پرینت مستقیم از فایل pdf

hype

Member
سلام
آیا می شه توی فلش یک دکمه پرینت ساخت که به طور مستقیم بره یک فایل pdf رو که خارج از فلش هست رو بخونه و دستور پرینت بده؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

دمورد پرینت می تونید از متد

PHP:
printJob

استفاده کنید

در مورد پرینت از PDF فکر نمی کنم بتونید این کار رو با خود فلش انجام بدید

شما می تونید توسط برنامه FlashPaper فایل PDF رو به swf تغییر بدید که خودش قابلیت پرینت رو داره

موفق باشید

++Hadi++

Active Member
بهترین گزینه همون flash paper محصول خدا بیامرز micromedia هست و بعد ها چون فلش دست adobe افتاد ، واسه اینکه بازار acrobat reader ش کساد نشه ، تولید اونو متوقف کرد .
بای...

moonch

Member
سلام
فکر کنم منظورتون این هست که بدون اینکه فایل pdf باز بشه شما با کلیک یک دکمه بتونید از فایلتون پرینت بگیرید. برای این کار یه راه هست
اول pdf رو با هر نرم افزازی که میشه به swf تیدیل کنید. بعد تو فلش یک دکمه بسازید و یه اکشن بنویسید که وقتی رو دکمه کلیک می کنید بره تو فریم بعدی.
توی فریم بعدی این اکشن رو بنویسید. به جای ocas.swf هم اسم اون فایلتون رو بذارید.:

[CSS]
stop();
var loader:Loader;

loader = new Loader();
loader.contentLoaderInfo.addEventListener(Event.COMPLETE, onLoaded);
loader.load(new URLRequest("OCAS.swf"));
removeChild(loader);

function onLoaded(e:Event):void
{
var pj:printJob = new PrintJob();
if(pj.start()) {
var sprite:Sprite = new Sprite();
sprite.addChild(loader);
pj.addPage(sprite);
pj.send();
}
}

[/CSS]

mohammad.sub7

کاربر فعال
البته من خودم تو فلش انجام میدم اما flash paper برای اکشن 3 مشابهش اومد برنامه print 2 flash کامل و بدون دردسر.البته اگه نمیخوای کدش رو بنویسی تو فلش.ضمناً نمونه های پرینت اکشن 3 زیاد هست تو سایت ها اما اکثراً بعضی وقتا مشکل دارن یا نصفه پرینت میگیرن یا ... البته یکم کار کنی مشگلت حل میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا