پشت زمینه در مکس

hamidmax

Member
ما وقتی یه تصویر در یکی از نماها وارد میکنم و هنگامی شروع به خط کشیدن روش میکنیم اگر زوم(zoom) را تغییر دهیم عکس جابه جا میشه و اون خط هایی که قبلا کشیدم دیگه روی اون منطبق نمیشه ایا رهای هست که عکس با زوم جابخجا نشه و کوچیک و بزرگ نشه .مرسی از راهنمایتون

ببین برای گزاشتن بلو پرینت و عکس از بک گراند استفاده نکن . یک پلن بساز و بعد عکس رو بگیر بکش بنداز روی پلن مشکلت حل میشه بعد

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
وقتی عکست رو لود کردی گزینه match bitmap رو میزنی
بعدش اگه میخوای همراه زوم کردن یا pan کردن تصویر پشت هم همراهش حرکت کنه گزینه lock zoom/pan رو فعال میکنی
اگه نه که غیر فعالش میکنی

راستی خودت هم میتونستی اینکار رو انجام بدی
سعی کن تا اونجا که میتونی کارت رو خودت انجام بدی اگه دیگه هرکاری کردی نشد اینجا مطرح کن
چون اینجوری برات عادت میشه و سرعت پیشرفتت رو میگیره

موفق باشی

آخرین ویرایش:

hamidmax

Member
وقتی عکست رو لود کردی گزینه match bitmap رو میزنی
بعدش اگه میخوای همراه زوم کردن یا pan کردن تصویر پشت هم همراهش حرکت کنه گزینه lock zoom/pan رو فعال میکنی
اگه نه که غیر فعالش میکنی

راستی خودت هم میتونستی اینکار رو انجام بدی
سعی کن تا اونجا که میتونی کارت رو خودت انجام بدی اگه دیگه هرکاری کردی نشد اینجا مطرح کن
چون اینجوری برات عادت میشه و سرعت پیشرفتت رو میگیره

موفق باشی

مرسی اقای مستر اول بابت راهنمایتون که همیشه کمک میکنین به همه که میبینم تو تمام بحثها منجمله به من تازه کار
اما در مورد اینکه خودم هم میتونم بگم که اره درسته اما با چه بازه زمانی ااما اگر همه برن خودشون پیدا کنن پس خاصیت این سایت چه میشه ایا دیگه کسی سر میزنه اینجا مبادله اطلاعات هست و ما با سوالامون هرچند ناشیانه
باعث پویایی این سایت میشویم و باید به اینم توجه بفرماین که مخاطب این سایت فقط افراد متخصص و حرفه ای نیسن که بخواهیم سوالات حرفهای بپرسیم و همه مثه شما که همه چی رو بلد نیسن که ما هممون میام اینجا تا اطلاعاتمون به اشتراک بزاریم و هممون یاد بگیریم شاید این سوالهایی که من میپرسم ابتدایی باشه اما شاید سوال کسای دیگه هم باشه با ااینکار اینو میخونن یاد میگیرن و دیگه ساعت ها وقتشون برای اینا نمیزارن و برای مطالب حرفای تر وقت میزارن به عبارتی از تجربیات دیگران استفاده کردن و راه رفته را دوباره نرفتن . بازم ممنون که وقت میزارین . مرسی

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام آقا حمید
دوست عزیز من هنوز سر حرفم هستم و حرفای شما رو هم کاملا قبول دارم

من فقط برای خودت گفتم که اگه خودت دنبال چیزی که میگردی باشی و اونو پیدا کنی تا آخر عمرت تو ذهنت میمونه
یادمه بعضی روزا که به مشکل برمیخوردم میگفتم واقعا یکی نیست این مشکل ما رو حل کنه
این مربوط میشه به چند ساله پیش که اصلا تو نت نمیرفتم...شما حساب کن آدم پدرش در میومد

من فقط یه چیزو میگم نه اینکه منتی باشه نه من خیلی دوست دارم به کسایی که علاقه به گرافیک دارن کمک کنم
اونم اینه که هر وقت به بن بست خوردی بیا سوال کن...

همیشه موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا