پوسته نرم افزار

mohsey

Active Member
سلام به همگی امید وارم روزای خوبی داشته باشین بابت نظرای قبلیتونم تشکر به زودی نظراتون را روی طرح ها اعمال میکنم اما حالا یک پوسته برای یک نرم افزار زدم میشه نظرتون را بدین
attachment.php

قسمتی که برنامه ها داخلش اجرا میشه
attachment.php

پیوست ها

• tol-naghme.jpg
    tol-naghme.jpg
    234.7 کیلوبایت · بازدیدها: 45
  • ghadir (2).jpg
    ghadir (2).jpg
    647.5 کیلوبایت · بازدیدها: 45

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

در مجموع ایده خوبیه ........... :)
ولی بنظر من خیلی جای کار ( تصاویر باهم مچ نیستن . اون ایکنا بیشترشون اصلا به محیط نمیان . یا زاویه هاشون یا دید مخاطب جور درنمیاد . تصویر دیوار کمی بی کیفیته . اون دوتا گدونا تو چشم میزنه )

صفحه نماهنگت خیلی خوبه

موفق باشی ....

Saeed

Well-Known Member

یجوریه ! همه آبجکت هایی که اضافه کردید با طرح مچ نیستند ! انگار رو هوا هستند ! :rose:

mohsey

Active Member
ممنون به نظر شما برای مچ کردن تصاویر چیکار میتونم بکنم و اینکه چه ابجکتی را کم کنم و چه ابجکتی را بهش اضافه کنم

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خسته نباشيد
كار جالبيه اما خوب فضا معنوي هست و ميتونستيد از وكتور و آبجكتهاي شمسه و تذهيب و تلفيق رنگ گرم و سرد يه فضاي دلنشين تر رو ايجاد كنيد

الان توي تصوير بالايي يه پنجره هست كه بيرون رو نشون دايد و در محيط داخلي شاخ و برگ درخت رو داريم كه نميدونم دليلش چيه
و نكته ديگه از نظر من اغراق توي استفاده از گلدان و گل و ... كه كار رو بيشتر رو به يه محيطه شبيه به گلخونه كرده ...

و اون قسمت كه براي نمايش كار استفاده شده يه دفعه بدون مقدمه و به قولي روي هوا اومده اين وسط به نظرم اگر يه چيزي شبيه پرده مانند يا ستون كنارش بود بهتر ميشد حضمش كرد
و يا اينكه لااقل از سايه و بافت بهتري براي نشون دادن جاگيريش روي زمين استفاده كنيد چون نور هم از بالا داريم

به نظرم با صرف وقت بيشتر ميتونيد نتيجه بهتري بگيريد

موفق باشيد

hsajj

Member
کار خوبی شده اما با نظر گیلاس جان موافقم اون حس معنوی رو کم داره :rose:

كار جالبيه اما خوب فضا معنوي هست و ميتونستيد از وكتور و آبجكتهاي شمسه و تذهيب و تلفيق رنگ گرم و سرد يه فضاي دلنشين تر رو ايجاد كنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا