Fa پلاگین Trich

skyblu

Member
من پلاگین Trich را به صفحه دوم پروژه اضافه کردم حالا چگونه از این پلاگین استفاده کنم تا مشکل parafragh text حل شود؟ در ثانی شی پلاگین را درون parafragh text باید ایجاد کنیم؟

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
من پلاگین Trich را به صفحه دوم پروژه اضافه کردم حالا چگونه از این پلاگین استفاده کنم تا مشکل parafragh text حل شود؟ در ثانی شی پلاگین را درونparafragh text باید ایجاد کنیم؟
دوست عزیز شما دارین از پلاگین استفاده میکنید یعنی ابزار دیگری پس دیگه اینجا شی Parageraph معنی نداره و دیگه نباید از اون استفاده کنید نمونه براتون پیوست کردم البته بدون پلاگین به خاطر کمتر شدن حجم و اینکه شما پلاگین رو دارین.

ضمنا دو پیشنهاد براتون داشتم :
1 - وقتی هریک از دوستان تو تاپیکی که ایجاد کردین جوابتون رو دادن و نتیجه گرفتین در پایین اون پست دکمه ای به نام تشکر وجود داره از اون استفاده کنید که دو فایده داره 1 - کاربر متوجه میشه شما تاپیک رو خوندین و نتیجه گرفتین 2 - کاربر با همین تشکر خستگیش در میره که البته این رو برای خودم نگفتم یکوقت بد برداشت نکنیدها
2 - همیشه از فونت Tahoma برای پستهاتون استفاده کنید اینجور هم برای ظاهر انجمن قشنگتره و هم خواناتره

پیوست ها

• sample.rar
    149.4 کیلوبایت · بازدیدها: 73

skyblu

Member
من از این مثال چیزی متوجه نشدم ، وقتی این پلاگین را به پروژه embeded می کنیم ،باید یک شی اسکریپت قرار دهم و دستوراتی بنویسیم تا این پلاگین را فراخوانی کند ؟ من نحوه کارکردن با پلاگین را یلد نیستم فقط نحوه اضافه کردن به پروژه را بلد هستم .خواهش می کنم کمک کنید؟

loo30fer

اول بگم ممنون که به پیشنهادهای بنده حقیر گوش کردین.
کار با پلاگین بسیار ساده است برای نحوه کار میتونید به این تاپیک برین http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=146090&
highlight=%28%22%22%2C%22%22%29PluginSet&page=2
اگه باز با خواندن تاپیک متوجه نحوه کار نشدین و نتونستین از کدهای نمونه سر در بیارین بگین کدوم قسمتهاش رو لازم دارین براتون تو یک نمونه پیاده کنم.

skyblu

Member
لطفا پلاگین Trich را با یک نمونه مثال پیاده سازی کنید من توی پروژه ام نیاز مبرم دارم؟ شرمنده!

loo30fer

دوست عزیز بگین چه قسمتهایی از نمونه رو لازم دارین تا من براتون پیادش کنم آخه اگه بخوام همش رو پیاده کنم باز میشه همون نمونه ای اولی که توش سر در نمیارین.

skyblu

Member
من تا حدی متوجه شدم ، الان من یک پلاگین Trich به پروژه ام add کردم حالا می خواهم یک متن بنویسم متن را باید کجا بنویسم ؟
2- باید در properties ،پلاگین در قسمت script این کد را بنویسم ؟
("","")PluginRun
چیز دیگری نمی خواهد به آن اضافه کنم ؟

skyblu

Member
با سلام
من مثال را خواندم تشکر ، ولی من می خواهم ، وقتی صفحه 2 پروژه ام run می شود بدون اینکه کاربر دکمه را کلیک کند و فایلی را انتخاب کند
، یک فایل word به نمایش بیاید ؟ چه کدی لازم است؟

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با سلام
من مثال را خواندم تشکر ، ولی من می خواهم ، وقتی صفحه 2 پروژه ام run می شود بدون اینکه کاربر دکمه را کلیک کند و فایلی را انتخاب کند
، یک فایل word به نمایش بیاید ؟ چه کدی لازم است؟

با اجازه جناب loo30fer

دوست عزيز
توصيه ميكنم يكم رو راهنمايي‌هايي كه دوستان انجام ميدن عميقتر كار كنيد. صرفا دريافت كامل پاسخ بدون تعمق باعث رشدتون نخواهد شد.

