Fa پلاگین سازی برای mmb

BlueMMB

Well-Known Member
سلام بر دوستان و اساتید محترم .
ببخشید می خواستم اگه بشه بگین که میشه با وی بی برای mmb پلاگین ساخت .
من امروز یه پلاگین تو وی بی ساختم که هر کاری می کنم نمی تونم ازش تو بیلدر استفاده کنم اگه خواستین فایلش رو هم براتون می ذارم تا ببینینش .

اگه میشه لطفا یه فایل آموزشی یا چند تا پلاگینی که قبلا ساخته شده رو با سورسش قرار بدین تا استفاده کنیم .

اگه پررویی کردم ببخشین و در کل تشکر از همه .

silvercover

کاربر متخصص
سلام بر دوستان و اساتید محترم .
ببخشید می خواستم اگه بشه بگین که میشه با وی بی برای mmb پلاگین ساخت .
من امروز یه پلاگین تو وی بی ساختم که هر کاری می کنم نمی تونم ازش تو بیلدر استفاده کنم اگه خواستین فایلش رو هم براتون می ذارم تا ببینینش .

اگه میشه لطفا یه فایل آموزشی یا چند تا پلاگینی که قبلا ساخته شده رو با سورسش قرار بدین تا استفاده کنیم .

اگه پررویی کردم ببخشین و در کل تشکر از همه .

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=119809

و

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=57348

BlueMMB

Well-Known Member
خیر نمیشه اگه خواستین میتونید ++VC یا Delphi رو یاد بگیرین و پلاگین بسازین.

:rose:واقعا از همه ممنون .

ببخشید آقای لوسیفر اگه ویبی بلدین می تونم این پلاگینی رو که به زبان ویبی نوشتم رو براتون بذارم تا شما زحمت تبدیلش به پلاگین رو بکشین تا همه بتونن ازش استفاده کنن .

کار این پلاگین اینه که یه عدد ( تا 15 رقم ) رو میگیره و تبدیل به حروف می کنه مثلا 2547 رو میگیره و این رو برمی گردونه :
دو هزار و پانصد و چهل و هفت ریال

البته این پلاگین رو طوری نوشتم که قابلیت انعطاف پذیری تا اعداد n رقمی رو داره و خیلی ساده میشه تعداد ارقامش رو تغییر داد و میشه قابلیت های بیشتری هم براش گذاشت مثل دلار ، عدد ، لیره ، کیلو و .... و یا زبان انگلیسی بشه .

در کل اگه کسی می تونه این کار رو بکنه من سورسش رو قرار می دم .

m javad

کاربر متخصص
قابلیت انعطاف پذیری تا اعداد n رقمی رو داره
:shock:
یعنی چی؟
اعداد n رقمی حتی قابل خواندن به طور عددی هم نیستن
چه برسه به طور حروفی
میشه بیشتر توضیح بدید.
بعدم تا اونجایی که یادمه یه همچین پلاگینی موجود بود(اگه اشتباه نکنم)

the_king

مدیرکل انجمن
یعنی چی؟
چه برسه به طور حروفی
میشه بیشتر توضیح بدید.

تا 64 رقم (ویجینتیلیون 63 تا صفر داره) رو که می شه بصورت حروف خوند، البته برای نوشتن اعداد خیلی بزرگ
معمولا از رشته string استفاده می کنند تا ذخیره کردنش راحت باشه. شیوه محاسبه کردن اعداد خیلی بزرگ
هم معمولا bigint نامیده میشه، هر چقدر حافظه بزرگتری برایش در نظر بگیرید اعداد بزرگتری رو محاسبه می کنه.

m javad

کاربر متخصص
تا 64 رقم (ویجینتیلیون 63 تا صفر داره) رو که می شه بصورت حروف خوند، البته برای نوشتن اعداد خیلی بزرگ
معمولا از رشته string استفاده می کنند تا ذخیره کردنش راحت باشه. شیوه محاسبه کردن اعداد خیلی بزرگ
هم معمولا bigint نامیده میشه، هر چقدر حافظه بزرگتری برایش در نظر بگیرید اعداد بزرگتری رو محاسبه می کنه.
منظور من کد نویسیش نیست!!!!!!!!!!!!!
و اینکه 64 هم برابر n نیست !!!!!

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب چرا با پلاگین ؟ تبدیلش کنید به اسکریپت mmb، اینجوری هم جنبه ی آموزشی داره، و هم درگیر تبدیل کردنش به پلاگین نخواهید بود
خود من قبلاً اسکریپتش رو نوشته بودم و تو انجمن هم گذاشتم، البته محدود به اعداد دوازده رقمی هست (اگر درست یادم مونده باشه) - میتونید همونو بگیرید و تغییرش بدید، و کدنویسیش رو بهبود ببخشید (چون خیلی روش وقت نزاشته بودم، خیلی کدنویسیش بهینه نبود)

BlueMMB

Well-Known Member
یعنی چی؟
چه برسه به طور حروفی
میشه بیشتر توضیح بدید.

دوستان اولا ببخشید که پاسخاتون دیر میشه چون دسترسی من به اینترنت تو هر یکی دو روز چند دقیقه است .

