پيداكردني سريال سيدي

ali guard

Member
سلام دوستان من ميخواهم سريال سيدى خام بادست بيارم ايا بلاگينى يا اسكريبتى براى اين كار هستش

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
نمی دونم همچین چیزی هست یا نه !
ولی اگه بود تا الان شرکتهای نرم افزاری یه قفلی می ساختن که به هیچ وجه قابل کپی نبود.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
فکر نکنم همچین چیزی امکانپذیر باشه (در حالت عادی !) ولی سوال اینه که بدست آوردن سریال سی دی خام چه کمکی در زمینه ی امنیت پروژه میتونه به ما بکنه (که فکر میکنم یوال علی جان هم بهمین خاطر هست)، اصولاً سریالی که توسط پلاگین میشه بدست آورد یه سریال دینامیک هست که پس از رایت به دیسک نسبت داده میشه و منحصربفرد هست (البته درایوهی هارد هم هرکدوم سریال خاص خودشون رو دارن که پس از پارتیشن بندی و نصب سیستم عامل بهشون نسبت داده میشه)، علی القاعده، برای منحصربفرد شدن سریال دیسکها، برنامه های رایت باید یه سری اطلاعات مشخص رو از دیسک خام بخونن تا بشه یه سریال منحصربفرد رو تولید کرد...ولی چطور...؟

ali guard

Member
اقا سامان جان جنين جيز هست ولى نة با ام ام بلى من با ++c نويشتةمش كة كد سيدى خام درميارد قفل غير قابل كبى هست ولى ميخواهم بة ملتى ميديا بدونم ميشة اينكاركرد..
اين براى بادست اوردنى سريالى درايو هاى ويندؤز هست
كد سورس ++cهست

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
برای این چیزی که شما میخوای پلاگین هست.من فکر نمی کردم منظورت مثله سریال هر درایو باشه.
ولی با گفته های نورکام که بعد از رایت این کار چه سودی میشه داشته باشه ؟ یعنی شما باید سریال دیسک رو قبل از اینکه رایت بشه بدونید که ازش استفاده کنید.
والبته نکته دیگه هست ، که مثلا اگه شما از این کار برای سی دی آموزشی استفاده کنید ... مهم اون فیلمها و دیتابیس کار هست که محافظت بشه نه خود اتوران ...

حالا اینو فعلا داشته باش :
serial.JPG

ali guard

Member
[SaMaN];749660 گفت:
برای این چیزی که شما میخوای پلاگین هست.من فکر نمی کردم منظورت مثله سریال هر درایو باشه.
ولی با گفته های نورکام که بعد از رایت این کار چه سودی میشه داشته باشه ؟ یعنی شما باید سریال دیسک رو قبل از اینکه رایت بشه بدونید که ازش استفاده کنید.
والبته نکته دیگه هست ، که مثلا اگه شما از این کار برای سی دی آموزشی استفاده کنید ... مهم اون فیلمها و دیتابیس کار هست که محافظت بشه نه خود اتوران ...

حالا اینو فعلا داشته باش :
نة منظورم سريال هر درايوى نيست منظورم سريال سيدى خام هست

اقا سامان من يك برنامةي كامل كامل براد اين كار نويشتم يك فايلى ايزؤ بازميكنة چك ميكنة كة ميتواند
1 تا 60 فايلى exe بيدا كند و باد پروتيكت كند باسريالى سيدى خام

كة شوما بايد همة ية فايلهات بة نامى 1- 2-3-4-5-6 تا 60 نام گزارى كنيد هر فايلى exe بشة ميتواند سورسش باز كند كد سيدى خا بيش شنا ساى كند
بهر حال برنامة تورى امادة كردم
اگر بخاهيد تعدا درايت كنيد ?%8

آخرین ویرایش:
ميشه لطف كني يه نمونه كوچيك از فايل iso آپلود كنيد؟

در صورتي كه خوب كار كنه من مشتري هستم

ali guard

Member
ميشه لطف كني يه نمونه كوچيك از فايل iso آپلود كنيد؟

در صورتي كه خوب كار كنه من مشتري هستم

دوست من نميشة نمونة بفرستم جون قفل در حال بودنى سيدى خام اجرا ميشة
بايد يك سيدى بفرستم البتة با بوست تا كد سيدى خام ندونم نميتوانم ايميج بفرستم جون روى هر سيدى رايت كنيد ميطة اور جينال نيست
اطر خاستيد بيام خوصوصى بديد

خوب اگه قرار باشه ما هزار تا سي دي رايت كنيم چي؟
در اين صورت بايد هزار بار با برنامه شما ايميج بسازيم؟!!!!!!!
اين كه نميشه !!

وقتي ما ايميج را به كساني كه توليد انبوه رايت مي كنند بدهيم بايد بتوانند روي سي دي هاي خام خودشان از روي ايميجي كه داده ايم يا cd مستر چند هزار تا براي ما رايت بكنند
اين طور كه شما ميگي اصلا جور در نمي ياد !!!

ali guard

Member
خوب اگه قرار باشه ما هزار تا سي دي رايت كنيم چي؟
در اين صورت بايد هزار بار با برنامه شما ايميج بسازيم؟!!!!!!!
اين كه نميشه !!

وقتي ما ايميج را به كساني كه توليد انبوه رايت مي كنند بدهيم بايد بتوانند روي سي دي هاي خام خودشان از روي ايميجي كه داده ايم يا cd مستر چند هزار تا براي ما رايت بكنند
اين طور كه شما ميگي اصلا جور در نمي ياد !!!

جرا ميشة
من يك برنامة نويشت كلى فايلهاى خودرا توى ان برنامة باز ميكنيد باد برنا مة سيو ميكنيد باد از سيو كردن دوبارة برنامة باز ميكنيد ميبينيد يك برنامةى رايت هست كة از سيدى دروست شودس هربار سيدى خام داخليى درايوكرديد برنامة ميرة كد سيدى خام ميطيرة با فايلهاى شوما ميد باد رايت ميشة يانى دو لودينگ برميشة يكيشون كار هاى گفتة شودةرو انجام ميدة يكيشون سيدى رايت ميكنة با سورعت خوبى رايت ميشة
با هر حا كلى سيدى شوما روى سيستم ميشة يك فايل اگر فايل دوبار كليك كنيد يك برنامةى رايتى هست كار ها خودش با شكل مخفى انجامميشة

يك جيزى ديكة براى دى وى دى همين برنامة دارم

جدیدترین ارسال ها

بالا