سلام استاد
میگم مگه میشه به کار شما نظر داد؟!فقط باید ازش تعریف کرد :دی
راستی عرفان جان این سبک جدیدتون هم خیلی زیباست(منظورم اون شاین نورهاست که یه جورایی شبیه سبک آبسترکت هستش"همون معنوی خودمون") من که مجذوب شدم
هر دو زیبان
سبزش شاد و آبیش آرام بخشه...احسنت
موفق و پیروز باشی
عالیه. حرف نداره. من که خیلی خوشم اومد. مخصوصا اینکه به حضرت فاطمه (س) خیلی ارادت دارم.
تبریک میگم. قبول باشه...
بابا طراح ....
طرحاي جالبي شدن
من از سبزه خوشم اومد
بنظرم كار اصليتم رو همين رنگ سبز بود ...
ايليا
سلام آقا امیر ..
ممنون و نظر لطف شماست ....
یادمه اون قدیم ها کار مذهبی که میذاشتم هی میگفتید که اینجوری دیگه تکراری شده و ... دیگه از اون شمس ها استفاده نمیکنم ... حالا هم که یه ایده خوب به ذهنم رسیده همتون دارید دیوونه ام میکنین ...
حالا در کل افکت نوشته ها به کار میاد یا نه ... بک گراند هم به نظرم بد نشده ... هنوز جای کار داره ..
ببخشید که یکمی دیر سر زدم.
کار خیلی خوبی شده. یکی از قشنگترین کارهات.
مخصوصا رنگ سبزش که بیشتر بچه ها هم خوششون اومده بود.
سبک قشنگی رو ایجاد کردی و جای تبریک داره.
امیدوارم این سالنامه رو بشه پیدا کرد!
موفق باشی.
دوباره اين آقا عرفان يه کار جديد گذاشت که همه برن توي کف
واقعا قشنگ شده
سبک کارت عاليه محمد جان
تبريک ميگم و بيش از پيش موفق باشي
چی بگم
چی میتونم بگم
حرف نداره
الان داری حال میکنی؟ کارات میترکونه؟ تو باعث ناامیدی بقیه از خودشون میشی
برای کی کار میکنی ؟ چقد پول میگیری ؟ همینه جوونا معتاد میشن دیگه؟ همش زیر سر این آمریکاییاس
موفق باشی
درود
ررااسستتیی جدیدا نمیتونم بشناسمت
هرروز یه شکلی
انقدر آواتار عوض نکن![]()
به به دوست جان عزیز ... کم پیدایی ...
ممنون و مرسی !!!
خب کارهای من باعث نا امیدی میشه رو اصلاً قبول ندارم ... من دارم تمام سعی خودم رو میکنم که بعضی ها به خودشون بیان و یه چیز حرفه ای یاد بگیرن ...
تا چند روز پیش برای چند جا کار میکردم .. ولی از دیروز دیگه هیچ جا ... میخوام به خودم استراحت بدم ... دیگه سر و شکلم از آدمیزادی در اومده ...
در ضمن گفته باشم که تا اطلاع ثانوی دیگه طرحی برای نظر خواهی نمیذارم ... دارم یه کارهایی میکنم ... آخه یه خورده شیطون شدم ...
در مورد آواتار هم چشم !!! دیگه سعی میکنم این رو عوض نکنم ...
اه چه جالب ، دقیقا عین خودشی!! راستی فک کنم منظورت از اون یه عده من بودم ، چون تازه فهمیدم هیچی بارم نیست..
راستی آواتورت یه خورده آشناست ، اه چقد شبیه آواتوره ساراست!
در ضمن کارت خیلی خشنگه.من که امیدوارم به زودی دورو ورم ببینمش!
کار خوبی میکنیبه به دوست جان عزیز ... کم پیدایی ...
ممنون و مرسی !!!
خب کارهای من باعث نا امیدی میشه رو اصلاً قبول ندارم ... من دارم تمام سعی خودم رو میکنم که بعضی ها به خودشون بیان و یه چیز حرفه ای یاد بگیرن ...
یه عکس بزار دقیقتر متوجه شم :دیتا چند روز پیش برای چند جا کار میکردم .. ولی از دیروز دیگه هیچ جا ... میخوام به خودم استراحت بدم ... دیگه سر و شکلم از آدمیزادی در اومده ...
در ضمن گفته باشم که تا اطلاع ثانوی دیگه طرحی برای نظر خواهی نمیذارم ... دارم یه کارهایی میکنم ... آخه یه خورده شیطون شدم ...
تنکسدر مورد آواتار هم چشم !!! دیگه سعی میکنم این رو عوض نکنم ...