آقا جواد شما درست میگین عدد n رقمی برای کامپیوتر قابل خوندن نیست ولی من این پلاگین رو طوری طراحی کردم که ورودیش رو عدد نمی گیره بلکه به صورت رشته ای می گیره به همین خاطر می تونه اعداد چند هزار رقمی( تا جایی که متغیرهای رشته ای رو قبول کنه ) رو هم به حروف تبدیل کنه .

nevercom جان از پیشنهادتون ممنون اگه تونستم این کار رو می کنم ولی فکر کنم پلاگین جالبتر و بهتر باشه چون کدهای طولانی تو برنامه با متغیرهایی که توش تعریف کردم ممکنه برنامه نویس رو دچار مشکل بکنه . اگه میشه فایل پلاگینتون رو بذارین شاید تونستم تغییرش بدم آخه من برنامه نویسی تو دلفی رو بلد نیستم و نمی تونم خودم پلاگین رو بسازم و الان دارم روی سی پلاس پلاس کار می کنم و نمی تونم زیاد دنبالش برم .

آقای The_King از توضیحاتتون ممنون .

اینم فایل ویبی و اجراییش .

پیوست ها

• CNTS.rar
    9.5 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
آقا جواد شما درست میگین عدد n رقمی برای کامپیوتر قابل خوندن نیست ولی من این پلاگین رو طوری طراحی کردم که ورودیش رو عدد نمی گیره بلکه به صورت رشته ای می گیره به همین خاطر می تونه اعداد چند هزار رقمی( تا جایی که متغیرهای رشته ای رو قبول کنه ) رو هم به حروف تبدیل کنه .
این که بعد از 15 رقم دینگ دینگ میکنه.
من اصلا کاری به کامپیوتر ندارم، من میگم عدد n رقمی اصلا قابل خواندن نیست. قابل درک هست ولی قابل خواندن نیست!
با اون چند هزار رقمی هم مشکل دارم. چون برای چند هزار رقم حتی نام گذاری علمی و بین المللی هم وجود نداره !!!:shock:

BlueMMB

Well-Known Member
جواد جان خیلی ممنون که این همه به پست هام اهمیت میدین .

ببینید من دارم می گم که این پلاگین تا این حد انعطاف پذیره و اگه بخوام می تونم تا هر تعداد رقم که بخواین ( به احترام پست های شما دیگه n نمی گم ) افزایشش بدم ولی تا حالا بیشتر از 15 رقم گسترشش ندادم چون همونطور که گفتین واحد خاصی براشون تعیین نشده من هم با این فکر و با توجه به این که عددی به این بزرگی زیاد استفاده نمیشه این پلاگین رو بیشتر از این قویتر نکردم ولی برای ثابت کردن به شما این پلاگین رو تا اعداد 30رقمی گسترش میدم و واحدهایی از خودم براش قرار میدم تا ببینید که می شه این پلاگین رو بیشتر هم گسترش داد.
خب از این حرفها بگذریم در هر حال من یه پیشنهاد دادم که این پلاگین ساخته بشه و دوستان استفاده کنن قصد من فقط این بود فکر کنم گیر دادن بیش از حد به جزییات زیاد خوب نباشه ولی اگه بازم می خواین به پستهام و n گیر بدین دیگه هیچی . واگه تصمیم گرفتین پلاگینش رو درست کنین حتما اسم خودتون و من رو در قسمت سازندگانش قرار بدین.

در ضمن اگه سی رقم کمه بگین بیشتر کنم .

با تشکر فراوان از همه .

m javad

کاربر متخصص
و واحدهایی از خودم براش قرار میدم تا ببینید که می شه این پلاگین رو بیشتر ...
:shock::shock::shock::shock:
این کار رو نکنید و وقت بیهوده روی این قسمتش نذارید (تنها به این دلیل که به من ثابت کنید)
تا همون 15 رقمش خوب و کاربردی هست
موفق باشید

BlueMMB

Well-Known Member
:shock::shock::shock::shock:
این کار رو نکنید و وقت بیهوده روی این قسمتش نذارید (تنها به این دلیل که به من ثابت کنید)
تا همون 15 رقمش خوب و کاربردی هست
موفق باشید[/QUOTE]

ببخشید جواد جان چون من فایلش رو درست کردم به همبن خاطر دلم نیومد که تو سایت نذارمش .

این بار علاوه بر 30 رقمی کردنش دو زبانش هم کردم فقط توجه کنید که من این همه تغییرات رو تو حدود یه ساعت انجام دادم ( به خاطر همین می گفتم انعطاف پذیره و تغییر دادنش راحته ) .

در ضمن لطفا به واحدهایی که گذاشتم گیر ندین و اگه غلط املایی دارم به بزرگی خودتون ببخشین .

البته اگه این پلاگین تایید بشه ، چون پلاگین ساختن رو خودم بلد نیستم شاید پیشنهاد آقای Nevercom رو انجام دادم و واسه بهتر شدنش اشکالاتش رو اصلاح می کنم .

:rose: اگه تو این تاپیک اذیتتون کردم لطفا ببخشین .

پیوست ها

• CNTS 4.0.rar
    12 کیلوبایت · بازدیدها: 5

جدیدترین ارسال ها

بالا