مثال بالا مشکل داره، از این مثال ضمیمه شده استفاده کنید:

میشه بگین مثال من چه مشکلی داشت من که مشکلی ندیدم و فکرم نمیکنم هیچ کدوم از دوستانم ببینن ؟؟میشه بگین مثال من چه مشکلی داشت من که مشکلی ندیدم و فکرم نمیکنم هیچ کدوم از دوستانم ببینن ؟؟
ListBoxAddItem("ListBox","RESET")
set$='c:\\'
PluginSet("PlugIn","set$")
PluginRun("PlugIn","GetSrcDir")
PluginRun("PlugIn","GetSubDir")
PluginGet("PlugIn","get$")
getNumsf = GetArrayNum(get$,#)-2
For i=1 To getNumsf
getNF$=GetArrayItem(get$,#,i)
ListBoxAddItem("ListBox","getNF$")
Next i
بله متوجه شدم که فایلها رو هم به عنوان پوشه به لیست اضافه میکنه ولی چون نام تابعی رو که برای اینکار تعیین کردین GetSubDir و نام اون دکمه هم Sub Folder و همینطور نام پلاگینتون Foldy هست پس من برداشتم این بوده که تمامی زیر پوشه ها رو برمیگردونه در صورتی که پلاگین شما تمامی فایل و پوشه ها در مسیر مشخص شده رو برمیگردونه و برای تشخیص و جدا کردن اون پوشه و فایلها از یک حلقه و شرطی برای وجود type استفاده کردین که این باعث شده که پوشه های RECYCLE.BIN$ و یا Folder.exe هم به عنوان فایل شناخته بشن که بهتر بود برای گرفتن زیر پوشه ها و فایلها تابع جداگانه در نظر میگرفتین البته من کوچیکتر از اونی هستم که بخوام از شما اشکال بگیرم و این رو هم تنها برای جلوگیری از اشکال مطرح کردم مثلا وقتی که یکی از دوستان بخواد با کمک این پلاگین داخل تمامی پوشه ها جستجو کنه اونوقت هم زمان بیشتری صرف جستجو میشه و هم داخل پوشه هایی مثل Folder.exe که گفتم عمل جستجو انجام نمیشه البته با پلاگین شما و کمک از چندتا تابع میشه این مشکل رو رفع کرد.توی کد این رو به عنوان مثال استفاده کنید ببینید نتیجه چی میشه: