پلاگین DMM و Realflow

سلام
من میخوام یه لیوان که توسط پلاگین DMM شکسته میشه رو به realflow ببرم ولی موقع خروجی ارور میده و وقتی هم تو realflow ایمپورت میکنم انیمیشن شکستن اجرا نمیشه. من حتی شبیه سازی شستن و به صورت کیفریم هم دراوردم ولی بازم نمیشه چکار باید بکنم؟

با تشکر از mostafa2015 ، ولی دوست عزیز شما منظور منو متوجه نشدید من نمیخوام تو محیط real flow لیوان و بشکنم ، من با پلاگین DMM اینکار و کردم حالا میخوام این انیمشی که لیوان از بالا میفته پایین و تکه تکه میشه رو ببرم تو محیط realflow ولی وقتی خروجی میگیرم انمیشن شکستن که میرسه ارور میده ! من باید چکار کنم؟

mostafa2015

New Member
سلام
شما باید تمام تیکه های لیوان را ایمپورت کنید. نه لیولن سالم را.
با تشکر

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
من با Rayfire زدم بعد با FBX اواردم مشکلی داشت ...

باید با پلاگین خود ریل فلو اونو اکسپورت بگیری
تو تریدی مکس که نصب میکنه داره BIN اکسپورت میگیری راحت باز میشه
موفق باشی

سلام ممنون از دوستان
ولی بچه ها من همون از اکسپورت خود realflow استفاده میکنم ولی وقتی اکسپورت میکنه به لحظه شکستن که میرسه ارور میده
در ضمن من لیوان سالم و غیر سالم ندارم که یه لیوان هست که وقتی به زمین برخورد میکنه میشکنه
سوم اینکه من نمیخوام تیکه هاش فقط خروجی بگیرم میخوام انیمیشن شکستن خروجی بگیرم که اول لیوان سالم باشه بعد مثلا از فریم 40 که میشکنه آب پخش بشه

mostafa2015

New Member
شما باید لیوان را بعد فریم 41 در برنامه real flow بشکنید
پس یک لیوان به تکه های زیادی تبدیل میشه و با ید توی محیط برنامه real flow فایل حاوی لیوان سالم را تا فریم 40 انیمیت کنی و بعد از فریم 41 لیوان شکسته با تمام اجزا را یا در محیط real flow در همان فریم بشنکنی و جلوه آب را غیر فعال کنی ویا اصلا با آب فعلا کار نکنی و فقط شکستن را از 41 انجام دهی و تنها عملیات شکستن را ادامه بدهی و بعد از مطلوب شدن شکستن از همان فریم 41 که انجام دادی !!! حالا عملیان آب را با لیوان شکسته ادامه بدهی . موفق باشی

با تشکر از دوستان
من نمیدوستم تو realflow هم میشه اجسام رو شکست چطوری باید این کارو بکنم با کدام نیرو اینکار انجام میشه؟

Majid24

New Member
شما بعد از Simulate کردن بوسیله دستور Edit> Keys> Bake Simulation حرکت قطعات رو تبدیل به Keyframe کنید و سپس تمام گزینه های مربوط به Simulate رو حذف و تنها قطعات متحرک رو به RealFlow منتقل کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا