پوستر : کودک‌ستان بهاره

1991i

Member
سلام

بعد از مدت‌ها نبودن(!) دوباره پیدام شد.
این قراره یه پوستر تبلیغاتی باشه برای مهدکودک و پیش دبستانی بهاره.
سمت راست پایین متن و حاشیه و آدرس و اینا درج میشه. مشتری هم راضی هستن. میخوام نظر منتقدین رو بدونم :) ضمن اینکه هنوز زمان تغییر دارم پس نظرات‌تون میتونه سازنده باشه.
با کمال تشکر :rose:

پیوست ها

• test_5.jpg
    test_5.jpg
    266 کیلوبایت · بازدیدها: 23

moslancer2

Member
سلام دوست عزیز... به به میبینم که دوباره برگشتی... خیلی وقت بود نبودی:rose:

کارت زیباس... در عین حال ایده جالبی برای یه مهد هست در زمانی که اکثرا عادت کردن به استفاده از رنگین کمان و چندتا بچه خندان و اینا... :wink: چون اولین چیزی که به ذهنشون میاد همینه... یا توی همین مایه هاس...

اما چندتا نکته اینکه دوتا ستاره هست که من پیشنهاد میدم کمی کار کنی روشون... یکی ستاره زرد هست که زیادی دفرمه تر از بقیه شده... کارت کمی اون ناحیه نا مزون شده ... و یه ستاره هم هست روی "الف" کلمه "بهـار" که اگر حذف بشه بهتره بنظر من چون طرح روی بهار زیاد چیزی نداره و اون یدونه اون وسط با رنگش خیلی متضاد شده...
بعد اینکه "ه" نسبت به باقی کلمه کوچکتره این بعد کارت رو کمی بی نظم کرده... به نظرم اگر حروف در یک راستا پرسپکتیو بشن بهتر میشه...
رنگهای انتخابی خوب هستن... شاد و زمینه روشن که میان به هم...
اما دقت کردم دیدم روی لبه ستاره ها حالت ترک هست... اگر اون هارو به نوعی تغییر بدی بهتره چون معمولا ترک به یه کار شاد این حالت نمیاد...
راستش اینجوری طرحت یه کار شاد ولی یه حالت مخفی از غم درش داره... حالا نمی دونم خودت با دلگیری این طرح رو زدی یا اینکه با حوصله اما از نظر من این حالت رو مثلا با نوارهای مثل ستاره دنباله دار عوض کنی بهتر میشه (البته این پیشنهاده)

خیلی حرف زدم امیدوارم از من ناراحت نشی راستش اینها نظر شخصی من بود... اما اگر مشتری پسندیده... من فقط نظر دادم:wink:
اما در کل کارت زیباس...:rose:
یا حق:rose:

سلام طراح سیه چرده:rose: :green: امیدوارم تو این ماه حسابی روسفید شده باشی.
دیدم بعد از عمری فرار پیدات شده. اومدم خوشامد.
نکات مصطفی خیلی خوبه من دیگه خیلی به کلم فشار نمیارم.
درشتی و سادگی المان ها خوبه. رو جزئیات کمتر و رو تاکید بیشتر کار کنی بهتر میشه. از یه جایی مثل همینجا میشه با احتیاط و تغییرات نرم افکت کار رو پرواز داد.
موفق باشی و دست و دلت در طراحی غرق ...

یا علی

rohnaz

Well-Known Member
سلام .خوش اومدی
اول تبریک بخاطر کار زیبات.دوم چون کامل نیست نظرات کلی نمیتونم بدم.
خوب:
توی نگاه اول متوجه شدم که ستاره ها مقوایی هستن و این حالت نا متقارن هم جز طرحته که واقعی تر بنظر بیاد.فک کنم خودت هم دوست داشتی همینجوری جلوه بده. اگه اینطور باشه کارت واقعا درسته.
ممنونم.تونستی جزئیاتشو بیشتر توضیح بده و از نورهای رنگی هم تو کار استفاده کن.

R-med

Well-Known Member
به نظر من اگه لبه های ستاره ها رو سفید نمیکردی قشنگتر میشد

راستی وقتی طرحتو دیدم احساس کردم این طرح یه طرح تابستانست
رنگبندی رو اگه شادتر کنی قشنگتر میشه کارت

جدیدترین ارسال ها

بالا