پژو پرشیا (پارس*)

emad04

Well-Known Member
سلام به همه مجید انلاینی ها ...:green:
اینم دومین ماشین کامل از من که از صفر ساختم ..:)
رو تنظیمات رندر و نور پردازی زیاد کار نکردم و فقط خود ماشین رو می خواستم نشون بدم ...(بزودی یه رندر اصاصی ازش می گیرم :paint:)
بلوپرینتشم نمای تاپ نداشت و پدرمو در اورد :mad:
نظراتتون رو بگید تا نقصی رو ماشین نمونه:cool:

پیوست ها

• dsef.jpg
    dsef.jpg
    17.7 کیلوبایت · بازدیدها: 68
  • wer4g.jpg
    wer4g.jpg
    17.6 کیلوبایت · بازدیدها: 68

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوست عزیز

مدلت خوب هست فقط فکر نمی کنی رندرهات خیلی تاریک هست و به زحمت میشه مدل رو دید !!!؟ :-?

موفق باشید :rose:

sharin

Member
علاوه بر گفته ي دوستمون Baloot3D به نظر من خيلي مكعبي شده ، مخصوصا جلوش، تيكه ي جلو چنبرش.
در كل خوبه ، روش يه كوچولو ديگه بايد كار كني.
منتظر رندر كامل هستيم.

موفق باشي.
يا علي.

emad04

Well-Known Member
اینم رندر های روشن تر ...

پیوست ها

• gbc.jpg
    gbc.jpg
    21.7 کیلوبایت · بازدیدها: 45
  • erfgtrgh.jpg
    erfgtrgh.jpg
    49.8 کیلوبایت · بازدیدها: 48
  • fxcg.jpg
    fxcg.jpg
    50.9 کیلوبایت · بازدیدها: 41

emad04

Well-Known Member
علاوه بر گفته ي دوستمون Baloot3D به نظر من خيلي مكعبي شده ، مخصوصا جلوش، تيكه ي جلو چنبرش.
در كل خوبه ، روش يه كوچولو ديگه بايد كار كني.
منتظر رندر كامل هستيم.

موفق باشي.
يا علي.

اره یکم مکعبی شده ..البته نه دیگه خیلی ..دی::wink:
چون نمای تاپ نبود برای همین اندازش تو دستم نبود ..
سعی می کنم درستش کنم ..
ممنون

1seda

Member
سلام
کارت بد نشده اما زاویه بندی اشتباهت و عدم نور پردازی و نور کم محیط و رنگ backgrand به رنگ ماشینت نمییاد و تاریک نشون میده
مل زحمتت را یه جرایی برده زیر سئوال .

و نمیشه درست در موردش قضاوت کرد . اما اینکه قصدت ساخت یک پژو پارس بوده تقربا بهش رسید اما کم یمشکلات داره که قابل حله .
اما نور پردازی حتما بکن و رنگ ها و متریال ها را درست تر کن . چون تو از طریق وایر فریم و نرم افزار کار و میبینی و به تمام جنبه هاش احاطه داری اما ما از عکس میبینیم . و چیز زیادی معلو منیست با اینکه عکس با پس زمینه سفید را گذاشتی .
در کل خسته نباشی کارت رو ادامه بده .و
موفق باشی

main

Well-Known Member
به نظر کار بیشتری میطلبه دوست من
موفق باشی

Mostafa Cg

Member
به به اقا عماد گل دیگه مارو نشناسی یعنی پمادی؟شوخی

خوبه ولی درست کردی خط جلوشو همون تو رفته هه

در کل بچه ها راست میگن فقط جلوش یکم شبیه مکعب شده چرا؟ولی میتونی با ورتکس درستش کنی.:wink::rose:

emad04

Well-Known Member
سلام
کارت بد نشده اما زاویه بندی اشتباهت و عدم نور پردازی و نور کم محیط و رنگ backgrand به رنگ ماشینت نمییاد و تاریک نشون میده
مل زحمتت را یه جرایی برده زیر سئوال .

