پس زمینه...؟

Hamed

Active Member
سلام
من دومین بار برای شما اساتید بزرگ این را مطرح می کنم
من تو vray
نمی تونم بک راند بزارم مثل عکس پاین

آخرین ویرایش:

Ali3D

Active Member
حاجی چیزی که تو اینترنت فراوونه تمرین/ توتریال های رایگانه
3-4 تا از اونارو انجام بده، جواب همه این سوال هایی که می پرسی دستت میاد
بعد اگه سوالی داشتی که جوابش رو جایی پیدا نکردی، و بیشتر با تجربه ی افراد در ارتباط بود بیا بپرس
نه اینکه ساده ترین مسائلی که با یه سرچ ساده جوابش رو می تونی پیدا کنی بیای بپرسی
به خدا زشته
اگر هم مشکلت زبانه، اینجا من می بینم بعضی از بچه ها واقعاً زحمت کشیدن دستشون درد نکنه خیلی از این تمرین ها رو به فارسی ترجمه کردن، دیگه واقعاً کمال بی انصافیه که شما حتی یه نگاه هم به اون ها ننداختی و کوچکترین سوالی که به ذهنتون می رسه، اینجا مطرح می کنی
اگه می خوای با استفاده از این نرم افزار پول در بیاری (که به نظر همین طوریه) باید خودت تو اینترنت بگردی، خدا رو شکر ارزون ترین وسیله ی یادگیریه
بر فرض یکی به این سوالت جواب داد، سوال بعدیت چی؟
البته من منظورم این نیست که کسی سوال نپرسه؛ ولی واقعاً یه سری سوالا....!!!

خوب بریم سر جواب سوال شما
یه استوانه تو خالی بساز( که مثلاً 180 درجه رو پوشش بده، یعنی نصف باشه)، بعد هم پس زمینه ای که می خوای بهش بده
می تونی یه سطح صاف هم بسازی و متریالی که می خوای رو بهش بدی و اون رو موازی دوربین قرار بدی
بستگی به صحنه ای که داری، می تونی یکی از این دو روش رو در پیش بگیری استاد
امید است که مقبول افتد
آمین

Hamed

Active Member
سلام
دوستکم... گلکم...نمی خوام بگم خیلی حالیمه اگر بود اینجا نبودم من از دیفالت...منتال ری...حالا وری دارم کار میکنم...بعد از ایین همه تیکه که انداختی کارای که خودم انجام میدمو جواب نگرفتمو گفتی...حالا هم خیلی ناراحتم و دیگه هم زحمت جواب دادن به خودتو نده...ممنون
علی علی

Alireza MH

Member
سلام

من صبر کردم که بزرگان جواب بدن ...

برای این کار شما یه پلان پشت پنجرت قرار بده و VraylightMtl براش بساز با یک تصویر مناسب و از دید دوربینت میزونش کن. همین
برای جاهایی که دید پنجره خیلی وسیع هست میتونی یک لاین منحنی بکشی و اکسترودش کنی.
یا علی

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    99.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • 2.jpg
    2.jpg
    209.5 کیلوبایت · بازدیدها: 8

جدیدترین ارسال ها

بالا