اینم یه کار جدید دیگه دوستان....
M mahshid-69 Member Sep 22, 2013 #3 کار قشنگیه. فقط متریال کف یجوری شده. انکار کاغذ چسبوندی زمین با طرح پارکت. فکر کنم بامپ بدی بهتر بشه.خسته نباشی
کار قشنگیه. فقط متریال کف یجوری شده. انکار کاغذ چسبوندی زمین با طرح پارکت. فکر کنم بامپ بدی بهتر بشه.خسته نباشی
AREF مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c Sep 25, 2013 #4 سلام.یه مقداری درباره کارهاتون بیشتر توضیح بدین.مثلا مدلسازی با چی بوده با چی رندر شده( معلومه وی ری هست ) اما برای کسی که اماتور باشه حداقل یه چیز یاد بگیره. کار خوبی شده.آفرین.فقط یه خرده سایز رندرها رو بزرگ تر بگیرین.
سلام.یه مقداری درباره کارهاتون بیشتر توضیح بدین.مثلا مدلسازی با چی بوده با چی رندر شده( معلومه وی ری هست ) اما برای کسی که اماتور باشه حداقل یه چیز یاد بگیره. کار خوبی شده.آفرین.فقط یه خرده سایز رندرها رو بزرگ تر بگیرین.
S samantaheri Active Member Sep 27, 2013 #5 با مکس 2009 و وی ری هستش. و مدل سازی هم با ادیت پلی بوده و از ابجکت اماده هم استفاده کردم....بابت نظراتتونم ممنون
با مکس 2009 و وی ری هستش. و مدل سازی هم با ادیت پلی بوده و از ابجکت اماده هم استفاده کردم....بابت نظراتتونم ممنون