سلام من از مکس 8 استفاده میکنم و پلاگین rpc مکس 8 ندارم کسی می تونه کمک کنه؟ممنون
R ramtin_sasan New Member Jan 30, 2011 #1 سلام من از مکس 8 استفاده میکنم و پلاگین rpc مکس 8 ندارم کسی می تونه کمک کنه؟ممنون
س سید163163 Active Member Jan 31, 2011 #2 با سلام فاصله از مکس 8 تا مکس2011 بسیار زیاد است عجله کن عقب مافتی بابا آپدیت باش
T Tomatico Member Feb 1, 2011 #3 64bitesho daram ke fek nemikonam komak kone age khasti begu up konam
.:taymaz:. مدیر انجمنها Feb 1, 2011 #4 tomatico گفت: 64bitesho daram ke fek nemikonam komak kone age khasti begu up konam کلیک کنید تا باز شود... 64بیتشو دارم که فک نمیکنم کمک کنه اگه خواستی بگو آوپ کنم
tomatico گفت: 64bitesho daram ke fek nemikonam komak kone age khasti begu up konam کلیک کنید تا باز شود... 64بیتشو دارم که فک نمیکنم کمک کنه اگه خواستی بگو آوپ کنم
gafarsydi Member Oct 15, 2011 #5 آبجکت های آماده RPC - ArchVision + کرک و پلاگین از 2008 تا 2011 من همه ورژنهای قدیمی اش رو دارم.اینجا برای دانلود گذاشتم.اگه هم مشکل داشتید،بگید تا ایمیل کنم! [URL="http://www.3dmaxfarsi.ir/download-rpc-3dsmax/"]Arcvision: RPC Library Collections آبجکت انسان در حال نشسته : Applauding People Vol. 01 CD1&2 آبجکت انسان در حال کارهای اداری Archvision : Moving Business People Vol آبجکت انسان در حال سفر Archvision : Moving Travel People vol.1 آبجکت انسان در حال نشسته پک شماره 1 Archvision : applauding people v.1 آبجکت انسان در حال بازی گلف Archvision : Casual Golfing People vol.1 آبجکت انسان در حال کارهای صنعتی Archvision : Industrial People Vol.1 آبجکت انسان در حال نشستن Archvision : Seated People Vol.1 آبجکت انسان در حال راه رفتن و معمولی Archvision : Walking Casual People Vol.2 آبجکت اتومبیل پک شماره 3 Archvision : Autombiles vol.3 آبجکت اتومبیل Archvision : automobile آبجکت اتومبیل Archvision : Cars PASSAT آبجکت برای فواره آب در حالت های مختلف Archvision : Fountains vol. 1 آبجکت اتومبیل برای پارکینگ.پک شماره 2 Archvision : Parking Lot Cars Vol2 آبجکت انواع بوته جلد شماره 2 Archvision : Plantscape Vol 2 آبجکت انواع بوته جلد شماره 1 Archvision : Plantscape Vol. 1 آبجکت بوته و درختچه Archvision : Shrubs & Ornamental Grasses vol. 1 آبجکت گل و گیاه جلد اول Archvision : Flowers Vol 1 آبجکت درخت های جوان و کوچک Archvision : Trees Vol 7 Young Deciduous آبجکت درخت های پاییزی Archvision : Trees Vol. 06 (Fall) CD1 آبجکت درخت های آسیایی Archvision : Trees Vol. 09 Asian آبجکت درخت های اروپایی Archvision : Rpc Tree Vol 10 European آبجکت انسان های خاورمیانه Archvision : Middle Easten People[/URL] آخرین ویرایش: Jun 27, 2016
آبجکت های آماده RPC - ArchVision + کرک و پلاگین از 2008 تا 2011 من همه ورژنهای قدیمی اش رو دارم.اینجا برای دانلود گذاشتم.اگه هم مشکل داشتید،بگید تا ایمیل کنم! [URL="http://www.3dmaxfarsi.ir/download-rpc-3dsmax/"]Arcvision: RPC Library Collections آبجکت انسان در حال نشسته : Applauding People Vol. 01 CD1&2 آبجکت انسان در حال کارهای اداری Archvision : Moving Business People Vol آبجکت انسان در حال سفر Archvision : Moving Travel People vol.1 آبجکت انسان در حال نشسته پک شماره 1 Archvision : applauding people v.1 آبجکت انسان در حال بازی گلف Archvision : Casual Golfing People vol.1 آبجکت انسان در حال کارهای صنعتی Archvision : Industrial People Vol.1 آبجکت انسان در حال نشستن Archvision : Seated People Vol.1 آبجکت انسان در حال راه رفتن و معمولی Archvision : Walking Casual People Vol.2 آبجکت اتومبیل پک شماره 3 Archvision : Autombiles vol.3 آبجکت اتومبیل Archvision : automobile آبجکت اتومبیل Archvision : Cars PASSAT آبجکت برای فواره آب در حالت های مختلف Archvision : Fountains vol. 1 آبجکت اتومبیل برای پارکینگ.پک شماره 2 Archvision : Parking Lot Cars Vol2 آبجکت انواع بوته جلد شماره 2 Archvision : Plantscape Vol 2 آبجکت انواع بوته جلد شماره 1 Archvision : Plantscape Vol. 1 آبجکت بوته و درختچه Archvision : Shrubs & Ornamental Grasses vol. 1 آبجکت گل و گیاه جلد اول Archvision : Flowers Vol 1 آبجکت درخت های جوان و کوچک Archvision : Trees Vol 7 Young Deciduous آبجکت درخت های پاییزی Archvision : Trees Vol. 06 (Fall) CD1 آبجکت درخت های آسیایی Archvision : Trees Vol. 09 Asian آبجکت درخت های اروپایی Archvision : Rpc Tree Vol 10 European آبجکت انسان های خاورمیانه Archvision : Middle Easten People[/URL]
I-like-DDD Well-Known Member Oct 17, 2011 #6 مکس 8 مگه 64 بیت هم داره ؟ !!!!! آخرین ویرایش: Oct 17, 2011
abbasi_0912 Active Member Oct 17, 2011 #7 دوستان تایپیک مال 7 الی 8 ماه پیش هست، فکر نکنم نیاز باشه تایپیک رو ادامه بدهید در ضمن دوست عزیز gafarsydi اگر چیزی رو قراره به بچه ها معرفی کنید تایپیک جدید بزنید موفق باشید
دوستان تایپیک مال 7 الی 8 ماه پیش هست، فکر نکنم نیاز باشه تایپیک رو ادامه بدهید در ضمن دوست عزیز gafarsydi اگر چیزی رو قراره به بچه ها معرفی کنید تایپیک جدید بزنید موفق باشید
I-like-DDD Well-Known Member Oct 17, 2011 #8 اوووه شششت . اصلا به تاریخش نگا نکردم. به هر حال آپ کردم RPC مکس 6 تا 9 هست. http://s2.picofile.com/file/7160719458/RPC_6_9_.rar.html رمز : i-like-ddd آخرین ویرایش: Oct 17, 2011
اوووه شششت . اصلا به تاریخش نگا نکردم. به هر حال آپ کردم RPC مکس 6 تا 9 هست. http://s2.picofile.com/file/7160719458/RPC_6_9_.rar.html رمز : i-like-ddd