihagroup
Member
سلام
دوستان من می خوام بعضی از تمپلت های که بضورت دمو نشون داده میشه رو دانلودشون کنم!
تا ازشون کمک بگیرم در کارام (مخضوصا کد نویس هاشون)
اما الان وقتی تمپلت رو دانلود می کنم چون بصورت ایکس امل داره لود می کنه کار رو تمپلت وقتی میگیرم همشه نوشته دمو و یا ... الان واسه که بتونم ایکس ام ال کی داره روی سایت اصلی اجرا می شه رو بدونم آدرسش چیه تا بتونم بگیرم رو چطور می تونم بفهمم؟
قبلا یک افزونه موزیلا داشتم این کار رو واسم انجام می داد یعنی تمام فایلهای رو که داره توی سایت لود میشه رو به همراه آدرسشون نشون می داد اما الان هرچی فکر میکنم نمی دونم اسمش چیه میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!![Very Happy :green: :green:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_biggestgrin.gif)
دوستان من می خوام بعضی از تمپلت های که بضورت دمو نشون داده میشه رو دانلودشون کنم!
تا ازشون کمک بگیرم در کارام (مخضوصا کد نویس هاشون)
اما الان وقتی تمپلت رو دانلود می کنم چون بصورت ایکس امل داره لود می کنه کار رو تمپلت وقتی میگیرم همشه نوشته دمو و یا ... الان واسه که بتونم ایکس ام ال کی داره روی سایت اصلی اجرا می شه رو بدونم آدرسش چیه تا بتونم بگیرم رو چطور می تونم بفهمم؟
قبلا یک افزونه موزیلا داشتم این کار رو واسم انجام می داد یعنی تمام فایلهای رو که داره توی سایت لود میشه رو به همراه آدرسشون نشون می داد اما الان هرچی فکر میکنم نمی دونم اسمش چیه میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
![Very Happy :green: :green:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_biggestgrin.gif)