پورتال خبري

سلام به دوستان عزيز .
من مي خواستم بدونم كسي يه پورتال خبري براي يه سايت خبري سراغ داره كه كم حجم و كامل باشه ؟
راستش مي خوام يه سايت خبري مث سايتهاي خبرگذاريها درست كنم و الان دنبال اين پورتال مي گردم ...

آخرین ویرایش:

amirlol

Well-Known Member
دوستان عزیز شرکت Elol مشکل شما رو حل کرده !!!!
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید !!!!

ماهان

Member
salam dobare .. bebin doste aziiz system haye hazeri va majani hamsihe yek nogteye zafi daraan....va baraye site haee ke bayad zaribe amniatishon bala bashe hamishe donbale barname nisii herfee bash.... inam begam ke bazi vagta system haee ke shoma majani gir miari momkene onike to mikhae nabashe ... va momkene magboliate site eton ro ham paen biare... pas az barname nevis haye irani ham mitonid komak begirid

baz solai dashtid man dar khedamatam

ahmad6

Member
سلام
اقا من يه انجمن زدم اگه خواستي بيا اونجا بگو سريع برات پيدا ميكنيم

در ضمن خوشحال ميشم با نظرات سازنده خودتون من را كمك كنيد

www.iranjava.net

آخرین ویرایش:

abcdefghi

New Member
من كه فقط از پرتال هاي يكي از سايت ها گرفتم و استفاده مي كنم خيليم راضيم... امنيتشم خوبه فعلا دارم رو لوكال هاست تكميلش مي كنم.......

ارزونم بود..... 70 هزار البته با چونه :))

abcdefghi

New Member
سلام....

عزيز من سيستم هاي مجاني رو هم امتحان كردم.... همشون يه ايرادي دارن هيچ سيستمي به سيستم هاي امنيتي ايراني نمي رسه من ابن رو بهش ايمان اوردم...

يه مثل هست كه ميگه :: گوشت ارزون ..ازش آبگوشت در نمياد

همیشه اینقدر با اطمینان صحبت نکنید.
دوست عزیز Abcdefghi

اين سيستم كاملا فارسي هستش و تمام سايت توي ايران نوسته شده !

abcdefghi

New Member
سلام

به هات اسكريپت سر بزنيد..... اونجا اسكريپت هاي اخبار رو ببينيد.... اون موقع شما هم مطمپن حرف مي زنيد :wink:

Navid7h

New Member
اقای abcdefghi سلام !
دوست خوب خیلی جالبه که ادم بیاد تو یک Forum و ببینه که دارن راجع به سایتی که خودش ساخته دو نفر دعوا میکنند !
این سایت رو من به درخواست یک آقایی که دوست داشتن یک وب ساست خبری داشته باشند براشون نوشتم .
و توش از Component برای Datainput استفاده شده WYSIWYG
بقیه اش هم asp , Css , database هست.

اگه بازم اطلاعاتی خواستی پیغام بگذار :);)

PersianAmir

New Member
سلام

کامپوننتهاي خبري بر روي وب به صورت رايگان زياده بنابراين نوشتن دوباره خطايي بيش نيست.
به سايت pscode.com برويد و در قسمت مربوطه واژه news و يا newsletter را جستجو کنيد.

در مورد سايتي که اشاره شده:http://www.bineghab.com/ بايد بگم که ممکنه به جهت سفارشي شدن کامپوننت اين سايت توسط برنامه نويسان ايراني نوشته شده باشد.

اما استفاده از کدهاي خارجي مسلما وجود داشته و ايده هاي سايتهاي خارجي وجود دارد.

بنابراين اين سايت هم به نوعي از کدهاي خارجي استفاده کرده است.

حداقل يک قسمت سايت

Navid7h

New Member
تنها کامپوننت استفاده شده در سایت www.bineghab.com
HTMLAREA هستش. بقیه سایت یا table based هست یا Div Based .

اما استفاده از کدهاي خارجي مسلما وجود داشته و ايده هاي سايتهاي خارجي وجود دارد.

فکر کنم یکی از اولین مراحل طراحی هر سایتی دیدن دیدن ونگاه کردن است سپس آمیختن ایده های شخصی است همراه با نکات خوب سایتهای دیگر و استاندادهای وب است ! نه کپی کردن Template ها
شما این دو سایت رو ببینید قضاوت با خودتان
1- http://www.guardian.co.uk
2- http://www.jamejamonline.com

جدیدترین ارسال ها

بالا