sasan4u
Member
در ذيل مطالبي كه آقا منصور عنوان كردند ليست شده براي دور ماندن از مسايل حاشيه اي:
هدف از اين ليست كردن ايجاد يك بحث علمي و بدور از مسايل حاشيه اي بوده
از دوستان عزيز خواهش مي كنم از درج مطالب حاشيه اي در اين تاپيك خودداري بفرماييد
تا بحث فني پيرامون اين پيشنهادات ادامه پيدا كنه جهت يافتن نكات تازه اي كه مي تونه مورد استفاده شما قرار بگيره در پست هاي بعدي بحث و تحليل فني اين پيشنهادات بدور از مسايل حاشيه اي صورت مي گيره
تغيير ناگهاني لايه مديريت ماژولها در نوك 7.5 يك اشتباه فاحش نويسنده نوك كه باعث آسيب پذيري همه ماژولهاي نوك در مقابل حمله هكر ها شده . حتي سيستم پشتيبان نوك نيز قادر نيست از اين روش جديد كه مخصوص نوك 7.5 است جلوگيري كند مگر نسخه 2.1.1 كه دو روز قبل منتشر شده است .لطفا توجه كنيد تغيير فانكشن مديريت ماژولها از نسخه هاي قبل به نسخه 7.5 كاري منطقي است لكن در پياده سازي اين فانكشن جديد يك اشتباه اساسي صورت گرفته . بذاريد واضحتر بگويم همانطوريكه مي بينيد مديريت ماژولها به خود ماژول اضافه شده و فايل auth.php حذف شده . يعني در شاخه هر ماژول شاخه اي بنام admin قرار گرفته است . از طرف ديگر براي اجراي مستقيم اين شاخه دستور محافظتي به كدها اضافه نشده است !!
براي محافظت از سايت نوك خودتان كافي است اين كدها را به فايل admin.php سايت اضافه كنيد بعد از تگ <?php
و چنانچه از سيستم نگهبان نوك استفاده مي كنيد مثل نسخه IDNA بايد اين كدها را به فايل sentinel در شاخه include اضافه كنيد . اين هم كدهاي مهم امنيتي نوك 7.5
در ضمن شما علاوه بر اعمال اين كد بهتر است در تمامي شاخه هاي نوك 7.5 فايل htaccess درست كنيد و متن زير را در اين فايل قرار بديد . اين جوري امنيت سيستمتون كلي بالا مي ره و اگر هم بعد از اضافه كردن اين فايل در اجراي فايل copyright.php ماژولها مشكل داشتيد يه فايل htaccess ديگه هم به تمامي ماژولها اضافه كنيد ( فايل دوم )کد:if($aid AND (!isset($admin) OR empty($admin)) AND $op!='login') { unset($aid); unset($admin); }
كدهاي فايل htaccess براي شاخه هاي include - language - modules - admin و ...
كدهاي فايل htaccess براي تمامي ماژولها براي اجراي فايل كپي رايت :کد:<filesmatch "\.(php3?|tpl|inc|txt|cfg)$"> deny from all </filesmatch>
در هر حال توضيح كامل نحوه نفوذ را هنگام انتشار نسخه جادوئي 7.5 ارائه خواهم كرد .کد:<FilesMatch "copyright\.php"> allow from all </FilesMatch>
اگر خواستيد مي تونيد نسخه magic nuke 7.5 را از سايت ايران پرتالز iranportals.net بگيريد و خودتان فايلها را ببينيد و از فايلهاي آماده استفاده كنيد . يك مطلب مهم !! طرح اين مسئله در اين انجمن بي احترامي به كار گروهي نيست بلكه من از اولين نفراتي بودم كه نسخه IDNA را گرفتم و ضمنا چند تا مورد هم ديدم كه براي مدير پروژه ايميل مي زنم . من به همنه دوستان احترام قائلم . ضمنا ما مي تونيم با همفكري كاري كنيم كه از مصرف كنندگي به توليد كنندگي برسيم . يعني بجاي طرح مطالبي مثل آش ريخته و غيره بيائيم همديگر را تقويت كنيم به خاطر اسم وطنمون با عرض پوزش از دوستان عزيز مخصوصا تيم IDNA ، همانطوريكه گفتم نوك 7.5 آسيب پذيرترين نسخه است . حالا به عنوان مثال يكي از راههاي نفوذ ( البته نه چندان خطرناك ) اين نسخه را يادآور مي شوم
. همانطوريكه مي دونيد ماژول نوشته هاي روزانه مخصوص كاربران عضو سايت است . حالا در اين روش شما بدون عضويت در سايت مي تونيد متن يك نوشته را به آدرس ايميل دوستتان ارسال كنيد . لطفا توجه كنيد بايد اين امكان فقط پس از ثبت نام در سايت و ورود به سايت براي شما فراهم باشد . براي نمونه مي تونيد اين كد را روي محصولات ايران پرتالز تست كنيد .
من اين كد را روي سايت زير به عنوان نمونه تست كردم . ( البته با عرض پوزش از مدير محترم اين سايت )
http://irmedic.com
اين هم كد :
بعد از بررسي مجدد ، متوجه شدم اين نسخه در مورد حمله هاي XSS هم بسيار ضعيف و شكننده است . به عنوان مثال از طريق فيلد جستجو در ماژولهاي زير مي توان به سايت نوك حمله XSS نمود .کد:modules.php?name=Journal&file=friend&jid=2&yun=[Mansour]
- Web_Links
- Journal
- Stories Archive
- Topics Archive
اين هم كد براي تست :
كافيه اين كدها را در فرم جستجو وارد كنيد !کد:1"><body onload="alert(document.domain);
هدف از اين ليست كردن ايجاد يك بحث علمي و بدور از مسايل حاشيه اي بوده
از دوستان عزيز خواهش مي كنم از درج مطالب حاشيه اي در اين تاپيك خودداري بفرماييد
تا بحث فني پيرامون اين پيشنهادات ادامه پيدا كنه جهت يافتن نكات تازه اي كه مي تونه مورد استفاده شما قرار بگيره در پست هاي بعدي بحث و تحليل فني اين پيشنهادات بدور از مسايل حاشيه اي صورت مي گيره