پلیر فیلم های فلش

mytest86

New Member
سلام
دوستان من چطوری میتونم یک فیلم flv یا هر فرمت دیگه ای رو با یک پلیر مثلا flvplayback یکی کنم ؟ مثلا من یک فایل flv دارم و اون رو در نرم افزار فلش باز میکنم و فیلم رو هم پخش میکنه حالا میخوام این دو یکی بشن و وقتی با فرمت SWF ذخیرش کردم پلیر و فیلم در یک فایل باشن و بتونم با کنترل های پلیر فیلم رو کنترل کنم .
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید
البته اگه نرم افزار مخصوص اینکار هم وجود داشته باشه یا راههای مختلف خوشحال میشم بهم بگید
ممنون میشم کمکم کنید

++Hadi++

Active Member
در نرم افزار فلش و از منوی فایل و در اون از گزینه import import to library یا گزینه import video یه پنجره browse باز می شه و در اون مسیر فایل فیلمتونو آدرس می دین .
در ابتدا یه پنجره wizard مانند باز می شه و در ابتدا سوال می کنه که آیا می خواهین فیلمتونو با کامپوننت flv player پخش کنه و یا به حالت time line و مووی کلیپ و بدون پخش کننده flv player پخش کنه .
گزینه flv player ، فیلمهارو با پلیر پخش می کنه و گزینه تایم لاین ، اونا رو به حالت مووی کلیپ بدون نیاز به پلیر ، وارد می کنه .
اگه flv Player Mode رو انتخاب کنین ، ازتون مدل اسکین پلیر و چیزای دیگه رو می پرسه و بعد مسئله به حول و قوه خدا حل می شه .
بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا