افزونه پلاگین Compress Plugin v1.0.0.0

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام
این پلاگین فشرده سازی هست که از امکانات و قدرتش میشه گفت :
1- سرعت بالایی رو در کار داره
2- در هنگام کار باعث فریز شدن برنامه نمیشه
3- قابلیت کد کردن اطلاعات بر اساس رمز شما به هنگام فشرده سازی رو داره
4- فشرده سازی فایل تا حداکثر اندازه
و قابلیتی رو که در نسخه بعد حتما اضافه میشه
- ارسال میزان کار انجام شده به برنامه تا بشه براش Progress تعریف کرد.
سازنده پلاگین : خودم
ساخته شده با : دلفی 2009
لینک دانلود

آخرین ویرایش:

Rezvani Soft

Active Member
با تشکر
اگه میشه درباره این پلاگین بهتر توضیح بدین.
مثلا خروجیش چه فرمتیه
و یا قابلیت
Extract
کردن فایل های فشرده پسوورد دار را دارد.
اگه ممکنه اون رو به صورت یک نمونه
MBD
قرار بدین تا همه بتونن استفاده کنن.

آخرین ویرایش:
سلام و خسته نباشید
اول از همه تشکر میکنم بابت پلاگین بسیار مفیدتون .
اما یه مشکل کوچیک داره :
{اگر مسیر دخیره سازی رو Desktop قرار بدم ، پیغام Compress ظاهر میشه اما خبری از فایل فشرده نیست!!!!!}

m javad

کاربر متخصص
ممنون بابت پلاگین خوبتون
ممکنه یکم بیشتر راجع به روش فشرده سازی تو این پلاگین توضیح بدید.
و البته چنتا پیشنهاد برای نسخه های بعدی
اگر بعد از اینکه فایل رو به حالت اول برمیگردونه با همون نام اولیه فایل باشه که دیگه نیازی به تغییر نام نداشته باشه بهتر هست
اگر بتونه برای مواردی که رمز میگیره در موقع بازسازی فایل اولیه قابلیت تشخیص صحیح بودن یا نبودن رمز وارد شده رو داشته باشه بهتره
چون الان حتی با رمز اشتباه فایل رو میسازه که البته کار نمیده ولی تو بعضی از موارد اون قابلیت میتونه مفید باشه
تو نسخه های بعدی اگر بتونید امکان چند بخشی کردن فایلهای حجیم رو بهش اضافه کنید، خوب خواهد بود
و یا حتی امکان قرار دادن چند فایل درون یک فایل کمپرس شده

loo30fer

با تشکر
اگه میشه درباره این پلاگین بهتر توضیح بدین.
مثلا خروجیش چه فرمتیه
و یا قابلیت
Extract
کردن فایل های فشرده پسوورد دار را دارد.
اگه ممکنه اون رو به صورت یک نمونه
MBD
قرار بدین تا همه بتونن استفاده کنن.
این پلاگین برای فشرده سازی فایل و همینطور کد کردن اطلاعات در کنار فشرده سازی هست درست مانند Winrar که شما هم میتونید فایلتون رو به شکل معمولی و بدون پسورد فشرده کنید و هم پسوردی براش تعیین کنید.
فرمت خاصی رو نداره و خوب معلومه که قابلیت Extract داره پس برای چی باید فایلی رو فشرده کرد در صورتی قابلیت برگشت رو نداشته باشه. ضمنا نمونه به صورت mbd هست اگه نه مطمئنا شما فایل دیگری رو دانلود کردین.

loo30fer

سلام و خسته نباشید
اول از همه تشکر میکنم بابت پلاگین بسیار مفیدتون .
اما یه مشکل کوچیک داره :
{اگر مسیر دخیره سازی رو desktop قرار بدم ، پیغام compress ظاهر میشه اما خبری از فایل فشرده نیست!!!!!}
نباید این مشکل بوجود بیاد آخه من آدرس فایل رو مستقیم به پلاگین دادم و مشکلی نبود ولی باز این مشکل رو بررسی میکنم.
ضمنا سرعت کار رو تست کردین؟ چطور بود؟

loo30fer

ممکنه یکم بیشتر راجع به روش فشرده سازی تو این پلاگین توضیح بدید.
منظورتون از روش فشرده سازی الگوریتم استفاده شده در پلاگین هست یا چگونگی فشرده سازی معمولی یا پسورد گذاری؟
و البته چنتا پیشنهاد برای نسخه های بعدی
اگر بعد از اینکه فایل رو به حالت اول برمیگردونه با همون نام اولیه فایل باشه که دیگه نیازی به تغییر نام نداشته باشه بهتر هست
بله حتما این رو در ورژن بعدی اضافه میکنم البته چون وقت کافی ندارم و درگیر یک مبحثی هستم نمیتونستم بیشتر از این روش کار کنم و نمونه رو همراه با یک Help قرار بدم.
اگر بتونه برای مواردی که رمز میگیره در موقع بازسازی فایل اولیه قابلیت تشخیص صحیح بودن یا نبودن رمز وارد شده رو داشته باشه بهتره
چون الان حتی با رمز اشتباه فایل رو میسازه که البته کار نمیده ولی تو بعضی از موارد اون قابلیت میتونه مفید باشه
البته قابل تشخیص هست ولی به خاطر عدم وقت کافی تعریف کردم که Error رو برگردونه. :) ولی اینکه در صورت اشتباه بودن رمز فایل ساخته میشه به دلیل این هست که بعد از ساخت فایل درست یا اشتباه بودن پسورد چک میشه که این مورد رو درست میکنم.
تو نسخه های بعدی اگر بتونید امکان چند بخشی کردن فایلهای حجیم رو بهش اضافه کنید، خوب خواهد بود
و یا حتی امکان قرار دادن چند فایل درون یک فایل کمپرس شده
این رو هم در نظر بگیرم.
ضمنا دلیل اینکه نتونستم خوب کاملش کنم خودتون میدونید جناب ehsan_starlight به چنین پلاگینی نیاز داشتن منم برای رفع مشکلشون مجددا پلاگین رو نوشتم و پیوستش کردم.
خوشحالم میشم در مورد سرعت کار نظرتون رو بگین حداقل عیبهاش کمتر دیده بشه :green:

باز هم تشکر...

سرعت پلاگین حرف نداره و از همه مهمتر اینه که در مقابل Compress فایلهای سنگین برنامه Freez نمیشه
پیشنهاد: آیا میشه زمانی که Encrypt میکنیم ، همون فایل اصلی Encrypt بشه و جای دیگه ذخیره نشه؟
به نوعی منظورم اینه که فایل رو دستکاری کنه به صورتی که قابل بازگشت به حالت اولش باشه!

m javad

کاربر متخصص
منظورتون از روش فشرده سازی الگوریتم استفاده شده در پلاگین هست یا چگونگی فشرده سازی معمولی یا پسورد گذاری؟
بله راجع به الگوریتمش میخواستم بدونم، البته اگر تمایل دارید
چون راسش من رو چند مورد خاص که قبلا با چنتا از برنامه های خیلی خوب برای کمپرس کردنشون امتحان کرده بودم چکش کردم
میزان فشرده سازیش خوب هست
در مورد سرعتش هم که نیازی به گفتن نداره، هرکسی تستش کنه متوجه این مزیت خوبش میشه
و اینکه برنامه فریز نمیشه هم خوب هست
ضمنا دلیل اینکه نتونستم خوب کاملش کنم خودتون میدونید جناب ehsan_starlight به چنین پلاگینی نیاز داشتن منم برای رفع مشکلشون مجددا پلاگین رو نوشتم و پیوستش کردم.
بله من کامل در جریان اینکه چه قدر مشغله کاری داشتید و تنها برای دوستان و به صورت فورس این رو تهیه کردید هستم
از این بابت ممنون که برای انجمن وقت میزارید
منظور من گفتن ایرادهای پلاگین نبود
چون من تنها پیشنهاد دادم
منظور من این بود که حیف هست پلاگینی به این صورت رها بشه و اینکه منتظر نسخه های بعدی اون هستیم

آخرین ویرایش:

loo30fer

پیشنهاد: آیا میشه زمانی که encrypt میکنیم ، همون فایل اصلی encrypt بشه و جای دیگه ذخیره نشه؟
شدنش که بله ولی کار چندان ساده ای نیست چون باید عمل فشرده سازی در انتهای فایل انجام بشه و همون هنگام همون مقدار فشرده شده حذف بشه و مقدار حذف شده تعیین بشه تا پلاگین مجددا برگرده به همون قسمت و عمل فشرده سازی رو انجام بده.
به نوعی منظورم اینه که فایل رو دستکاری کنه به صورتی که قابل بازگشت به حالت اولش باشه!
خیر این مورد شدنی نیست حتی اگه از فایل md5 یا crc گرفته بشه.

loo30fer

بله راجع به الگوریتمش میخواستم بدونم، البته اگر تمایل دارید
چون راسش من رو چند مورد خاص که قبلا با چنتا از برنامه های خیلی خوب برای کمپرس کردنشون امتحان کرده بودم چکش کردم
میزان فشرده سازیش خوب هست
ترجیح میدم خصوصی باهاتون در موردش بحث کنیم.
در مورد قدرت فشرده سازیش هم خودم میتونم بگم عالیه برای مثال یک فایل چند گیگابایتی رو با پلاگین خودم فشرده کردم باز زمان و حجم بسیار مناسب فشرده شد و با Winrar که تست کردم با سرعت نسبتا خیلی کند و تنها حجم 50 مگ کمتر از حجم فایلی رو که پلاگین من فشرده کرد که البته در مقابل یک فایل 5 گیگابایتی این حجم قابل مشاهده نیست ضمنا فکر میکنم رقیب خوبی واسش باشه :green:
در مورد سرعتش هم که نیازی به گفتن نداره، هرکسی تستش کنه متوجه این مزیت خوبش میشه
و اینکه برنامه فریز نمیشه هم خوب هست
چون من تنها پیشنهاد دادم
منظور من این بود که حیف هست پلاگینی به این صورت رها بشه و اینکه منتظر نسخه های بعدی اون هستیم
بله این رو میدونم دوست من
با این گفتتون هم موافقم مطمئن باشید به همین سادگی رهاش نمیکنم و نسخه های بعدی هم خواهد داشت.
بابت اینکه وقتتون رو برای نظر دادن به پلاگین بنده دادین بسیار ممنونم.

loo30fer

مشکل از پلاگین نبود مشکل در آدرس دهی بود یعنی وقتی ادرس Desktop رو میدادیم در آخر که اون متغیرها با هم جمع بسته میشد آدرس Directory خروجی بدین شکل در میومد:
کد:
C:\Documents and Settings\Loo30fer\DesktopSetup.exe
که با اضافه کردن تابع StrGet و یک شرطی وجود کارکتر \ رو در آخر آدرس چک کردم که در صورت وجود نداشتن بهش اضافه بشه.
بهرحال نمونه رو ویرایش و پیوست کردم , مجددا میتونید فایل رو دانلود کنید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا