خسته نباشيد خيلي قشنگه
پرچم يه جوريه زياد به كار نمياد،بازم نظر من هستش
خسته نباشيد
راتیش این نوشته از خود پرچم کار من نیست و این پرچم ظاهرا از کربلا اومده بودهکلمه شاه، بیشتر با معنی کفار همراه است. بهتر نبود از کلمه رهبر یا امام استفاده می کردید؟
كار خيلي خيلي قشگي شده ، تبريك مي گم.
فكر كنم حافظي با داش عرفان يك انجمن با نا ديجيتال پيتينگ بسازن اين سري كارا هم توش باشه خيلي خيلي قشنگ مي شه ؟1؟!؟!
دوستان خودتون نظر رو به پيغام خصوصي به مديران اين بخش ارسال كنيد.
اينجا ندين منو بيچاره كنيد.
سلام
زیبا شده
اجرت با سید الشهدا
سلام
كم گوي و گزيده گوي چون در كز اندك تو جهان شود پر
به نظر من شما بايد يك نقطه خاص و يك تكنيك تمركز داشته باشين.
طرحي به نظر من خوبه كه وقتي ما به اون نگاه ميكنيم بتونيم روي يك نقطه تمركز كنيم و اونطور كه طراحي مي خواسته چشم ما اطراف طرح حركت كنه.
موفق باشي
سلام
كم گوي و گزيده گوي چون در كز اندك تو جهان شود پر
به نظر من شما بايد يك نقطه خاص و يك تكنيك تمركز داشته باشين.
طرحي به نظر من خوبه كه وقتي ما به اون نگاه ميكنيم بتونيم روي يك نقطه تمركز كنيم و اونطور كه طراحي مي خواسته چشم ما اطراف طرح حركت كنه.
موفق باشي
قبل از هر جیز تسلیت میگم این روز ها و اتفاقاتش رو به شما
به گفتن یه نکته بسنده میکنم:
توی هر طرحی و هر ژانری که باشه بهتره که تمام عناصر استفاده شده از یه جنس و خانواده باشه.
حالا اگه پینت هست همه چیز با پینت پیش بره اگه فتوگرافی هست همه چیز با فتوگرافی اگه کالورایز هست همه چیز با کالورایز ...
الان طرح شما هر قسمتش یه فرم شکلی داره که خودشون مربوط به یه سبک طراحی هستند.(پرچم قرمز از جنس عکسه - پرچم سبز از جنس پینته و ...
یه چیز دیگه که خیلی مهمه هارمونی رنگی هست !
شما الان فضای شب رو ترسیم کردید اما شدت قرمزی پرچم اصلاً با این فضا هماهنگ نیست .
در کل نفس کارتون مهمه ولی چه بهتر که برای همچین موضوعات مهمی دقیق تر و تکنیکی تر کار انجام بشه تا در خور شان و شخصیت این عزیزان باشه.
شاد زی