پریدن کارکتر

hamidroosta

Active Member
باز خدمت اساتید خوب سلام عرض میکنم
اینم یه پریدن پرازعیب ونقص لطفا ببینیدش ونظرتون را عرض کنید تا بتونم دفعات بعد بهترش کنم
البته ناگفته نماند که کف دست وانگشتانش را یادم رفت انیمیت کنم .......
من فقط میخواستم پریدن را انیمیت کنم
حالا دیگه چقدر مشکل داره را شما بفرمایید

مشاهده پیوست PARIDAN.zip

hamidroosta

Active Member
بله خودم ریگش کردم
البته من این کارکتر را دانلود کردم ریگ کرده بود ولی خودم از اول نشستم ریگش کردم
تو ریگش خیلی مشکل داره ولی من برای راه رفتن دویدین وپریدن نسبتا خوب ریگش کردم
به نظرت خوب هست برای نمونه کار ببرم توی یه شرکت؟

prince_Persia_7

Well-Known Member
بله خودم ریگش کردم
البته من این کارکتر را دانلود کردم ریگ کرده بود ولی خودم از اول نشستم ریگش کردم
تو ریگش خیلی مشکل داره ولی من برای راه رفتن دویدین وپریدن نسبتا خوب ریگش کردم
به نظرت خوب هست برای نمونه کار ببرم توی یه شرکت؟
منم توی زمینه ی ریگ مشکل دارم . مخصوصا توی مدیفایر اسکین که هیچ وقت خوب در نمیاد و موقع حرکت مفصلاش شکسته شکسته میشه. اینم یکی از کارامه که البته با کاراکتر آماده و ریگ شده بوده. یه نظری بدی ید نیست.
http://forum.majidonline.com/threads/180846-انیمیشن-روپایی

hamidroosta

Active Member
منم توی زمینه ی ریگ مشکل دارم . مخصوصا توی مدیفایر اسکین که هیچ وقت خوب در نمیاد و موقع حرکت مفصلاش شکسته شکسته میشه. اینم یکی از کارامه که البته با کاراکتر آماده و ریگ شده بوده. یه نظری بدی ید نیست.
http://forum.majidonline.com/threads/180846-%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C

prince_Persia_7 جان من این انیمیشن را چند ماه جلوتر دانلود کرده بودم خیلی خوب شده بود در مورد مفاصلش فکر کنم کارکترت را خودت طراحی نکردی دانلود کردی؟ درسته؟ اگر کارکتر دانلود کرده باشی بعضی از کارکترها استاندارد طراحی نشده واگر خودت طراحی کرده باشی یه خورده مشکل داره به نظرم
ولی شاید به صورت صحیح اسکین نکرده باشی؟ چون واقعا همین مفاصل خیلی ادم را اذیت میکنه در اسکین مفاصل انگشتان برای خم کرذن باید وقت خیلی بیشتری صرفش کرد
ایشالله که بتونم شاه کارهای خوبی از این به بعد ازت ببینم...آرزومه
راستی نگفتی درباره این کار من پریدن برای یکی از نمونه کارهام مناسبه ببرم به یه شرکت تحویل بدهم؟

Gryphon

Member
من چند تا ایراد بنی اسراییلی بگیرم دلم خنک شه!:green:
-- اول اینکه چرا اینجوری میپره؟! کار خاصی داره میکنه؟
-- بعد کسی که اینجوری میپره فکر نکنم اینقدر به سمت بالا و جلو پرت بشه.(الان یه تست رو خودم زدم اینو میگم ولی خب انیمینشنه دیگه میشه یه جوری قبولش کرد:wink:)
-- جفت دست ها تو یک راستا هستن.
-- موقع پریدن و موقع رسیدن به زمین یه مقدار پاها از سطح زمین پاین تر میان!

آخیش دلم خنک شد!
موفق باشی :rose::rose:

hamidroosta

Active Member
من چند تا ایراد بنی اسراییلی بگیرم دلم خنک شه!:green:
-- اول اینکه چرا اینجوری میپره؟! کار خاصی داره میکنه؟
-- بعد کسی که اینجوری میپره فکر نکنم اینقدر به سمت بالا و جلو پرت بشه.(الان یه تست رو خودم زدم اینو میگم ولی خب انیمینشنه دیگه میشه یه جوری قبولش کرد:wink:)
-- جفت دست ها تو یک راستا هستن.
-- موقع پریدن و موقع رسیدن به زمین یه مقدار پاها از سطح زمین پاین تر میان!

آخیش دلم خنک شد!
موفق باشی :rose::rose:

همین که افتخار دادی برام یه دنیا ارزش داره داداشGryphon
اره هنوز مشکل بنی اسراییلی داره
حالا از 20 چند میدهی به من؟؟ ارزش بردن نمونه کار را داره؟ البته بهترش کنم
نظرت را بهم بگو...

Gryphon

Member
مرسی:rose: راستش من از اصلا از بازار کار انیمیشن اطلاعی ندارم. نمیدونم سطح انتظار چقدره. شرمنده:rose:فکر کنم از کسایی که تو گالری کارای "انیمیشنی" گذاشتن بپرسی شاید بتونن کمک کنن.:rose::rose:

آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
چون خودت گفتی مشلات گفته بشه میگم عزیز.
کلیات رو میگم زیاد تو جرئیات نمیرم
اول این که موقع پریدن دست ها میاد کنار بدن مشت میشه و مقداری از آرنج شگسته میشه.
دوم موقع فرود امدن پاها با پاشنه نمیان پایین با نوک پنجه میشینن رو زمین
یا اون اول حرکت یکی از پاها بلند میشه در صورتی که برای پریدن به نیروی جفت پاها نیازه.
حالت قرار گیری دست هم مشکلاتی داره و تو مکانهایی که بدن قرار داره دست تو مکانی نیست که بدن بخواد تعادل داشته باشه یعنی همونجاهایی که ما تو حرکاتمون ناخود آگاه انجام میدیم مثل همین پریدن.

خوبه ریفیق فقط تلاش و پشت کار اگه پیشرفت تو این رشته رو میخوای.

حق پشت و پناهت

Zero-Animator

New Member
سلام
آقا ایولا که انیماتور می خوای بشی .....

اما کارت خیلی جای نقد داره .......

پریدن مث Bouncing Ball هست ...... یعنی Squash Stretch داره....... شما وقتی مخاین یه پرش بسازسد اولین کار ساخت پیش بینی حرکت هست بدن فشده میشه .......بعد مث فنر آزاد میشه.... حالا واسه تنوع می تونی یه کار کنی که با یه پل بیاد رو زمین

پیشنهاد میکنم اساسی تر کن مفاهیم وزن و انتقال وزن رو مطالعه کن......

من کتاب Animation survival Kit رو که به فاسی ترجمه شده رو بهت پیشنهاد میدم + کتاب ادوارد مویبریج رو:rose:
.
rw_jump_poses.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا