پوستر 2

mss_467

Active Member
سلام
كار خوبي شده فقط يك كمي ساده است اگر يك زمينه با رنگ نزديك به توپ بسكتبال انتخاب مي كرديد و يك توپ بسكتبال رو توي زمينه با حالت اولردي محو مي كرديد جالب تر مي شد (البته اين نظر منه)
موفق باشيد - صادقي

فضای خالی

منم با صادقی عزيز موافقم

البته اگه اون توپ بسكتبالی كه گفتن سياه سفيد باشه و قطر توپ هم حدود سه چهارم ارتفاع كادر باشه

M.R

Member
سلام
نمي دونم چرا اصرار داريد يه سري عناصر اضافي داشته باشيم
به نظر من و خيلي هاي ديگه هميني كه الان هست حرف خودشو مي زنه سادگي به كار زيبايي ميده ( نه اونقدر ساده كه از پوستر چيزي نفهميم )
مردم ما خنگ نيستن كه همه چيزو بزرگ بزاريم تو كار تا ببينن
بازم ممنون
موفق باشيد

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
آرم یکم میرفت بالا تر بهتر بود که زیاد خالی هم نباشه

galagoola

Active Member
در مورده کارهایی مثله پوستر با ام آر جان موافقم
در مورده این سبکه کاری خیلی نمی بایستی عناصر مختلف به طرح اضافه کنیم
اما مجللات
دوستی جان حرف پی در کلمه اسپورت به نظر در حالت کوچیکه خودشه آیا این از فونتشه یا اینکه منظوره خاصی از این کار داشتید؟
موفق باشی
فلن

Soldier

Member
قشنگ شده ...
305.gif

با سادگی کار موافقم .
10.gif

- فقط یه نکته نمیتونی به جای اون توپ های قرمز خود توپ بسکتبال رو می بذاری ببینیم چه از آب در میاد ؟
tooth.gif

maxpal97

Active Member
کار خوب شده . ساده و شیک و گویا فقط لوگو را را به رنگ توپ می کردی یا شادو اون رنگی شاید جالب می شد .

Soldier

Member
عزیزم یه کم رو تایپوگرافی اش بیشتر کار کن اینجوری باسه من یه یکی زیاد جالب نیست .

Mandana

Active Member
کار قشنگی ئه ^.^
فقط با اجازه چند مورد نظر خودم رو میدم.البته امیدوارم ناراحت نشید.چون بهر حال نظر شخصی ئه و ممکنه شما موافق نباشید
14.gif

1.مرکز فروش کلیه لوازم بسکتبال، خیلی کلمات به هم چسبیده هستند
chaton-qui-joue-s52.gif

2. آرم قشنگه.اما خطوط یه جوری اند.بعضی جاها شکستگی دارند و این احساس به می دست میده که وقت زیادی روش گذاشته نشده
بقیه اش قشنگه ^.^
موفق باشی دوست جان
AddEmoticons10919.gif

P.A.Y.T.O.N

Active Member
سلام .فضاي سفديش زياده! اگه از يه بك گراند اسپرت استفاده ميكردي جالب تر ميشد...
متنش هم مناسب نيست... با يه تايپو گرافي خيلي قشنگ تر ميشه...
ولي طرحش واسه كارت ويزيت قشنگ در مياد .. باهمين سفيديش...

farzadart

Member
سلام دوست عزيز
بنظر من كليت كار خوب شده. فقط يه چيزي اگه من جاي شما بودم لوگو رو يه جورائي به حلقه بسكتبال نزديكش مي كردم ، اين جوري يه حالتايي هدف رو هم مي تونستي نشون بدي .
--------------
موفق باشي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كار قشنگي شده.

با اجازه دوستان يكمي از تجربيات كم ارزش خودمو در اختيار بچه ها بذارم شايد يه جايي به درد يه نفر خورد! شايدم نخورد! :دي

با اين موضوع كه كار هر چقدر بتونه ساده باشه كاملا موافقم. يعني نيازي نيست وقتي طراح ميتونه مثلا با يه كلمه مفهومش رو برسونه بياد و يه صفحه متن تحويل بيننده بده.

هر چقدر تو طرحايي مثل پوستر يا بنر يا بيلبورد و كلا طرحاي تبليغاتي ئي كه تو سايز لارج فرمت هستن كار خلوت تر باشه بيننده وقت كمتري نياز داره تا كل كار رو يه بار ببينه و منظور طراح رو متوجه بشه. مگر در مواقع نياز كه طراح مخصوصا طرح رو پيچيده ميكنه كه بيننده رو منتظر نگه داره.

ولي از يه طرف اين خلوت گذاشتن كار يه شرايطي رو هم ميطلبه.
وقتي ما ميخوايم كارمون رو خلوت بذاريم اگر سعي كنيم از رنگايي براي زمينه استفاده كنيم كه بيننده رو قانع كنه برنده خواهيم بود!

وقتي زمينه بخواد سفيد و كلا زمينه هاي روشن باشه و مثل اين طرح بيش از اندازه هم خالي باشه يجورايي بيننده رو راضي نميكنه. يعني بيننده وقتي پايين كار رو ميبينه منتظره كه بالاي پوستر هم يه عنصري رو ببينه ولي ...

ولي وقتي زمينه كاملا با رنگ تيره پوشيده شده باشه بيننده به ديدن همون طرح كوچيكي كه تو كل كار هست اكتفا ميكنه و چشمش تو صفحه دنبال عنصر ديگه اي نميگرده.

خودِ M.R جان معمولا كاراشون تو همين سبكه و تو چند تا كاري كه ازشون ديده بودم تو همين سبك كار كرده بودن. ولي فرقشون با اين كار اين بود كه اونا معمولا زمينه هاي تيره داشتن و اين حس به آدم دست نميداد ولي تو اين كار من به شخصه يكمي سردرگم شدم!

بقيه اشكالاتي هم كه بچه ها گفتن مثل رنجه شدن آرم بنظرم درسته.
ولي اينكه تو زمينه مثلا عكس توپ بسكتبال و ... كار بشه بنظرم كار قشنگي نميشه!
بهترين روش براي تغيير اين حالت Invert كردن كل كاره. يعني زمينه مثلا مشكي بشه و طرحاي توي زمينه سفيد و رنگاي روشن.

h-akhavan

Member
با اجازه دوستان يكمي از تجربيات كم ارزش خودمو در اختيار بچه ها بذارم شايد يه جايي به درد يه نفر خورد! شايدم نخورد!
اختیار دارین تجربیات شما، با ارزشن و همیشه مفید بودن!

با نظرات دوستان من هم موافقم. سارا خانوم هم که دیگه سنگ تموم گذاشتن! ببین چی کار کردی که سارا جان این همه برات وقت گذاشتن!
ولی من با بک خیلی تیره تو این طرح یه کم مشکل دارم. فکرر کنم اگه از رنگ توپ بستکبال (التبه نه خیلی روشن) استفاده کنی و طرح هایی که روی خود توپ هست هم خیلی کم رنگ و ضعیف توی بک بیاری بد نمیشه!
موفق باشی:oops:

Soldier

Member
اختیار دارین تجربیات شما، با ارزشن و همیشه مفید بودن!

با نظرات دوستان من هم موافقم. سارا خانوم هم که دیگه سنگ تموم گذاشتن! ببین چی کار کردی که سارا جان این همه برات وقت گذاشتن!
ولی من با بک خیلی تیره تو این طرح یه کم مشکل دارم. فکرر کنم اگه از رنگ توپ بستکبال (التبه نه خیلی روشن) استفاده کنی و طرح هایی که روی خود توپ هست هم خیلی کم رنگ و ضعیف توی بک بیاری بد نمیشه!
موفق باشی:oops:

ایده همیشه کل کار نیست شاید 10% کار باشه ولی مهم اجرا کاره یکی میاد فقط یه توپ بسکتبال می ذاره و مثلاً Opacity لایه رو میاره پایین یا یکی با ظرافت روی طرح زمینش کار می کنه یا احیاناً فیلتر خاصی اعمال می کنه یا اگه زمینه تیره باشه یه کم با نور ور می ره و چیزه قشنگی در میاره ..

اینجاس که فرق یه گرافیست خوب و متوسط مشخص میشه
rollingf.gif

سلام
كار زيبايي شده ، فقط نوشته مركز فروش خيلي تو همه ؛
و انقدر ساده است كه توجه هر بيننده اي رو جلب ميكنه ؛
اگر طرح هاي روي توپ رو هم پياده مي كردين جالب تر ميشد،
در كل بسيار ساده و زيباست،
موفق باشي

M.R

Member
سلام به همه
شرمنده من یکم که نه خیلی سرم شلوغ بود نتونستم جواب بدم
به نظر من ایده 70 % کار وگر نه به هیچ کسی که فتوشاپ بلده طراح گرافیک نمی گن
در مورد لوگو این یه شرکت فروش لوازم ورزشی همه جورش
فقط بسکتبال نیست برا هر ورزشیم یه فروشگاه داره
آقای soldier مثل اینکه عاشق منوی فیلترای فتوشاپی ولی من حالم از اون منو بهم می خوره
ممنون از همه
موفق باشید

Soldier

Member
منظورم از فیلتر کلیه کارهای که روی عکس برای ارائه طرحی نو انجام میشه
DrHessam.gif

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا