پلاگین برای سیاه و سفید کردن

rudehen

Member
سلام
من دنبال یه پلاگین اساسی و مشتی واسه سیاه و سفید کردن
تصاویر تو فتوشاپ می خوام

سرچ کردم تو انجمن نبود

تو اینترنت هم چیزای زیادیه
می خوام بدونم بهترینی که توصیه می کنید و حرفه ای و
کلا تو یه کلام
مشتی ترینش کدومه

لینک دان لود فراموش نشه ها
قربونتون

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب البته بودنش که تو انجمن مطمئنا بوده. یادمه که بچه ها گذاشته بودن. باید دقیقتر میگشتید.

خود فتوشاپ تو این زمینه خیلی حرفه ایه. گزینه های بخش Adjustment از منوی Image واقعا حرفه ای کار میکنن. یعنی فکر نمیکنم حرفه ای تر از خود فتوشاپ وجود داشته باشه. پلاگین و فیلتر هم اصولا برای کمک کردن هستن و هیچ وقت پلاگین یه برنامه که از خود اون برنامه نمیتونه قوی تر عمل کنه (تو یه زمینه مشخص مثل همین سیاه و سفید کردن) به نظر من از منوهای خود برنامه استفاده کن.

Sepako

Member
سلام!
بله من هم کاملا موافقم که پلاگین ها در اکثر موارد در واقع فقط برای راحتتر کردن کار هستن ، نه اینکه کار جدیدی رو انجام بدن.
ولی برای سیاه و سفید کردن ، تعریف های خیلی مختلفی وجود داره. یعنی سیاه و سفید ها چه در عکاسی چه در چاپ به دسته های مختلفی تقسیم میشن. که دو دسته ی اساسی دارن ، سیاه و سفیدهایی که با خاکستری رنگی ساخته می شن ، یعنی خاکستری میانه رو با سه رنگ آبی و قرمز و زرد میسازن و کاربرد تقریبا هنری داره و جلوگیری کردن از اینکه کار موقع چاپ به یه رنگ متمایل نشه ، تقریبا توی هیچ کدوم از چاپخونه های ایران ممکن نیست.
دسته اصلی دوم ، سیاه و سفیدیه که با یه مرکب چاپ بشه ، حالا خود اون یک مرکب از یک سیاه خالص چرک تا یک سیاه پرکلاغی یا یک سیاه مایل به سورمه ای یا یک سیاه مایل به سپیا (یا همون قهوه ای سوخته) می تونه باشه.
توی فتوشاپ اگه می خواهید عکسی درست کنید که مثل عکس نگاتیو سیاه و سفید چاپ بشه ، به نظر من بهترین کار اینه که برید توی Image---> adjustments ---> Gradient map و دو رنگ نوانس رو سیاه فتوشاپ یعنی 75 آبی 68 قرمز 67 زرد و 90 سیاه بگیرید و رنگ دوم رو سفید.
بعد از این کار فایل رو Grayscale کنید و بهتر هست اگر می خواهید پرینت کنید با این پرینترهای مجهز به سپیا که فکر کنم اپسونشون الان زیاد شده این کار رو انجام بدید.
همین!

rudehen

Member
با این حال واسه تنبل ها یه پلاگینی چیزی معرفی کنین

پلیز

جدیدترین ارسال ها

بالا