K@M@L
Well-Known Member
سلام به همه دوستان
بعد از تلاشهای زیاد برای رفع نیاز خودم ، تصمیم گرفتم که این پلاگین رو بسازم
این پلاگین میتونه فرمت اصلی فایل های JPG BMP GIF PNG ICO PSD TIF MP3 WAV OGG AVI MKV RM WMV SWF RAR CAB ZIP 7Z PDF MBD رو تشخیص بده
همچنین میتونید با استفاده از دستور ReadExt ساختار فایل ها رو بدست بیارید و برای آنها در mmb فرمتی رو تعریف کنید
کد دلفی این پلاگین توسط جناب DAMAVAND نوشته شده که من فقط یه مقدار تغییر در آن ایجاد کردم
همچنین تشکر ویژه از جناب Free Man که مبحث مفید طرح سوالاتی که در ایجاد پلاگین برای ام ام بی با آنها روبرو شده اید و کدهای آموزشی رو ایجاد کردن که من از این مبحث یاد گرفتم چگونه پلاگین بسازم
بعد از تلاشهای زیاد برای رفع نیاز خودم ، تصمیم گرفتم که این پلاگین رو بسازم
این پلاگین میتونه فرمت اصلی فایل های JPG BMP GIF PNG ICO PSD TIF MP3 WAV OGG AVI MKV RM WMV SWF RAR CAB ZIP 7Z PDF MBD رو تشخیص بده
همچنین میتونید با استفاده از دستور ReadExt ساختار فایل ها رو بدست بیارید و برای آنها در mmb فرمتی رو تعریف کنیدکد دلفی این پلاگین توسط جناب DAMAVAND نوشته شده که من فقط یه مقدار تغییر در آن ایجاد کردم
همچنین تشکر ویژه از جناب Free Man که مبحث مفید طرح سوالاتی که در ایجاد پلاگین برای ام ام بی با آنها روبرو شده اید و کدهای آموزشی رو ایجاد کردن که من از این مبحث یاد گرفتم چگونه پلاگین بسازم
پیوست ها
آخرین ویرایش: