Fa پرینت

mohamadarab

Active Member
سلام به همه دوستان..
ی نرم افزاری می خواستم با بیلدر طراحی کنم که امکان پرینت داشته باشه..اما می خوام این پرینت ی امکانی داشته باشه..
من جندتا فایل word دارم که متن های اون ثابت هستن و فقط بعضی قسمت ها مثل نام ،نام خانوادگی و شماره خالی هستن،می خوام این قسمت هایی که توی متن من قرار هست عوض بشن مثل نام و نام خانوادگی و شماره،توی نرم افزار بنویسم و اون هارو توی اون فایل من وارد کنه و پرینت بگیره..
امیدوارم منظورم خوب تونسته باشم توضیح بدم..
ممنون از راهنمایی هاتون
:rose::rose:

atpf

Active Member
سلام دوست من
به نظر این حقیر بهتره فایل وردتون رو به عکس تبدیل کنید و عکس رو توی برنامه قرار بدید و اون جاهایی رو که میخواید تغییر بدید رو تکست باکس قرار بدید جاش و در پایان پرینت بگیرید.
من یه سورس از کار های خودم در این مورد دارم اما الان در دسترسم نیست و الا قرار می دادم براتون.

موفق باشید.:rose:

mohamadarab

Active Member
ممنون میشم اگه ی نمونه برام قرار بدید یا بیشتر توضیح بدید..

atpf

Active Member
یه سورس عجله ای ساختم در این مورد براتون.

البته راه دیگه هم اینه که شما فایل وردتون رو به html تبدیل کنید و مواردی رو که می خواید رو با استفاده از ارتباط html و بیلدر در اون وارد کنید که فکر کنم همین راه دوم بهتره و کیفیت کارتون هم بهتر میشه.

پیوست ها

• print.rar
    5.2 کیلوبایت · بازدیدها: 22

mohamadarab

Active Member
ممنون از نمونه ای که گذاشتید..
فقط ی سوال اینکه راهی نیست من متن رو به عکس تبدیل نکنم و همون جور توی فایل word بمونه،و من فقط اطلاعات رو توی باکس ها وارد کنم و تغییرات توی فایل من ذخیره بشه؟
به نوعی این تغییرات داینامیک باشه..

atpf

Active Member
خواهش می کنم دوست من

خدمتتون عرض کردم که راه دیگه هم اینه که شما فایل وردتون رو به html تبدیل کنید و مواردی رو که می خواید رو با استفاده از ارتباط html و بیلدر در اون وارد کنید. البته اینو هم بگم که من خودم زیاد در کار هام از این راه استفاده نکردم و آشنایی زیادی باهاش ندارم فقط تا جایی که می دونم میشه این کار رو از این راه انجام داد.
البته خودم تا جایی که میتونم سعی می کنم سورسشو براتون بزارم (البته اگر تونستم حلش کنم.)

به سوالاتی که در دفعات گذشته اشاره شد بانکهای اطلاعاتی Sql رجوع کنید..

atpf

Active Member
سلام دوست من
همانطور که قول داده بودم نمونه رو براتون آماده کردم.(البته تو بعضی جزئیات یه مشکلات کوچولویی داره که خودتون دیگه زحمتشو بکشید.)

پیروز و سربلند و موفق باشید.:rose:

پیوست ها

• Factur.rar
    576.6 کیلوبایت · بازدیدها: 69

mohamadarab

Active Member
دوست عزیز ممنون از راهنماییت و نمونه ای که قرار دادید..
من کار کردم با نرم افزار ولی تغییراتی رو اعمال نمیکنه...

atpf

Active Member
سلام دوست عزیز

تغییر ایجاد میشه (امضا فروشنده ----> امضا خریدار).

نکته : توی این مثال من این تغییر رو به صورت پیشفرض روی خط 902 لیست باکس تنظیم کردم.
موفق باشید.:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا