ho$$ein
Member
سلام به همگی
اولش یه چیزی بگم
به علت مشغله زیاد خودم نمی تونم رسیدگی کنم
دوستان یه چیزی هست که می خوام بگم
من دو تا دامنه دارم یکی .ir و یکی دیگه .com
هر دو بیکار هستند و هیچ استفاده ای ندارند در حال حاضر برای من ( هر دو دامنه بر روی یک هاست رایگان ست شدند)
می خواستم ببینم اگه کسی امکان نصب این اسکریپت رو داره این شرایط رو که پایین میگم بخونه چون به نفعش هست.
اگه امکان نصب این اسکریپت روی هاست رایگان وجود داره که خیلی خوبه ، اگر هم نداشت کسی که نصب می کنه اسکریپت رو باید از خودش هاست بگیره که هزینش رو دو تایی با هم می دیم.
حالا این کار چه سودی واسش داره:
به خاطر بازدید بالا و داشتن ترافیک بالا میشه از تبلیغات کلیکی خوب پول در بیاره
در صورتی که مایل هستید 30 درصد به شما 70 درصد به من که صاحب دامین ها هستم تعلق میگیره
اگه نیاز به انتقال از هاست رایگان به هاست پولی شد ، هزینش با هر دو نفر می باشد.
همه تبلیغات به نام شما بوده و به حساب بانکی شما واریز میشه ،حساب کاربری هر سایتی که تبلیغات کلیکی می کنند هم به نام شما خواهد بود ( در واقع من هیچ کاره)، فقط تا زمانی که اعتماد دو جانبه بشه شما باید اجازه بدید که من حساب کاربری سایت تبلیغات کلیکی رو چک کنم. هر چند وقت یه بار
شماره میدم هر کی خواست زنگ بزنه تا صحبت کنیم.
09365842221
من زیاد آنلاین نمی شم پس لطفا از ارسال پاسخ برای این پست و پیغام خصوصی خود داری کنید.
ممنون
حسین
اولش یه چیزی بگم
به علت مشغله زیاد خودم نمی تونم رسیدگی کنم
دوستان یه چیزی هست که می خوام بگم
من دو تا دامنه دارم یکی .ir و یکی دیگه .com
هر دو بیکار هستند و هیچ استفاده ای ندارند در حال حاضر برای من ( هر دو دامنه بر روی یک هاست رایگان ست شدند)
می خواستم ببینم اگه کسی امکان نصب این اسکریپت رو داره این شرایط رو که پایین میگم بخونه چون به نفعش هست.
اگه امکان نصب این اسکریپت روی هاست رایگان وجود داره که خیلی خوبه ، اگر هم نداشت کسی که نصب می کنه اسکریپت رو باید از خودش هاست بگیره که هزینش رو دو تایی با هم می دیم.
حالا این کار چه سودی واسش داره:
به خاطر بازدید بالا و داشتن ترافیک بالا میشه از تبلیغات کلیکی خوب پول در بیاره
در صورتی که مایل هستید 30 درصد به شما 70 درصد به من که صاحب دامین ها هستم تعلق میگیره
اگه نیاز به انتقال از هاست رایگان به هاست پولی شد ، هزینش با هر دو نفر می باشد.
همه تبلیغات به نام شما بوده و به حساب بانکی شما واریز میشه ،حساب کاربری هر سایتی که تبلیغات کلیکی می کنند هم به نام شما خواهد بود ( در واقع من هیچ کاره)، فقط تا زمانی که اعتماد دو جانبه بشه شما باید اجازه بدید که من حساب کاربری سایت تبلیغات کلیکی رو چک کنم. هر چند وقت یه بار
شماره میدم هر کی خواست زنگ بزنه تا صحبت کنیم.
09365842221
من زیاد آنلاین نمی شم پس لطفا از ارسال پاسخ برای این پست و پیغام خصوصی خود داری کنید.
ممنون
حسین