[DataLife] پشـتیبان دری دیـتالایف

Murtaza.A

New Member
با عزض سلام
دوستان عزیز من یکی از شهروندان افغانستان هستم که میخوام سیستم مدیریت محتوای دیتالایف رو به دری ترجمه کنم
تو افغانستان اینترنت رایگانه و خیلی ها به طراحی وب علاقه دارند اما چون تا حالا سیستمی به زبان دری ترجمه نشده نمیتونند تو این قسمت پیشرفت کنند.
امروز تیم ما برای اولین بار در حال ترجمه یک سیستم مدیریت محتوا به دری است که اسمش دیتالایف که همه تون باهاش آشنا هستید و نیاز به توضیح بیشتری نیست
آدرس سایت پشتیبان دری دیتالایف : www.af-datalife.com
آدرس انچمن پشتیبان دری دیتالایف که بطور آزمایشی فعال شده www.af-datalife.com/forum
توجه: چنانکه در بالا گفتم انجمن پشتیبان دری دیتالایف بطور آزمایشی فعال شده و تا وفتی که سیستم کاملاً به دری ترجمه بشه ما از انجمن phpbb که به زبان فارسی است استفاده میکنیم و بعد از اینکه سیستم کاملاً به دری ترجمه شد این انجمن حذف میشه و بجاش انجمن دری نصب میشه
کار سیستم دیتالایف دری تا حالا 65 درصد جلو رفته که به زودی تموم میشه
دوستان عزیز ما و شهروندان افغانستان به تشویق همکاری شما تو این بخش نیاز داریم و امیدوار هستم ما رو تشویق کنید
موفق باشید
------------

آدرس سایت پشتیبان دری دیتالایف : www.af-datalife.com
آدرس انچمن پشتیبان دری دیتالایف که بطور آزمایشی فعال شده www.af-datalife.com/forum

آخرین ویرایش:

Mr.Steres

Active Member
موفق باشید ... یک مقدار در مورد اینترنت و سرعت و هزینه هاش توی کشور تون نوضیح می دید ؟ برام جالب شد ...

موفق باشید

موفق باشید دوست گرامی ولی هستش اینطور که معلومه از دیتالایف فارسی منشع گرفته

جدیدترین ارسال ها

بالا