و نمیشه درست در موردش قضاوت کرد . اما اینکه قصدت ساخت یک پژو پارس بوده تقربا بهش رسید اما کم یمشکلات داره که قابل حله .
اما نور پردازی حتما بکن و رنگ ها و متریال ها را درست تر کن . چون تو از طریق وایر فریم و نرم افزار کار و میبینی و به تمام جنبه هاش احاطه داری اما ما از عکس میبینیم . و چیز زیادی معلو منیست با اینکه عکس با پس زمینه سفید را گذاشتی .
در کل خسته نباشی کارت رو ادامه بده .و
موفق باشی
مممنون ..کلا رو هیچ تنظیمات رندر و زاویه و نور پردازی و ...کار نکردم و فقط مدلینگ...
به به اقا عماد گل دیگه مارو نشناسی یعنی پمادی؟شوخی

خوبه ولی درست کردی خط جلوشو همون تو رفته هه

در کل بچه ها راست میگن فقط جلوش یکم شبیه مکعب شده چرا؟ولی میتونی با ورتکس درستش کنی.:wink::rose:

سلام مصطفی ...
قضیه این 008 کنار اسمت چیه ؟حداقل می ذاشتی 007...:cool:
راستی در مورد مکعب بودن والا من هر جای ماشین رو نگاه می کنم نمی دونم باید کجاشو درست کنم تا مکعب نباشه ..یعنی اینجوری بگم اصلا هر چی نگاه می کنم مکعبی رو ماشین نمی بینم ..اگه کسی می تونه با عکس نشون بده خیلی کمکم کرده ..
اینم یه رندر دیگه که یکم رو تنظیمات و ...کار کردم ...

پیوست ها

• dscdc.jpg
    dscdc.jpg
    39.4 کیلوبایت · بازدیدها: 40

sharin

Member
اين رندر بهتره اما هنوز مكعبي يه. اگه مطمئني ماشين مشكل نداره ، پس احتمالا اشكال از تنظيمات دوربينه !!
Focal Length رو تو تنظيمات دوربينت اگه رو 35 هست رو 45 يا 70 بزار و يه رندر ديگه بزن ( از همين زاويه هم باشه بهتره ).

با مكس كار مي كني؟ VRay؟

Farrokh

Active Member
سلام
به نظرم چراغ ها تکسچر هستند

اگه مدل بشن خیلی بهتره

ضمنا جای این تاپیک گالری wip یا گالری کارهای در حال ساخت هست
با اجازتون منتقلش می کنم
موفق باشید

emad04

Well-Known Member
سلام
به نظرم چراغ ها تکسچر هستند

اگه مدل بشن خیلی بهتره

ضمنا جای این تاپیک گالری wip یا گالری کارهای در حال ساخت هست
با اجازتون منتقلش می کنم
موفق باشید
سلام ...
چراغ عقب که تری دی هست !! چراغ جلو هم تری هست ولی روشو کشیدم و تکسچر دادم فکر کنم بهتر هست ..
ممنون از اینکه انتقال دادید...
اين رندر بهتره اما هنوز مكعبي يه. اگه مطمئني ماشين مشكل نداره ، پس احتمالا اشكال از تنظيمات دوربينه !!
Focal length رو تو تنظيمات دوربينت اگه رو 35 هست رو 45 يا 70 بزار و يه رندر ديگه بزن ( از همين زاويه هم باشه بهتره ).

با مكس كار مي كني؟ vray؟

ممنون حتما این کار رو می کنم ..
فقط اگه می تونید دقیق به من بگید چی باعث شده که مکعبی شده اخه هر کی میاد می گه ماشین مکعبی هست !!
بزودی دو سه رندر دیگه می ذارم ..
راستی با مکس کار می کنم و موتور رندر هم وی ری هست ..

جدیدترین ارسال ها

بالا