پيدا كردني (حجم سيي) يك قفلى جديد

ali guard

Member
سلام دوستا من يك برنامة نويشتم براى قفل كردنى سيدى با نتيجة ى خوبى رسيدم ميخام اين جيزى كة ميخواهم بيش اظا فة كنام
اطر اين جيز بدست بيارم تا دوو روز ديطة در اين تايبك ابلود ميكنام تا دوستان ازش ايستفا دة كنان

اين ميخواهم
ميخواهم يك سكريبت براى جيك كردنى حجم سيدى دروست كنام اطر حجم سيدى همين حجم بود درسكريت نويشتم يك بغام با كاربر دهد اطر همون حجم نبود يك بيغام ديطة بهش بدة

اطر اين جيزى برام بيدا كنان هرجى سريع تر نرم افزارى قفل ميزرم :oops:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
پیدا کردن حجم سی دی کاری نداره...
ولی چه فایده داره ؟ وقتی طرف بیاد از سیدی کپی بگیره ؟ حجم همون حجمه افزایش و یا کاهش پیدا نمی کنه که !!

تا بعد...!

ubuntu

Member
اين قفلي رو که دارين مي‌سازين به هيچ وجه امن نيست. به چند دليل:
شما براي غيرقانوني بودن سي دي روش نام و حجم رو به کار بردين که تنها در مواردي که فايل کپي بشه رو يه درايو ديگه کاربرد داره. ولي اکثر قانون‌شکني‌ها به صورت رايت CD هستش!
براي شناسايي برنامه رايتر بايد برنامه‌ي شما هم باز باشه. و به راحتي مي‌شه برنامه رو end process کرد و بعد سي دي رو رايت کرد.
ولي يه چيز ديگه هم هستش: اين جور پلاگ‌اين ها که شما مي‌خواهيد زياد تو انجمن مطرح شده و اگه سرچ کنيد حتماً پيداش مي‌کنيد. در ضمن شما همه‌ي اين سوال‌هاتون رو هم مي‌تونستين تو يه مبحث مطرح کنيد. اين جوري سري تر هم جواب مي‌گرفتين.:wink:

Saman

اینم خدمت شما...
البته اینم بگم که محسابه سایز بر حسب بایت هستش.

پیوست ها

• sizedrive.zip
    4 کیلوبایت · بازدیدها: 31

ali guard

Member
سلام اقا سامان جان اطر بتوانيد ميسلى نا مى ليبل نمونة برام بفرستيد ممنونم مسلن اطر حجم سيدى اين 23423432 بود فايل اجرا بشة اطر اين نبود فايل اجرا نشة ممنونم اقا سامان راستى خيلى كمك من كرديد

Saman

شرمنده اینکارو نمی کنم ... اون یکی هم خیلی به خودم فشار آوردم که برات درست کردم...
یکم خودتون و زحمت بدید بابا ... مگه چی داره این مثالی که گذاشتم که خودتون نمی تونید درستش کنید آخه....

ali guard

Member
اقا سامان دروستش كردم ولى حواب من نداد اخة خيلى روش كار كردم

Saman

این مثال به این کوچیکی چی داشت که خیلی روش کار کردید و تازه به نتیجه هم نرسیدید ؟
واقعا که....آدم و پشیمون می کنین از کمک کردن.

در صورت نداشتن سوال ، لطفا برای تشکر فقط از دکمه
post_thanks.gif
استفاده کنید.

پیوست ها

• sizedrive2.zip
    3.9 کیلوبایت · بازدیدها: 27
سلام دوستا من يك برنامة نويشتم براى قفل كردنى سيدى با نتيجة ى خوبى رسيدم ميخام اين جيزى كة ميخواهم بيش اظا فة كنام
اطر اين جيز بدست بيارم تا دوو روز ديطة در اين تايبك ابلود ميكنام تا دوستان ازش ايستفا دة كنان

اين ميخواهم
ميخواهم يك سكريبت براى جيك كردنى حجم سيدى دروست كنام اطر حجم سيدى همين حجم بود درسكريت نويشتم يك بغام با كاربر دهد اطر همون حجم نبود يك بيغام ديطة بهش بدة

اطر اين جيزى برام بيدا كنان هرجى سريع تر نرم افزارى قفل ميزرم :oops:
--------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام :
شما مي تونيد از يه سي دي (با حجم خاص استفاده كنيد) اينتوري اگه رايت هم بشه چون حجم متفاوتي داره ديگه كار نمي كنه.....

ali guard

Member
نا دوست من اونو دروست كردم قبل از اجراى دستو ر سيدى رايت ميكنام حجم كلى سيدى بارايت شود ة توى سيدى ميگيرم باد دستور رو اجرا ميكنام

Saman

من که نفهمیدم درست چی گفتی !!!
ولی کاری نداره که ، با ایمیج گرفتن و درایو مجازی به راحتی میتونی تست کنی...

Saman

من که نفهمیدم درست چی گفتی !!!
ولی کاری نداره که ، با ایمیج گرفتن و درایو مجازی به راحتی میتونی تست کنی...

جدیدترین ارسال ها

بالا