پنجره منحنی

hamidmax

Member
پنجره منحنی ( کسی نیست جواب منوبده مخصوصا بچه های معماری

سلام
سوالم اینه که راه درست پنجره منحنی گذاشتن چیه که هم بتونم شیشه ان را بزارم و هم قاب و هم شبکه داخلی
پروفیل ان را هر کاری میکنم نمیشه
در ضمن یکی هم قبلا در همین سایت همین مشکل را داشته و از این را رفته جواب گرفته و برای من نشد
من edge های ان را جدا کرده و به shape تبدی کردم در edit poly اما مثه اینکه نرمال ان را درست تشخیص نمیده
و هنگام extrude بالا را بعد میدهد

این را ه حلی هست که یکی از دوستان قبلا گفته اما برای من جواب نداد

(ولی یکی از راههای حل این مشکل اینکه . شما در حالت Spline کل خط رو انتخاب کرده و در محور X منفی 90 در جه بچرخونید . بعد در حالت عادی در محور X مثبت 90 درجه بچرخونید و شکلتون رو Extude کنید)

اما من یه پنجره کامل با شیشه و قاب های اصلی و grid های داخلش احتیاج دارم

آخرین ویرایش:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
بعضی از اوقات اینجوری میشه
دلیلش هم اینه که شما از Snap سه بعدی استفاده میکنید و مسلما اونجوری که میخوایید اکسترود نمیشه
این جور مواقع باید لاین بکشی و دوباره اکسترود کنی... مثلا تو نمای front یا Left از Snap دو ونیم بعدی استفاده کنی که محور عمق محاسبه نشه

موفق باشی

hamidmax

Member
نگقتم راهم درسته گفتم راه درست را به من نشون بدین الان عکسشم میزارم ایا همه از یه روش استفاده میکنن؟

پیوست ها

• curve.jpg
    curve.jpg
    58.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
خوب منم دارم راه رو نشون میدم
الان شما میتونی با Snap( تنظیم روی ورتکس ) یه لاین بکشی
در واقع میای همون قاب رو میکشی از روی ورتکست های جای پنجره
بعدش روی لاین میری و Edit spline میکنی و روی حالت element (حالت انتخابی سوم) میری و Outline میگیری
بعد از outline گرفتن به میزان معین میاد اکسترود میکنی

تمام

amirsadraii

Active Member
سلام منم این مشکلو داشتم اگه اتوکد بلدی با کد بکش .بعد ایمپورت کن .

hamidmax

Member
سلام منم این مشکلو داشتم اگه اتوکد بلدی با کد بکش .بعد ایمپورت کن .

اقا امیر کد بلدم اما این که میگی با کد بکشم پلان پنجره را میتونم وارد کنم اما من منظورم نمای ان هست برای پروفیل گذاشتن اون چیزی که شما میگی یک خط منحنی میده که به اکسترود تبدیل به جسم تو پر میشه
با عرض پوزش باید بگم کسانی که جواب میدن اصلا خودشون امتحان نکردن و حدسی جواب میدن
اما جالبه انجا انقدر مکس کار میاد اما هیچکی نمتونه جواب منوبده ایا همه مثه من تازه کارن؟

DejArch

Member
من با كد كار ميكنم دوستمون درست ميگه اگه مدل 3 بعدي رو كامل تو كد بسازي راحتتره .شايد اين مطلب كمكت كنه
pline پلان شيشه رو به اندازه كه مي خو اهيد پروفيل ضخامت داشنه باشه به بيرون آفست كن بعد همون رو به اندازه ضخامت پروفيل اكسترود كن .
به تعداد لازم در امتداد محور z كپي يا array كن .اين پروفيلهاي عرضي .
پروفيل عمودي رو هم يكي مربع روي پلان شيشه ترسم كن بعد به ارتفاع پنجره اكسترود كن . كافي اين قوطي جديد رو array كني با مركزيت منحني پنجره .

آخرین ویرایش:

hamidmax

Member
من با كد كار ميكنم دوستمون درست ميگه اگه مدل 3 بعدي رو كامل تو كد بسازي راحتتره .شايد اين مطلب كمكت كنه
pline پلان شيشه رو به اندازه كه مي خو اهيد پروفيل ضخامت داشنه باشه به بيرون آفست كن بعد همون رو به اندازه ضخامت پروفيل اكسترود كن .
به تعداد لازم در امتداد محور z كپي يا array كن .اين پروفيلهاي عرضي .
پروفيل عمودي رو هم يكي مربع روي پلان شيشه ترسم كن بعد به ارتفاع پنجره اكسترود كن . كافي اين قوطي جديد رو array كني با مركزيت منحني پنجره .

اقا یه چیزایی گرفتم اما پروفیل عمودی را نفهمیدم میشه توضیح بیشتری بدین اگر هم میتونید عکس بزارین لطفا

amirsadraii

Active Member
اقا امیر کد بلدم اما این که میگی با کد بکشم پلان پنجره را میتونم وارد کنم اما من منظورم نمای ان هست برای پروفیل گذاشتن اون چیزی که شما میگی یک خط منحنی میده که به اکسترود تبدیل به جسم تو پر میشه
با عرض پوزش باید بگم کسانی که جواب میدن اصلا خودشون امتحان نکردن و حدسی جواب میدن
اما جالبه انجا انقدر مکس کار میاد اما هیچکی نمتونه جواب منوبده ایا همه مثه من تازه کارن؟

سلام آقا حمید
اینجا همه سه بعدی کارند وهمه به هم کمک میکنند
اینم عکسای سه بعدی که با کد کشیدم شما در دستور اکسترود با گزینه pathخیلی راحت کشیده میشه

پیوست ها

• ww.bmp
    900.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5

جدیدترین ارسال ها

بالا