پلاگین برای حرکت طبیعی کاراکتر ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nvshparia

Member
سلام

آیا پلاگینی برای حرکت طبیعی کاراکتر ها وجود داره که با اون پلاگین بتونیم هر حرکتی رو روی کاراکترمون انجام بدیم بطوریکه طبیعی باشه؟کار کردن با ابزار خود تری دی برام هم سخته هم خیلی حرکت هایی که کاراکتر میکنه رو نمی تونم طبیعی درست کنم.
اگه کسی پلاگینی میشناسه لطفا لینک دانلود ش رو هم بزاره واگه اموزشی هم برای پلاگینه مربوطه موجوده معرفی کنید

gimi

New Member
سلام
من میخوام کاراکتر سازی رو شروع به یاد گرفتن بکنم از کجا شروع کنم

nvshparia

Member
سلام
من میخوام کاراکتر سازی رو شروع به یاد گرفتن بکنم از کجا شروع کنم
اموزش های زیادی درباره کاراکتر سازی وجود داره که شما میتونید دانلود کنید مثلا اموزش های مربوط به دیجیتال توتورز اموزش های خوبی هستند که جزییات رو هم توضیح میده

Elton John

Member
سلام

آیا پلاگینی برای حرکت طبیعی کاراکتر ها وجود داره که با اون پلاگین بتونیم هر حرکتی رو روی کاراکترمون انجام بدیم بطوریکه طبیعی باشه؟کار کردن با ابزار خود تری دی برام هم سخته هم خیلی حرکت هایی که کاراکتر میکنه رو نمی تونم طبیعی درست کنم.
اگه کسی پلاگینی میشناسه لطفا لینک دانلود ش رو هم بزاره واگه اموزشی هم برای پلاگینه مربوطه موجوده معرفی کنید

پلاگین ها فقط بعضی حرکات پر استفاده و قابل پیش بینی مثل را رفتن و دویدن رو براتون شبیه سازی میکنند

بقیه حرکاتو خودتون باید بسازه پلاگین چه میدونه شما چه حرکتی ازش میخاید

تو مکس 2011 به صورت پیش فرض پلاگین قدرتمند cat موجوده نیازی به نصب پلاگینهای دیگه نیست

جدیدترین ارسال ها

بالا