پرچم یا الثارت و شش ماه علی اصغر

ghafeleh

Member
باز محرم شدو دلها شکست
از غم زینب دل زهرا شکست
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و طراحان
این طرح رو امسال من برای محرم زدم گفتم بزارم توی انجمن تا دوستان نظراتشون رو پیاده کنند

viewer.php
[/URL][/CENTER][/IMG]

آخرین ویرایش:

MOHAMMADIX

Member
خسته نباشيد خيلي قشنگه
پرچم يه جوريه زياد به كار نمياد،بازم نظر من هستش
خسته نباشيد

Erfan-ART

کاربر VIP

كار خيلي خيلي قشگي شده ، تبريك مي گم :rose: .

فكر كنم حافظي با داش عرفان يك انجمن با نا ديجيتال پيتينگ بسازن اين سري كارا هم توش باشه خيلي خيلي قشنگ مي شه ؟1؟!؟!

دوستان خودتون نظر رو به پيغام خصوصي به مديران اين بخش ارسال كنيد.
اينجا ندين منو بيچاره كنيد :mad: .

ghafeleh

Member
خسته نباشيد خيلي قشنگه
پرچم يه جوريه زياد به كار نمياد،بازم نظر من هستش
خسته نباشيد

من این پرچم رو با دوربین خودم انداختم و دوست داشتم که جوری توی این طرح استفادش کنم...ممنونم از نظرت

کلمه شاه، بیشتر با معنی کفار همراه است. بهتر نبود از کلمه رهبر یا امام استفاده می کردید؟
راتیش این نوشته از خود پرچم کار من نیست و این پرچم ظاهرا از کربلا اومده بوده

كار خيلي خيلي قشگي شده ، تبريك مي گم :rose: .

فكر كنم حافظي با داش عرفان يك انجمن با نا ديجيتال پيتينگ بسازن اين سري كارا هم توش باشه خيلي خيلي قشنگ مي شه ؟1؟!؟!

دوستان خودتون نظر رو به پيغام خصوصي به مديران اين بخش ارسال كنيد.
اينجا ندين منو بيچاره كنيد :mad: .

سلام
زیبا شده
اجرت با سید الشهدا

لطف دارید شما

MEGA WAVE

Active Member
قبل از هر جیز تسلیت میگم این روز ها و اتفاقاتش رو به شما

به گفتن یه نکته بسنده میکنم:

توی هر طرحی و هر ژانری که باشه بهتره که تمام عناصر استفاده شده از یه جنس و خانواده باشه.

حالا اگه پینت هست همه چیز با پینت پیش بره اگه فتوگرافی هست همه چیز با فتوگرافی اگه کالورایز هست همه چیز با کالورایز ...

الان طرح شما هر قسمتش یه فرم شکلی داره که خودشون مربوط به یه سبک طراحی هستند.(پرچم قرمز از جنس عکسه - پرچم سبز از جنس پینته و ...

یه چیز دیگه که خیلی مهمه هارمونی رنگی هست !

شما الان فضای شب رو ترسیم کردید اما شدت قرمزی پرچم اصلاً با این فضا هماهنگ نیست .

در کل نفس کارتون مهمه ولی چه بهتر که برای همچین موضوعات مهمی دقیق تر و تکنیکی تر کار انجام بشه تا در خور شان و شخصیت این عزیزان باشه.

شاد زی

Komeyl_1110

Member
سلام
كم گوي و گزيده گوي چون در كز اندك تو جهان شود پر
به نظر من شما بايد يك نقطه خاص و يك تكنيك تمركز داشته باشين.
طرحي به نظر من خوبه كه وقتي ما به اون نگاه مي‌كنيم بتونيم روي يك نقطه تمركز كنيم و اونطور كه طراحي مي خواسته چشم ما اطراف طرح حركت كنه.
موفق باشي

ghafeleh

Member
سلام
طرحي به نظر من خوبه كه وقتي ما به اون نگاه مي‌كنيم بتونيم روي يك نقطه تمركز كنيم و اونطور كه طراحي مي خواسته چشم ما اطراف طرح حركت كنه.
موفق باشي

ممنون از نظرتون
شما درست می گین اصول طراحی هم براینه که یک نقطه از طرح باید گیرا باشه اما دوست داشتم همه اجزا طرح مخاطب رو مجذوب کنه ....

ghafeleh

Member
سلام
موفق باشي

قبل از هر جیز تسلیت میگم این روز ها و اتفاقاتش رو به شما

به گفتن یه نکته بسنده میکنم:

توی هر طرحی و هر ژانری که باشه بهتره که تمام عناصر استفاده شده از یه جنس و خانواده باشه.

حالا اگه پینت هست همه چیز با پینت پیش بره اگه فتوگرافی هست همه چیز با فتوگرافی اگه کالورایز هست همه چیز با کالورایز ...

الان طرح شما هر قسمتش یه فرم شکلی داره که خودشون مربوط به یه سبک طراحی هستند.(پرچم قرمز از جنس عکسه - پرچم سبز از جنس پینته و ...

یه چیز دیگه که خیلی مهمه هارمونی رنگی هست !

شما الان فضای شب رو ترسیم کردید اما شدت قرمزی پرچم اصلاً با این فضا هماهنگ نیست .

در کل نفس کارتون مهمه ولی چه بهتر که برای همچین موضوعات مهمی دقیق تر و تکنیکی تر کار انجام بشه تا در خور شان و شخصیت این عزیزان باشه.

شاد زی

کاملا حرفای شما متین و درست
مطمئنا در طرحهای بعدی خودم از اصولی که مطرح کریدن استفاده خواهم کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا