پيغام دريافت ايميل جديد هنگام بسته بودن Outlook

giahchin

Member
سلام
آيا در تنظيمات Outlook چيزي وجود داره كه بتونه موقعي كه برنامه Outlook بسته است و ايميل جديدي به ما ميرسه پيغام دريافت ايميل حديد بده ؟

چي گفتم ... :oops:

R_chizari

Active Member
اگر برنامه آفيس 2003 را نصب كنيد ميتوانيد آت لوك را بصورت تراي آيكون داشته باشد و ديگر پنجره اصلي باز نباشد.

چيذري

tornado

Member
ببخشيد بحث رو عوض ميكنم .

اما به نظر من شما بهتره از increadmail استفاده کنی. که حالت چک کردن اتوماتیک رو داره و خودش به محض رسیدن نامه بشما خبر میده .

لینک دانلود یا screen shot اگه میخواهی یه سرچ بکنی حتما برات میاره !

نمایی خیلی بهتر و گرافیکی تر هم از outlook داره !

خوش باشید !

masood_y

Member
البته بهتر بود كه اين سوال را در جاي ديگري مطرح مي كرديد جون ربطي به شبكه هاي كامپيوتري نداره ولي به هر حال منم increadmail رو پيشنهاد ميكنم.
محيط خيلي كامل و جذاب و متنوعي هم براي عمليات مربوط به ايميل داره.

giahchin

Member
R_chizari گفت:
اگر برنامه آفيس 2003 را نصب كنيد ميتوانيد آت لوك را بصورت تراي آيكون داشته باشد و ديگر پنجره اصلي باز نباشد.

چيذري

بله از آفيس 2003 استفاده مي كنم . ميشه بگي كجا بايد اين تنظيم رو انجام بدم ؟

ضمنا من از برنامه increadmail چيزي پيدا نكردم ! دوستان اگه لينكي دارند بگذارند اينجا ...

R_chizari

Active Member
giahchin گفت:
R_chizari گفت:

چيذري

بله از آفيس 2003 استفاده مي كنم . ميشه بگي كجا بايد اين تنظيم رو انجام بدم ؟

ضمنا من از برنامه increadmail چيزي پيدا نكردم ! دوستان اگه لينكي دارند بگذارند اينجا ...

يك آيكن پاكت نامه كنار ساعت هست وقتي كه outlook باز باشه. روي اون كليك راست كن و گزينه مربوطه رو كه نوشته مخفي شدن از روي taskbar رو بزن.

جدیدترین ارسال ها

بالا