ایجاد پس زمینه گرادیانت
نینوا گفت:
چگونه میتوان در front pageپس زمینه با گرادینت ایجاد کرد اگر جواب منفیست اگر بخواهم بصورت عکس بیاورم حجم بالا می رود؟
دوست عزیز برای ایچاد پس زمینه گرادیانت اصلا نیاز به نرم افزار خاصی نیست و شما حتی تو Notepad هم می تونید ایجاد کنید. برای اینکار 2 راه وجود داره که هر 2 روشی که من به شما آموزش می دم کمتر از 1 ثانیه فقط لود صفحه رو میگیره. به عبارتی اصلا وقت صفحه رو نمیگیره!!!!!!!!!!!!
روش1- شما در این روش از تکنولوژی Style Filte مایکروسافت استفاده میکنید(البته این تکنولژی در حال حاضر توسط مرورگر های IE و Avant browser قابل مشاهده هست و مجموعه کامل به همراه مثال ها در این سایت موجود می باشد:
http://javascript.echessdesign.com/stylefilters ( کد مورد نظر که گرادیانت به صورت عمودی هست:
HTML:
<body style="FILTER: progid:DXImageTransform.Microsoft.Gradient(startColorStr='#FFFFFF', endColorStr='#FFFF00', gradientType='0'); border-collapse:collapse">
و کد مورد نظر که گرادیانت به شکل افقی هست:
HTML:
<body style="FILTER: progid:DXImageTransform.Microsoft.Gradient(startColorStr='#FFFFFF', endColorStr='#FFFF00', gradientType='1'); border-collapse:collapse">
روش2- که از طریق CSS هست و فقط شما تو فتوشاپ یک عکس گرادیانت درست کن و به صورت عمودی و یا افق 1 سانتی متر رو crop کن. (جدا کن) و سپس save کن. (در نتیجه حجم فایل ذخیره شده باید خیلی خیلی کم باشه نهایت 1 کیلو بایت. سپس این style رو کپی کن:
HTML:
<body stle="background: #000000 url('1.jpg') left top repeat-x;">
امیدوارم دوستان استفاده کرده باشند . من اون مسالی که در باره Style Filter مایکروسافت زدم, خود سایت مایکروسافت هم در سایت خودش زمانی که با IE وارد بشین همین تکنولژی رو بکار برده (گرادیانت بالای صفحه هم ردیف لوگو)
اگر سوالی برای شما پیش آمده من در خدمتم