جناب loo30fer كد مربوط به فراخواني فايل و جاگزيني اون در پلاگين و همينطور ذخيره آنچه در پلاگين درج شده در يك فايل رو تو دوتا كليد Load و Save نوشتن

كافيه كدي كه براي Load نوشتن رو با كمي تغييرات تو Page Start استفاده كنيد تا به محض ورود به صفحه بتونيد فايل موردنظر رو نمايش بديد:
کد:
Set$ = 'C:\File.txt'
PluginSet("PlugIn","Set$")
PluginRun("PlugIn","LoadFile")

skyblu

Member
با سلام و تشکر از راهنماییتان ، من این فایل word ی که خواستم در این پلاگین نمایش بدهم ، کدش را بصورت زیر نوشتم و نشان هم می دهد . اما مشکل اینجاست که فونت این نوشته B Lotus است با وجود اینکه این فونت را نصب می کنم اما همه حروف را ناخوانا نشان می دهد . کد بصورت زیر است :
InstallFont("c\windows\ B Lotus.ttf")
PluginRun("PlugIn","Show")
Set$ =
'C:\Documents and Settings\tqm\Desktop\123.DOC'
PluginSet("PlugIn","Set$")
PluginRun("PlugIn","LoadFile")

من چه کدی را بنویسم که این مشکل حل شود؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اگر اشتباه نکنم این پلاگین برای نمایش/ویرایش فایلهای با فرمت RTF هست نه DOC !
فایلهای doc رو به فرمت rtf ذخیره کنید و دوباره تست کنید.

skyblu

Member
وقتی از پلاگین استفاده می کنم و آدرس یک فایل rtf را به آن آدرس می دهم و همه فایل ها را درون cd می ریزم مجبورم فایل rtf را درون cd بریزم و من می خواهم کاربر به محتویات درون cd دسترسی نداشته باشد مخصوصا به این فایل های rtf چه کار کنم؟

m javad

کاربر متخصص
سلام:rose:
فایلهاتون رو Encrypt کنید و موقع نیاز اونارو توی یه مسیر دلخواه Decrypt کنید و بعد از اسیفاده فایل Decrypt شده رو هم پاک کنید.
البته 100% جواب نمیده و امنیت فایلهاتون رو تضمین نمیکنه:-?
ولی فکر نمیکنم راه دیگه ای باشه
موفق باشید

skyblu

Member
حالا با چه دسنوری در بیلدر ، بگویم فایل درون سی دی را decrypt کن و بعد از استفاده آنرا پاک کند؟

skyblu

Member
[FONT=&quot]با عرض معذرت ،لطفا در یک مثال ساده نشان بدهید با کلیک یک دکمه، یک فایل rtf ، در پلاگین نشان داده شود ، بطوری که در اجرا ، روی متن نشان داده شده در پلاگین ،راست کلیک و چب کلیک نشود. و متن فقط خواندنی باشد و به فایل rtf که با فایل mmb [/FONT][FONT=&quot]که درون یک پوشه[/FONT][FONT=&quot] است، هیچ کاربری دسترسی نداشته باشد؟[/FONT] [FONT=&quot] هر کاری کردم نتوانستم همه این کار را در یک صفحه پروژه ام اجرا کنم و من احتیاج دارم تا همه موارد در صفحه های پروژه ام اجرا شود؟
[/FONT]​
با سپاس
[FONT=&quot] [/FONT]​

جدیدترین ارسال ها

بالا