پلاگین vn

Yasharp

Active Member
سلام به همه
دوستان من برا یه دوره امده بودم تهران تو جلسه آخر یه پلاگین ایرانی به نام VN معرفی کردن که پلاگین که چه عرض کنم بیشتر شبیه مکمل V-ray به نظر میرسید
می خواستم بدونم کسی اطلاعی از این پلاگین داره یا نه؟
:):paint:
 

Yasharp

Active Member
از دوستان کسی نبود به این سوال ما جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad::sad::sad:
 

quickneed

Member
سلام به همه
دوستان من برا یه دوره امده بودم تهران تو جلسه آخر یه پلاگین ایرانی به نام VN معرفی کردن که پلاگین که چه عرض کنم بیشتر شبیه مکمل V-ray به نظر میرسید
می خواستم بدونم کسی اطلاعی از این پلاگین داره یا نه؟
:):paint:

یه search تو گوگل = لینک زیر :

http://www.vnplugin.ir/index.php/جامعه-مجازی/groups/viewdiscussion/200-بيوگرافي-كريس-لويس?groupid=3
 

1seda

Member
این پلاگین خود برنامش حدود 150-160 هزار تومان قیمتش هست

بدک نیست -
اما خیلی گرونه

هر چند وقت یکبار مسئول شرکتشون زنگ میزنه و هی پاچه خواری بیا بخر

منم میگم نمیخوام دوباره چند وقت بعد میزنگن

شما وی ری بلد باشی فکر نکنم نیازت بشه
البته تا الان نسخه 2 اومده
ولی من دو سایتش دیدم نسخه 3 خیلی کاملتر هست
پس اگه عجله نداری صبر کن تا نسخه 3 بیاد که کلی موارد اضافه شده و کلی مشکلات رفع شده
 

geo_vahid

Member
با سلام
آقا ماست ما شیرینه
برنامه vn plugin برنامه ای برای بچه های خصوصا معماری ، طراحی و تعریف شده
میشه گفت این برنامه صرفا توسط بچه های برنامه نویس نوشته نشده و قسمت عمده ای از اون توسط تیم طراحی ایجاد شده
پروسه تولید این نرم افزار که حدود 4 سال پیش نوشته شده بود به این نحو بود که تیم طراحی کارهای طراحی و سفارشات کاری میگرفت و برای افزایش سرعت کار خود قسمت هایی از مسیر کاری رو بصوت برنامه نویسی در می آوورد.
در این جریان برنامه تا حدی رشد کرد که برخی دوستان کاری هم از این برنامه استفاده و نظرات خودشون رو اعمال می کردند.
بعد از مدتی تیم احساس کرد برنامه تا حدی خوب شده که می تونه کاربرانی رو در خارج از شرکت هم پشتیبانی کنه. برای همین هم تمرکز بیشتری بر روی برنامه نویسی اون صورت گرفت تا اینکه اوایل سال 1390 اولین نسخه این نرم افزار به بازار عرضه شد. از اونجایی که این برنامه اولین فعالیت رسمی این شرکت بود و با توجه به ریسک بالای برنامه از جهت وجود باگ های احتمالی نسخه اول نسخه ضعیف شده برنامه با قیمت پایین بود تا بازخورد بازار و باگ های احتمالی برنامه در این پروسه حذف شود.
پس از نشر نسخه اول نرم افزار، رفع ایرادات جزیی برای نصب آن و تکمیل بانک اططلاعاتی، نسخه دوم نرم افزار در نمایشگاه الکامپ رونمایی شد. این کار زمانی صورت گرفت که نسخه سوم نرم افزار آماده شده بود. دلیل ارائه دیرتر نرم افزار عدم رعایت کپی رایت در ایران بود و این فرآیند برای نسخه های بعدی نرم افزار نیز ادامه دارد به این مفهوم که نسخه سوم نرم افزار زمانی ارائه می شود که نسخه چهارم آن آماده باشد تا با این کار همیشه از رقبایی که قصد شکستن قفل برنامه را دارند همیشه جلوتر باشیم.

کلیت برنامه میشه گفت که مثل RPC هستش با این تفاوت که اطلاعات بصورت سه بعدی واقعی هستند. کار کردن با نرم افزار خیلی راحته ولی امکانات حرفه ای تری هم داره که بدون اینکه کاربر با اونا درگیر باشه میتونه بهش کمک کنه. به قول بچه ها این برنامه یه جورایی مکمل vray هستش و دلیل این مساله هم اینه که اکثر معمارای تو ایران با این پلاگین کار میکنن. این امکان وجود داره که برنامه تحت منتال، مکسول و یا .... ارائه بشه ولی از نظر هزینه به درآمد برای ما در ایران هیچ منطقی برای این کار وجود نداره. همچنین اینو هم بگم این همه میگن حمایت از تولید داخلی و .... ما که هیچ حمایتی ندیدیم. و دستمون اونور هم بستس چون هیچ جا از ما به عنوان ایرانی حمایت نمیشه و تنها راه اینه که به یکی اونور اعتماد کنی برنامه رو به اسمش کنی و بعد از فروش اون درصد بگیری.
باز هم میگم ماست ما شیرینه ولی با استفاده از نرم افزار شما بیشتر، راحت تر و سریعتر طراحی میکنید. خیلی وقت ها حتی یک امکان کوچیک در برنامه به اندازه ای کاربر رو تنبل میکنه که برگشت به ورژن قبلی اون نرم افزار تبدیل به یه عذاب میشه. مثل Region Render در برنامه وی ری. ما در تبلیغاتمون دقیقا از نکاتی حرف میزنیم که کاربر دوست داره بشنوه ولی وقتی با نرم افزار کار میکنه دقیقا از قسمت هایی زیاد استفاده میکنه که ما سریع ازش رد شدیم و کم توضیح دادیم. سخته با زبون از یک نرم افزار صحبت کرد و مطابق گفته ها و نوشته های پیشین ضعف ما در نداشتن نسخه تستی هست که قبلا دلیل این مساله تو همین سایت توضیح داده شد.
 
آخرین ویرایش:

Yasharp

Active Member
آخه آقا وحید نرم افزارتون گرونه 190 تومن که میگید واقعا زیاده .
من نمی خوام برا کارتون قیمت بذارم ولی واقعا با شرایط ما ایرانی ها این نرم افزار گرونه
 

geo_vahid

Member
باور کنید هزینه تولید اون هم بالا بوده.
و بازار اون هم تخصصی و مربوط به کلیه کاربران کامپیوتر نمیشه و فقط هم در ایران ( پس فروش ما خیلی محدوده)
 

1seda

Member
ممنون از توضیح خوب دوستمون
اما 190 واقعا برای بعضی ها خیلی هست

من تو بازار 140 هم قیمت گیر اوردم
ولی منتظر نسخه 3 هستم

چون نسخه حدیدتر بیاد کسی نسخه جدید رو حداکثر با 10 هزار تومان به شما که نمیده باید بری کامل بخری یا 50 درصد قیمت و بدی

آیا نسخه 3 به زودی می یاد یا تو الکمپ میزارید
نمایشگاه یادمه 140 بود
 

geo_vahid

Member
نسخه سوم
سال 1392 ارائه میشه. سالی 1 نسخه.

البته ما نرم افزارهای دیگه ای هم داریم و یک نرم افزار که تموم شده و در حال نوشتن help اون هستیم. نرم افزار تحت ویندوز ( که البته vn plugin رو هم ساپورت میکنه) با نام همنشینی رنگ ها.
 

1seda

Member
میشه یکم در مورد نرم افزار جدیدتون بگی

یعنی دیگه به vn نیاز نیست و اون و کسی بگیره کار وی ان رو هم میکنه

بعد حدود 1 سال که میشه چرا 92

شما الان ورژن 3 رو آماده دارید و دارید روی 4 کار میکنید و ظاهرن آخراش هست ولی باز هم بیرون نمیدید
الحمدالله هم که کرک نشده نرم افزارتون . پس مشکلی ندارید
خوب شما وقتی میخواهید مبلغ معقولی هزینه کنید - خوب سعی میکنید با هزینتون بهترین گزینه و امکان و تهیه کنید


بعد اگه کسی مثل من ورژن 2 رو بگیرم شرایطش برای ارتقا به 3 چه جوری خواهد بود
 
آخرین ویرایش:

1seda

Member
قبول درام بحث ظاهرش یکم تبلیغی هست

اما خوب سایت شرکتشون غیر فعاله و کسی هست که اینجا جواب بده
سعی میکنم دیگه پیغام خصوصی بحث کنیم

متشکر از تذکر
 

geo_vahid

Member
با عرض پوزش اگر تبلیغاتی شد
در صورتی که مطلبی دارید از طریق سایت زیر می تونید مطرح کنید
دلیل اینکه من اینجا جواب میدم ارادتی هست که به سایت مجید آنلاین و بچه های اون دارم و مسلما چنین سایتهایی میتونن به پیشرفت دانش کامپیوتری کمک کنن

http://www.mandegar.com/forum/forumdisplay.php?1-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D8%B1
 

جدیدترین ارسال ها

بالا