پلاگین جدید 3ds max

geo_vahid

Member
با سلام به دوستان تریدی کار
پلاگین جدیدی تو بازار اومده با نام
VN Plugin
این پلاگین مخصوص طراحی داخلی و خارجی بوده و موتور رندر وی ری رو ساپورت میکنه.
قابلیت های کلی این برنامه بصورت زیر هستش:

1-دارای آرشیو آبجکت ها و متریال های وی ری هستش
2- آبجکت ها براحتی وارد محیط مکس می شوند بدون نیاز به استفاده از دستور مرج
3- آبجکت ها بر روی دیوار، میز و یا ... قابل کشیدن هستند و پس از ورود به صحنه نیازی به جابجایی و چرخاندن آنها نیست.
4- پیووت تمامی آبجکت ها بر روی قسمت تحتانی آنها قرار دارد که موجب می شود در هنگام استفاده از اسکیل آبجکت از روی جای خود جابجا نشود.
5- متریال ها دارای زمان نسبی رندر می باشند که به کاربر امکان استفاده از متریال های سبک را می دهد.
6- تمامی تکسچر های مربوط به آبجکت ها و متریال ها بصورت اتوماتیک لود می شوند.
7- 159 محیط رندر داخلی مربوط به آرک اینتریورها در داخل برنامه وجود دارد که کاربر می تونه با یک کلیک تنظیمات رندر خود را به این تنظیمات تبدیل و یا از نورها و یا دوربین های صحنه مورد نظر خود استفاده کنه.
8- محیط کاملا ویژوال هستش.

و ........

جالبتر اینکه این پلاگین محصول داخلی است و در واقع نسخه مورد استفاده نسخه اوریجینال است نه قفل شکسته

ahoorass

Member
دوست عزيز - ميشه بيشتر توضيح بديد .

( جالبتر اینکه این پلاگین محصول داخلی است و در واقع نسخه مورد استفاده نسخه اوریجینال است نه قفل شکسته ):-?

geo_vahid

Member
یه اینترنت کم سرعت گرفتم هزار بار ایراد میده تا من این پیغامو بزارم.

برنامه برای گروه وی ان و با حمایت شرکت تجارت ماندگار هستش.
آدرس سایت روی پک دی وی دی:
www.vnplugin.mandegar.com
و شماره تلفن روی پکشون هم فکر کنم غیر مجاز باشه اینجا بنویسم
چند روز پیش که سایتشون راه نیافتاده بود . من تماس گرفتم گفتن تا چند روز آینده سایت راه اندازی میشه. ولی برنامه برنامه خوبیه و من ازش راضی هستم و تو فروشگاه های برنامه هم موجود هست با نام.
VN Plugin

برنامه پلاگین وی ری رو ساپورت میکنه و روی ورژن های 2009 تا 2011 قابل نصبه.
در ضمن به گفته مسئولین نسخه 2 برنامه که کامل تر هم هست در نمایشگاه دکوراسیون در تاریخ 25 خرداد عرضه میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا