پرینت کلی صفحات php

ithelper

Member
سلام دوستان عزیز. من جدولی دارم که بسیار بزرگ است. و هر 20تا رکورد صفحه می خورد... کسی میتونه منو کمک کنه چطوری یک دکمه پرینت کلی بزارم تا خودش همه ی صفحات را پرینت بگیرد... امکان پذیر هست آیا؟
پیش پیش تشکر

oldooz

Well-Known Member
سلام
میتونید یه پاپ آپ بذارید و وقتی کاربر روی دکمه پرینت کلیک کرد او پاپ آپ باز بشه یه آدرسی هم بهش میدیم.
حالا توی اون پاپ آپ میایم همون کوئری خودمونو مینویسیم فقط صفحه بندی رو حذف میکنیم و با استفاده از دستور زیر بلافاصله پنجره پاپ آپ برای پرینت ارسال میشه و بعدش بسته میشه
PHP:
w=800;
            h=200;
            var left = (screen.width/2)-(w/2);
            var top = (screen.height/2)-(h/2);
            var f="height="+h+",width="+w+",left="+left+",top="+top;
            var printWin = window.open("modules/popup.php","printSpecial",f);
            printWin.document.open();
             printWin.print() ;
printWin.close();

ithelper

Member
ممنونم دوست عزیز...میشه کدتونو توضیح بدید؟؟؟ ممنون میشم...

oldooz

Well-Known Member
این کد یه پنجره پاپ آپ باز میکنه( مثل قسمت نظرات در وبلاگها مانند بلاگفا) بعد ادرس صفحه ای که توی این پاپ آپ نشون داده خواهد شد( و بعدش چاپ میشه) popup.php هست. حالا تو popup.php ما میایم محتوایی که قراره چاپ بشه رو قرار میدیم.( یعنی همون کل محتوی بدون اینکه صفحه بندی بشه)
متغیرهای w,h,left,top هم برای اینه که تنظیم کنیم پنجره پاپ آپ کجای صفحه نمایش داده بشه و اندازش چقدر باشه

ithelper

Member
دوست عزیز... خیلی ممنونم از راهنماییت... خیلی کد جالب و به درد بخوری بود.... اما من زمانی که میزنم پرینت مشکل داره پرینتم :( صفحه ی اول سایت و نشون میده و پرینت زیرش ادامه ی جدولای popup رو :( چی کنم آیا؟

oldooz

Well-Known Member
باید در صفحه popup.php فقط محتویاتی که میخاید پرینت بشه رو نمایش بدید منهای هدر و فوتر و منو و... سایت

ithelper

Member
ممنون دوست عزیز... من راهی بس طولانی رفته بودم :دی متشکر :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا