ubuntu
Member
سلام!
اين دفعه ميخواستم يه پيشنهاد بدم! هممون ميدونيم که MMB نرمافزار بسيار خوب و مناسبي است. ولي خوب خالي از اشکال هم نيست!
من ميگم که همه کم و کسري هايي رو که در اين نرمافزار محبوب احساس ميکنند رو توي اين مبحث اعلام کنند و بعد يک نفر که نگارش انگليسيش خوب باشه اون رو بنويسه و براي شرکت Mediachance بفرسته. اين باعث ميشه که هم ما کاربران MMB راحتتر با اون کار کنيم و هم MMB پيشرفت کنه. اول خودم کمبودهايي رو که در اين نرمافزار ديدم ميگم:
- اضافه کردن حالت fade به Buttonها.
- اضافه کردن خاصيت راستچين و وسطچين به Textboxها
- چشمک زدن خط جلوي نوشتهها در Textboxها ( | ).
خوب اگه موافقين شما هم دست به کار شيد!

اين دفعه ميخواستم يه پيشنهاد بدم! هممون ميدونيم که MMB نرمافزار بسيار خوب و مناسبي است. ولي خوب خالي از اشکال هم نيست!
من ميگم که همه کم و کسري هايي رو که در اين نرمافزار محبوب احساس ميکنند رو توي اين مبحث اعلام کنند و بعد يک نفر که نگارش انگليسيش خوب باشه اون رو بنويسه و براي شرکت Mediachance بفرسته. اين باعث ميشه که هم ما کاربران MMB راحتتر با اون کار کنيم و هم MMB پيشرفت کنه. اول خودم کمبودهايي رو که در اين نرمافزار ديدم ميگم:- اضافه کردن حالت fade به Buttonها.
- اضافه کردن خاصيت راستچين و وسطچين به Textboxها
- چشمک زدن خط جلوي نوشتهها در Textboxها ( | ).
خوب اگه موافقين شما هم دست به کار شيد!
فعلاً بايد منتظر بمونيم ببينيم MMB چي ميشه...
.نه آواتار ، نه امضا ، نامه خصوصی هم که نه می تونم بخونم نه بفرستم .دوستان خوبم کمکم کنید . میخواستم به مدیرت کل نامه خصوصی بدم که دیدم نمیتونم . آخه اگه کاری هم کرده بودم یه چیزی