پوستر جشنواره تئاتر مهرورزان | نسخه دوم!

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
آخیش ش ش ش
بالاخره امروز تونستم عکس را ببینم
از اول هم به سعید گفتم از ایده دست خیلی خوشم اومده بود ( البته عکس را فقط تونسته بودم توی امضات ببینم )
تنها مشکلش هم به نظر من فقط کیفیت هست که طبق فرمایشات دیگر دوستان باعث افت شدید در کار میشه
ببین حمید می تونه دانلود کنه یا نه...بتونه يا بتوني خوب ميشه
من یک هفته ای هست سرعتم افتضاح شده
البته اکانت رپیدشیر لازمه

H@DI-LI

Member
سلام.
بابا تو هم که هر وقت ازت میپرسم میگی یه هفته ای هس سرعت اینترنتم افتضاحه و سرعت ندارم و این حرفا!
ولی خوب
آره
منم سرعتم پوچ شده.
الانم به بدبختی این صفحه رو تونستم بالاخره باز کنم.
شانسیه. بعضی وقتا میاد. بعضی وقتا هم که اصلاً سایتو باز نمیکنه.
:-?
آره رو کیفیت یه فکرایی کردم. داره بهتر میشه ایشالله...
اگه بتونی با اون اکانتت این کارو بکنی که واقعاً حق پسر عمه ای رو به جا اوردی. (البته قبلاً این کارو کرده بودی :دی)
ممنون
فعلاً:rose:

S@eeed

Member
سلام علیک
از همگی مخصوصا مانی تشکر میشه که اینقدر به فکر بقیه هستن آخه هرچی نباشه این پوستر مال نیشابوره و بقیه که نیشابوری نیستن به طور طبیعی نباید اهمیت بدن ولی از این که میبینم همیشه یه عده ای هستند که یه به کار بقیه اهمیت میدن خیلی ذوق زده میشم...
از اولم به هادی گفته بودم که رو اون صورتکهایی که روی دستها گذاشته بیشتر کار کنه تا یکم جلوه کنه و از حالت شطرنجی در بیاد چون بعد از چاپ افتضاح میشه...!
در مورد آرمگاه خیام هم یه عکس توپ از یه عکاس توپ گیر آوردیم که اگه بتونیم ازش بگیریم خیلی هنر کردیم آخه خیلی پولکیه!!!
در مورد دستها هم از مانی خانم که مارو خجالت دادن و با این سرعت افتضاح اینترنت سعی کردن که دانلودش کنن متشکریم:)
اون نوشته رو هم دادیم استاد شایان که دارای مدرک ممتاز خطاطی هستن بنویسن تا ببینیم چی میشه!!!
از پسر عمه عزیز هم که صمیمانه ما رو در ساخت این پوستر یاری کردن ممنونیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:green::lol:
دیگه عرضی نیست بای:rose:

S@eeed

Member
مانی جون دستت درد نکنه واقعا شرمنده کردی (کی باشه جبران کنیم؟!)
میسی:rose:

H@DI-LI

Member
تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، تشکر، ضرب در 10000000000 !!!
خیلی شرمندت شدیم مانی خام.
دیگه خجالت میکشم بیام ازت بخوام که به کار بعدیم نظر بدی.
ولی افسوس که من فعلاً در حال حاضر هیچ کاری از دستم بر نمیاد برات شما انجام بدم. ولی مشتاقانه منتظر فرصتم که جبران کنم.
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا