پرینت در asp

سلام
من می خوام یه برنامه تحت وب با Asp بنویسم که چند تا اسم از کاربر بگیره و در نهایت بعد از ورود اسامی توسط کاربر این اسامی را از بانک اطلاعاتی خوانده و برای هر کدام از این اسامی یک گواهی که قالب خاصی دارد صادر کند و از آنها پرینت بگیرد . خواندن و ذخیره کردن در بانک اطلاعاتی را بلدم ولی این که چه جوری از این اطلاعات در قالب فرم خاصی پرینت بگیرم رو بلد نیستم کسی می تونه کمکم کنه ؟

mehradmoein

Member
تا جايي كه من مي دونم در asp براي print گرفتن دستوري نيست.آخه server side هست.ولي مي شه اون رو با html و javascript ادغام كرد و يه چيزي درست كرد.مثلا شما مي تونيد به تعدادي كه مي خواهيد دستور print() رو در يك حلقه قرار بديد.
<input type="button" onclick="print()">
البته اگه اشتباه نكنم كدش اين بود.اگه اشتباه بود ميام و درستش مي كنم.

datum

Member
سلام
دوست عزیز mehradmoein اگه بخواهیم همون صفحه ای رو که توش قرار داریم پرینت بگیره باید از همین دستور استفاده کنیم ؟
من میخواهم نتایج صفحه هام رو پرینت بگیرم و اون ها رو بایگانی کنم و به شرکت تحویل بدم اگه امکان داره این مطلب رو به صورت کامل توضیح بدید
متشکرم

mehradmoein

Member
با اجرای دستور print همون صفحه ای که توش این دستور اجرا شده,print می گیره.
حالا اگه شما می خواهید که صفحه ای که به صورت بایگانی هست رو print بگیرید,باید این صفحه رو ایجاد کنید مثلا به صورت dynamic و با استفاده از یک زبان برنامه نویسی نتایجی که می خواهید رو در اون صفحه قرار بدید و بعد دستور print() رو در اون صفحه اجرا کنید.

datum

Member
سلام
دوست عزیز mehradmoein از توضیحاتتون ممنونم
منظور من از صفحه ای که توش هستم همون صفحه نمایش نتایج هستش
خوب حالا شما گفتید باید از ادغام دستورات html , java script استفاده نمود اگه امکان داره اون کد ها رو بگید
ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا