من قبلا نظرم رو گفتم ، به نظرم کارت از نظر ترکیب بندی و رنگ عالیه فقط با تکست های کار و جاشون مشکل دارم.
اما حالا که بحث شد باید بگم همه ی ما از عناصر آماده تو کارمون استفاده می کنیم ، علی الخصوص تو این یک ساله اخیر که وکتور های مختلف از شیر مرغ تا جون آدمیزاد برای دانلود موجود هستن فکر می کنم زیاد منطقی نیست برای طراحی یک سری آبجکتهایی که کارو کامل می کنن یک ساعت وقت بیهوده صرف بشه و هنر واقعی تو این دوره تسلط در ترکیب بندی و استفاده ی درست از اوناست.
مهم اینه چیزی که در نهایت دیده میشه کار زیبا و بی نقصی باشه
بهت تبریک میگم عرفان جان، خسته نباشی![]()
خوشحالم كه تاپيكتون دوباره باز شد و جواب منو داديددر وحله اول عفت کلام رو رعایت کنید و همه بحث ها رو با هم قاطی نکنید.
من جمع نبستمر مورد تاسف شما بابت مدیریت بنده،لطفاً جمع نبندید، اگر شما مشکل دارید هیچ مانعی برای اینجا نماندن شما وجود ندارد. این هم نمیشه که چشم رو بست و هر چی که نباید گفت رو گفت.
بنده هیچ علاقه به پیشینه شما ندارم، پیشینه هر شخصی برای خودش اهمیت دارد.
خوشحالم كه تاپيكتون دوباره باز شد و جواب منو داديد
در مورد عرفان آرت هم بگم كه با شما اشتباه نگرفتم و ايشون خودشو دوست شما معرفي كردند و گفتند حرفايي زديد كه من توي پيغام خصوصي گفتم كه شما جواب درستي نداديد
من جمع نبستم
و در مورد مشكل داشتن و اينجا نماندن هم متوجه نشدم يعني برم؟!!
پس چرا توي پيغام خصوصي تهديد ميكنيد؟!(به اين نميگن قضاوت عجولانه)
در مورد آموزش هم من نگفتم كار سختيه
دستتون هم درد نكنه كه آموزش دادي بقيه هم ياد بگيرن ولي خودب نميشه بيشتر از اين كشش داد درستش نيست
در هر حال من از اولش نميخواستم كار به اينجا بكشه باز هم معزرت ميخوام از شما و از همه ي بچه ها
جناب spd من و عرفان با هم دوست هستیم و هیچ کدورتی بینمون نیست(زود قضاوت نکنید)نه نظرم به جا اینکه به شخصی تهمت کپی رایت یا تهمت های اینکه خودش دیزاین نکرده یا غیره بزنم باسه طرحی که داده نظر بدیم و بگیم چه کنیم بهتر باشه ...