پوسترهای ولنتاین برای همه دخترها و پسرهای مجید آنلاینی

YTERROR

Active Member
:) سلام

خوب 3 شنبه که 25 بهمن ماه میشه روز ولنتاینه که میشه 14 فبربه و ....... که همه می دونند

شما می تونید از این لینک که به حجم 3 مگابایت هست یک پک کامل از پوسترهای زیبا روز ولنتاین دانلود کنید تا در روز ولنتیان به همرا ایملها و سایر کارها استفاده کنید

ولنتاین همه دخترهای مجید آنلاینی مبارک :D

ولنتیان پسرهای مجید آنلاینی هم مبارک :lol: البته سو تفاهم نشه :lol: البته این و از طرف دخترهای مجید آنلاین گفتم سو تفاهم نشه :neutral:

آخرین ویرایش:

NaviD.R.R

Member
روی Free در پایین صفحه کلیک کن بعد میره به یه صفحه دیگه اونجا باید چند ثانیه صبر کنی بعد یه عبارت نوشته که باید اون رو توی جعبه متن جلوش بنویسی و بعد روی دکمه Download که اونجا هست کلیک می کنی تا دانلود بشه.
با تشکر از عادل عزیز.

آخرین ویرایش:

Fanous

Well-Known Member
سلام جناب YTERROR
شایسته تر بود حداقل اون عکس Crazy... رو دیگه داخل عکسها قرار نمی دادین.
در شان و مقام این سایت نیست که اینجور عکسها رو تحت عناوین دیگه share کرد و هم خودتون و هم مسئولان سایت رو زیر سوال ببرین .
امیدوارم از حرف من نرنجیده باشین .
موفق باشین .

Fanous

Well-Known Member
سایت shadowness.com به مناسبت روز Valentine اقدام به برگزاری مسابقه ای در همین راستا کرده که هر کس بخواد میتونه در اون شرکت کنه .
عنوان مسابقه هم کارت پستال به همین مناسبته .
برای شرکت باید اول از همه عضو شده باشین .
بعد کارت پستالی رو که طراحی کردین در روز 14 فوریه ( 25 بهمن ) تحت عنوان Valentine's day توی گالری خودتون آپلود کنین .
و بعدش هم توی فروم مربوط به مسابقه شرکت خودتون رو اعلام کنین و لینک کاتون رو هم بذارین .
این هم لینک فروم که میتونیم اطلاعات کامل رو ببینین :

http://www.shadowness.com/forum/1303/

موفق باشین .

YTERROR

Active Member
حذف شد ممنون ندیده بودم این یک پک 30 مگابایتی بوده که بهتریناشو جدا کردم این یکی در رفته بود

ممنون برای اطلاع دهیتون

YTERROR

Active Member
بجای تشکر از آیکون
post_thanks.gif
استفاده کنید ممنون

آموزش دانلود فایل ها از MegaUpload

آموزش دانلود فایل ها از RapidShare

از دوست خوبم آقایی رضا صفدری که در هنگام عضویتشون در تیم دانلود این آموزش رو نوشته بودن تشکر می کنم

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
چون این سایت در هنگام دانلود با سایتها غیر مجاز تبلیغات داره معمولا افرادی که از ایران دانلود می کنند در هنگام دانلود صفحات ارور میده برای همین براش آموزش ساختن البته الان آب خوردن هم آموزش داره این سر جای خودش

جدیدترین ارسال ها

بالا