پوستر مسابقات اتومبیل رانی بین شهری

coelho

Member
خوشمان نیامد بزرگوار
کیفیت کار پایین میباشد و حس سرعت نیز منتقل نمیگردد.ادرنالین نیز ترشح نگردید.نمونه کارهای بیشتر ببینید.موفقیتتان افزون باد.........

خوشمان نیامد بزرگوار
کیفیت کار پایین میباشد و حس سرعت نیز منتقل نمیگردد.ادرنالین نیز ترشح نگردید.نمونه کارهای بیشتر ببینید.موفقیتتان افزون باد.........

شرمنده نمیدونستم شما خوشتون نمیاد واگرنه بیشتر مایه میزاشتم تا حس آدرنالین در بدن شما ترشح کنه .
میشه بگید که چطور میتونم حس سرعت رو بهتر از این انتقال بدم ؟
کیفیت کار هم بالاست فقط کمی کیفیت ماشین پایین هست که خودم این کارو کردم به خاطر اینکه همون مسئله سرعت القا بشه و حس اینو بده که ماشین در حال حرکته . :rose:

Vecto.Ps

Banned
سلام ، من خوشم نیومد ، رنگـــ ها خیلی مرده هستن ، اون حس شاد بودن رو ندارن ، ترکیب رنگ هم اصلا خوب نیست

نظـــر شخصی !

member99

Member
چرا پوستر را برداشتی عزیز؟ از نظر دوستان ناراحت شدی؟؟؟

MOSTAFA

کاربر فعال
دوست عزیز این کار شما خلاف قوانین سایت و دور از اخلاق حرفه ای هست...
به نظر من هم کار شما به پوستر شبیه نبود
استفاده از تصاویر بیکیفیت میتونه صدمه زیادی به کار شما بزنه و مخاطب رو فورا متوجه اون میکنه، البته به گفته خودتون برای القای سرعت بود اما به نظر من اینطور نیست، به خاطر این که نه تنها به القای سرعت کمک نمیکه مثل این هم میمونه که شما به یه لباس شیک برید مهمونی و یه لک بزرگ روی لباستون باشه، خب طبیعتا کیفیت کل کار هم به خاطر اسفاده از تصاویر نا مناسب پایین میاد
بعضی جاها مثل چراغ ها تفییر رنگ به سبز خیلی جالب نیست، فکر میکنم فقط میخواستید عکس رو یه تغییری داده باشید
پیشنهاد میکنم نمونه های پوستر بیشتر ببینید، روی ترکیب بندی و رنگ بندی حتما مطالعه داشته باشید و خیلی تمرین کنید...
امیدوارم از انتقاد ناراحت نشی چون سرمایه هر کس انتقادیه که ازش میشه و باعث پیشرفت روز افزونش میشه
موفقیتـ:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا