پوستر برای یک فیلم دلخواه

کدام یکی رو ترجیح میدین؟

• پوستر شماره 2

رای: 1 16.7%
  • پوستر شماره 5

• پوستر شماره 6-2

رای: 3 50.0%
  • پوستر شماره -2

• مجموع رای دهندگان
    6

Mandana

Active Member
خوب بازم دوباره سلام.به همون دلیلی که برای تاپیک دیگه ذکر کردم میخوام از بین چهار تا پوستر هم یکیش رو انتخاب کنم.اما دیدم چون برای هر موضوع یک طرح باید ارائه بدم تصمیم گرفتم برای این موضوع هم یک تاپیک جداگانه درست کنم.
shy.gif

از بین این چهار تا پوستر که برای فیلم عروسی خون زدم، ببینین کدومش بهتره تا همون رو انتخاب کنم.مشکلات اونهای دیگه رو هم بگین تا در صورت امکان برطرف کنم
aww.gif

تشکر و موفق باشید
bouquet.gif

MAJOR

Well-Known Member
اولی و دومی قشنگ هستن ولی مشکل ناموسی دارن به نظر من اگه تو طرح سفیدت یه کم دیفیس کار کنی برای نام بازی گرا مرگ نداره

Mandana

Active Member
مرسی ماژور.اما حقیقتش اصلا قرار نبوده اسامی رو بیارم.قرار شد جای هر متنی که میخوام بذارم( غیر نوشته ی اصلی) خط بکشم که یهنی این محدوده مال متن هستش.
mpr.gif
ولی دیدم بخوام همون رو اینجا بذارم بچه ها میان گیر میدن که چرا طرح رو خط خطی کردم
help.gif
برای همین با تنها فونت فارسی ای که روی پی سی موجود بود اونها رو نوشتم.هرچند معمولا برای متنهای فرعی از دیفیس استفاده نمی کنن.چجون باید خیلی راحت خونده بشن
ktoe.gif
اما باز هم ممنون بابت نظرات خوبی که دادی
bouquet.gif

mashreghi

Member
کار سومی با اینکه موضوع محوری طراحی خون بوده به نظرم کار قشنگ تری هست . فکر می کنم زمینه سفید میزبان خوبی برای رنگ قرمزه . در ضمن نظرخواهی کمی نامفهومه .اگر شماره زیر کارها بود جالب تر بود .

ققنوس

Member
لول چقر کارات خشن شدن
907.gif
همش خین و خین ریزی دارن.

ولی این سومی هر چند آشناست
190.gif
ولی بهتره . اولی هم خوبه.

MAJOR

Well-Known Member
خوب به هر حال موفق باشی ماندانا جون امید وارم خوب پول بدن براش

من هم سومی رو انتخاب می کنم ، چون اسامی براحتی از دور قابل خوندن هستن ، البته به نظر من اگر نماد عروس رو یه جوری تو این کار سومت بک گراند می کردی که به ساختار اصلی پوستر لطمه نزه کارت جذاب تر و بهتر میشه...
موفق باشی ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به نظر منم كار سوم و چهارم از همه بهتره. اگر تو كار چهارمي هم اون (عروسي خون) رو به روش نوشته پوستر سومي مينوشتي خيلي بهتر بود. در كل به نظر من 2 تا كار آخري مخصوصا كار سومي بهتره.

موفق باشي عزيزم.

Mandana

Active Member
ممنون پدرام اما من توی سومی دیتیلی از لباس عروس رو هم آوردم.یهنی کجاش مورد داره؟!!!
مرسی سارا.خودم هم نظرم روی سومی هستش
ممنون از همگی
موفق باشید

NaviD.R.R

Member
به به چه عجب ما يه كار از شما ديدم...
به نظر من همه كارات قشنگن ولي خوب سومي هم قشنگتره فقط يه چيزي كه توي كارات منو آزار ميداد اسم بازيگرا بود ،‌ اگه قراره كه اسم بازيگرا نوشته بشه به نظره من يكم كوچيك تر بنويسش و يكم فونتها رو ديفيس كن.

cold

Member
خوب ماندانا خانوم من سومی رو بیشتر میپسندم اما ظاهرا توی نظرسنجی نیست . :)

Mandana

Active Member
لول نوید آخه من از خجالت شماها طرح نمی ذارم
درسته من همیشه فونتهای غیر اصلی رو از سایز عادی بزرگتر می نویسم.برای کار ارتباط تصویری 1 ام هم که باید کارت ویزیت می زدم همه ی نمره ای که ازم کم شد بخاطر فونتها بود
frantic.gif
سعی می کنم مراعات کنم
والله دانیال من توی نظر سنجی مثلا آیکیو از خودم در کردم و اسم فایلها رو گذاشتم.بعد که یکم خواب از سرم پرید کشف کردم که اسم فایلها برای شماها دیده نمیشه که
4fvfcja.gif

ممنون همینجوری هم گفتین قبوله
خوب دیگه فقط میتونین برام دعا کنین.فردا باید همه ی کارهام رو ببرم تحویل بدم
suffering.gif

موفق باشم
shy.gif

NAKOOT

Well-Known Member
سلام چطوری دختر پوستر به دست؟!
yaya.gif

منم می گم 3ومی ... البته همش خوبه ولی 3ومی یه چیز دیگست ...
man.gif

دعا می کنم که فردا یه 20 گنده منده بگیری ...
crazy.gif

من فکر می کنم با توجه به 2 پوستر اولی ، اگر نماد عروس بصورت هاله ای کمرنگ تر از هاله (عروسی خون) بر روی همین دیتیل لباس عروس اضافه کنی جالب تر میشه ... موفق باشی.:) :wink: ،

arashonline

Well-Known Member
من جا موندم !
--------------------
اين چه نظر سنجي آخه ماندانا جان !
2 تا گزينه 2 داره ....
از نظر من پوستر يا كار اول و سوم خوب هستند !
من شاگرد شما هستم نميتونم ايرادي بگيرم !

جدیدترین ارسال ها

بالا