پوستر پنجمین همایش ملی تجارت الکترونیکی رو کار کردم. خوشحال می شم نظر دوستان رو جویا شم.
M mehdinasiri پارس لند گروپ Jul 29, 2008 #1 پوستر پنجمین همایش ملی تجارت الکترونیکی رو کار کردم. خوشحال می شم نظر دوستان رو جویا شم. آخرین ویرایش: Jul 29, 2008
Hamid_ahmadi Well-Known Member Jul 29, 2008 #2 خسته نباشید خیلی کار خوبی شده من حس میکنم دوتا گوشه بالای پوستر خالی شده اما وسط کار شلوغ برای نوشته هاتون رنگ دیگه ای رو هم امتحان کردید؟ درکل کارقوی و خوبی شده موفق باشید
خسته نباشید خیلی کار خوبی شده من حس میکنم دوتا گوشه بالای پوستر خالی شده اما وسط کار شلوغ برای نوشته هاتون رنگ دیگه ای رو هم امتحان کردید؟ درکل کارقوی و خوبی شده موفق باشید
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jul 29, 2008 #3 منم با رنگ متن اصلی و طرح بک گراند زیاد موافق نیستم. چیدمان متن اصلی هم میتونست بهتر باشه. در کل کار قشنگی شده ولی کارای قبلیت از این قوی تر بودن. موفق باشی.
منم با رنگ متن اصلی و طرح بک گراند زیاد موافق نیستم. چیدمان متن اصلی هم میتونست بهتر باشه. در کل کار قشنگی شده ولی کارای قبلیت از این قوی تر بودن. موفق باشی.
PadinaWebGroup Active Member Jul 29, 2008 #4 مهدي جان كار قوي شده اما اون رنگ متن اصليت ناجور شده يكمي..