.:. پوستر ولادت امام رضا «ع»، مهر 1388 .:.

mss_467

Active Member
سلام
كار خيلي زيبايي شده
چون خيلي وقت بود نيومده بودم دلم براي كاراي عرفان خوش دست تنگ شده بود
بعد چند وقت دلمون باز شد
بابا عرفان جون ناز شصتت
موفق باشي - صادقي
:green: :rose:

3pideh

Member
من قبلا نظرم رو گفتم ، به نظرم کارت از نظر ترکیب بندی و رنگ عالیه فقط با تکست های کار و جاشون مشکل دارم.
اما حالا که بحث شد باید بگم همه ی ما از عناصر آماده تو کارمون استفاده می کنیم ، علی الخصوص تو این یک ساله اخیر که وکتور های مختلف از شیر مرغ تا جون آدمیزاد برای دانلود موجود هستن فکر می کنم زیاد منطقی نیست برای طراحی یک سری آبجکتهایی که کارو کامل می کنن یک ساعت وقت بیهوده صرف بشه و هنر واقعی تو این دوره تسلط در ترکیب بندی و استفاده ی درست از اوناست.
مهم اینه چیزی که در نهایت دیده میشه کار زیبا و بی نقصی باشه
بهت تبریک میگم عرفان جان، خسته نباشی:rose:

Erfan

Active Member
من قبلا نظرم رو گفتم ، به نظرم کارت از نظر ترکیب بندی و رنگ عالیه فقط با تکست های کار و جاشون مشکل دارم.
اما حالا که بحث شد باید بگم همه ی ما از عناصر آماده تو کارمون استفاده می کنیم ، علی الخصوص تو این یک ساله اخیر که وکتور های مختلف از شیر مرغ تا جون آدمیزاد برای دانلود موجود هستن فکر می کنم زیاد منطقی نیست برای طراحی یک سری آبجکتهایی که کارو کامل می کنن یک ساعت وقت بیهوده صرف بشه و هنر واقعی تو این دوره تسلط در ترکیب بندی و استفاده ی درست از اوناست.
مهم اینه چیزی که در نهایت دیده میشه کار زیبا و بی نقصی باشه
بهت تبریک میگم عرفان جان، خسته نباشی:rose:

مرسی سپیده جان، نظر منم این هست که استفاده صحیح و به موقع از ابزار های فتوشاپ خیلی میتونه کمک کنه :rose:
موفق باشی دوست خوبم:rose:

Erfan

Active Member

در مورد تهیه این رنگین کمان به قول خیلی از دوستان میخواستم یه آموزش خیلی ساده بدم که فکر نکنند ساختن همچین رنگین کمانی خیلی سخت و دشوار هست.
و صرفاً همیشه نمیشه از فایل های آماده استفاده کرد.

در ابتدا یک صفحه با سایزی که نیاز دارید بسازید و رنگ بکگراند اون رو به دلخواه انتخاب کنید که من در زیر از کد رنگ : 001f60 استفاده کردم.
همان کد رنگی که در اصل کار مشاهده میکنید.

erfan_01.jpg

سپس با استفاده از ابزار Ellipse Tool یک دایره با سایز دلخواه ایجاد کنید. این بسته به سایز کار شما دارد.
به فرض مثال، کار من در سایز A3 هست و من با توجه به سایز کل کار یک دایره ایجاد میکنم.

erfan_02.jpg

سپس در باکس لایه ها، روی لایه شیپ ایجاد شده راست کلیک کنید و گزینه Blending Options را انتخاب کنید و به پنل Grandient Overlay بروید و تنظیمات را مطابق شکل تغییر دهید.

erfan_03.jpg

در این قسمت کار، گزینه Grandient را انتخاب کنید برای تنظیم رنگ ها.
در این کار، من تلفیقی از رنگ های صورتی، آبی پرنگ، آبی کمرنگ، سبز و زرد رو به نمایش گذاشتم.
شما میتونید بسته به نوع کار و فضای کارتون رنگ ها رو به دلخواهد انتخاب کنید.

erfan_04.jpg

در همان پنجره Blending Options به پنل Inner Shadow بروید و تنظیمات رو مطابق شکل تغییر دهید.
تنظیمات این قسمت به این منظور خواهد بود که هاله ای از نور دور دایره رنگین صورت گیرد که از حالت یکنواختی درآید.

erfan_05.jpg

با توجه به تنظیمات بالا، تصویر شما میبایست همچین شکلی داشته باشد :

erfan_06.jpg

در این قسمت ما میخواهیم این دایره را به یک نیم دایره تبدیل کنیم که در کار طراحی خود مورد استفاده قرار دهیم و برای همین منظور از ابزار Rectangular Marquee Tool استفاده میکنیم.
با ابزار ذکر شده، قسمت پایینی دایره را انتخاب کنید مطابق شکل :

erfan_07.jpg

و قسمت پایین دایره را پاک میکنیم که تصویر نهایی مطابق تصویر زیر خواهد شد.

erfan_08.jpg

امیدوارم دیگه شک و شبهه برای دوستان وجود نداشته باشه. اگر قسمتی دیگه از طرح نیاز به آموزش داره بگید تا بذارم.
سوالی باز بود خوشحال میشم بتونم جواب بدم.
:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
در وحله اول عفت کلام رو رعایت کنید و همه بحث ها رو با هم قاطی نکنید.
خوشحالم كه تاپيكتون دوباره باز شد و جواب منو داديد

در مورد عرفان آرت هم بگم كه با شما اشتباه نگرفتم و ايشون خودشو دوست شما معرفي كردند و گفتند حرفايي زديد كه من توي پيغام خصوصي گفتم كه شما جواب درستي نداديد

ر مورد تاسف شما بابت مدیریت بنده،لطفاً جمع نبندید، اگر شما مشکل دارید هیچ مانعی برای اینجا نماندن شما وجود ندارد. این هم نمیشه که چشم رو بست و هر چی که نباید گفت رو گفت.
من جمع نبستم
و در مورد مشكل داشتن و اينجا نماندن هم متوجه نشدم يعني برم؟!!

بنده هیچ علاقه به پیشینه شما ندارم، پیشینه هر شخصی برای خودش اهمیت دارد.

پس چرا توي پيغام خصوصي تهديد ميكنيد؟!(به اين نميگن قضاوت عجولانه)
در مورد آموزش هم من نگفتم كار سختيه
دستتون هم درد نكنه كه آموزش دادي بقيه هم ياد بگيرن ولي خودب نميشه بيشتر از اين كشش داد درستش نيست

در هر حال من از اولش نميخواستم كار به اينجا بكشه باز هم معزرت ميخوام از شما و از همه ي بچه ها

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
خوشحالم كه تاپيكتون دوباره باز شد و جواب منو داديد

در مورد عرفان آرت هم بگم كه با شما اشتباه نگرفتم و ايشون خودشو دوست شما معرفي كردند و گفتند حرفايي زديد كه من توي پيغام خصوصي گفتم كه شما جواب درستي نداديد

من جمع نبستم
و در مورد مشكل داشتن و اينجا نماندن هم متوجه نشدم يعني برم؟!!

پس چرا توي پيغام خصوصي تهديد ميكنيد؟!(به اين نميگن قضاوت عجولانه)
در مورد آموزش هم من نگفتم كار سختيه
دستتون هم درد نكنه كه آموزش دادي بقيه هم ياد بگيرن ولي خودب نميشه بيشتر از اين كشش داد درستش نيست

در هر حال من از اولش نميخواستم كار به اينجا بكشه باز هم معزرت ميخوام از شما و از همه ي بچه ها

من با همه کاربران دوست هستم، دوستی من در یک حد و حدودی هست.
در مورد حرفهایی که با عرفان آرت زدم، تا اونجا که یادم میاد توی طول کاربر بودنم یک بار بیشتر با ایشون صحبت نکردم و اونم در مورد یک تاپیک بود که قفلش کرده بودم. پس عملاً هر چی گفته صحت نداشته.

/

نه دوست من، من عرض کردم با بودن شما مشکلی ندارم مگر اینکه خودتون مایل نباشید.:rose:

/

لحن صحبت کردن شما هم توی پیغام خصوصی جالب نبود.
آموزش رو گذاشتم که جای شک و شبهه ای دیگه نمونه،

خواهش میکنم، فقط توصیه من اینه که قبل از هر عملی خوب فکر کنید و بعد نسنجیده دست به کاری یا عملی نزنید.
شاد باشید دوست خوبم
:rose:

SPD

Member
نه نظرم به جا اینکه به شخصی تهمت کپی رایت یا تهمت های اینکه خودش دیزاین نکرده یا غیره بزنم باسه طرحی که داده نظر بدیم و بگیم چه کنیم بهتر باشه ...

اما در مورد حرفت ایول عرفان ... کارت هم با اون توضیحاتی که دادی قشنگ و زیبا شده ... خسته نباشی.:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
نه نظرم به جا اینکه به شخصی تهمت کپی رایت یا تهمت های اینکه خودش دیزاین نکرده یا غیره بزنم باسه طرحی که داده نظر بدیم و بگیم چه کنیم بهتر باشه ...
جناب spd من و عرفان با هم دوست هستیم و هیچ کدورتی بینمون نیست(زود قضاوت نکنید)
فقط یه اختلاف نظر بود بین من و ایشون که به خوبی و خوشی حل شد
تازه برای بچه های انجمن که بد نشد یه قسمت کار را هم یاد گرفتند :wink:
کسی هم خدایی نکرده تهمت نزد صورت سوال من اشتباه بود که بین من و عرفان جان حل شد
کارشون هم خیلی زیبا و عالی شده باز هم به عرفان تبریک میگم و یه خسته نباشید بزرگ گ گ گ گ
موفق باشید:rose:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
کار خیلی زیبایی شده

جای هیچ گونه ایرادی هم نگذاشتید

و می خواستم ببینم می تونم تو آرشیو م داشته باشم قول میدم جای از اون استفاده نکنم

پروانه های سبز را هم خیلی دوست داشتم

آخرین ویرایش:
عرفان جان ، حرم و ابر و اون گل‌ها و پرنده‌ها خیلی خوشکل شدن و به هم میان

ولی من با اون ماه بنفش پشت حرم مشکل دارم ، انگار زیادی مصنوعی شده

H@DI-LI

Member
سلام. خسته نباشی خیلی توپه.
رنگ بندی رو هم فکر می کنم از رو اصول کار کردی که خوب در اومده. آره؟
:wink:

S.A.N

Member
!

عرفان جون خیلی خیلی زیباست ...

فقط یکم شلوغ پلوغ نیست؟!؟!؟!

:rose: :)

GsGraphic

Well-Known Member
سلام خسته نباشی فکر کنم دوستان به طور حرفه ای تمام مسائل رو گفتن
با نظراتشون موافقم :rose:

IRN