پشت زمینه - نرم افزار اصول کافی

Amoo.net

Member
هارمونی

سعی کن توی کارت (مثلا تصویر اولی و دومی تاپیک) بین متن (اصول کافی) و تصویر پس زمینه یک هم خونی ایجاد کنی به طوریکه هم دیگر رو انکار نکنن به تناسب و اندازه اجزایه یک صورت انسان توجه کن ببین که از نظر اندازه و رعایت فواصل نسبت به هم چه قدر منظم چیده شدن اگه این مسئله رو گرافسیت ها رعایت کنن (هارمونی= هم آهنگی) می تونن اثر خلق کنن.

مثلا این تصویر رو ببین البته جزو اولین کارام بوده

پیوست ها

• Haya.jpg
    Haya.jpg
    60.7 کیلوبایت · بازدیدها: 8

minoot

New Member
minoot

سلام رنگ معنویت خودشو داره اما اون گل مینیاتوری درست اطرافش محو نشده میتونست بهتر خودشو نشون بده انگار یه چیزی کم داره:eek:

Sociant7

Member
سلام
از لطفتون ممنونم

چشم amoo.net جان ، سعیمو میکنم!

minoot عزیز ، اون گل رو عمدا اطرافشو محو نکردم تا جژئی از پشت زمینه اش بحساب بیاد

IndianBoy

Member
محمد رضا جون حرف نداره گل كاشتي ....

آخريه خيلي قشنگ شد ...
يه چيزي اون تيكه پنجره فهرست . بالا سمت چپ چرا سفيده رنگشو با بك يكي كن .... البته شايد با برنامه نويسي نشه من نميدونم

موفق باشي
ايليا

Sociant7

Member
نظر لطفته ایلیا جون!
آره درست حدس زدی ، این مایکروسافته نامرد بیشتر از این بهم اجازه دستکاری کردن نمیده!!!
تازه اون نوار عنوان و دکمه های کلوزو مینی و قاب دورش رو هم با هزار کلک (دروغ گفتم فقط با دوتا کلک :دی) خودم طراحی کردم وگرنه میخواست تم ویندوز اکس پی رو بزور بهم قالب کنه! هرچند تا حدودی هم موفق بوده

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خیلی خوب شده.

فقط به نظرم تو اون متن توضیحات پایین سمت راست بجای اینکه اراک و دیماه 86 رو هر کدوم رو تو 1 خط بنویسی هر دوشون رو تو یه خط بنویس و با یه خط تیره جدا کن. البته چیز مهمی نیست ولی اینطوری جمع و جورتر بنظر میاد.

موفق باشی.

Sociant7

Member
خیلی خوب شده.

فقط به نظرم تو اون متن توضیحات پایین سمت راست بجای اینکه اراک و دیماه 86 رو هر کدوم رو تو 1 خط بنویسی هر دوشون رو تو یه خط بنویس و با یه خط تیره جدا کن. البته چیز مهمی نیست ولی اینطوری جمع و جورتر بنظر میاد.

موفق باشی.

نظر لطفتونه ! وقتی مدیرایه سایت نظر میدن آدم بیشتر دلگرم میشه!:)

از راهنماییتون ممنونم حتما انجام میدم

جدیدترین ارسال ها

بالا